QUOTE(Erode @ 2015 12 12, 23:05)
Vaje, dabar "stradalinu" dėl Tašės pasiskaičius...
Ta šiandien šukavau, tai 3 sąvėlas radau ant pilvo, ir galvoju, kur rasti vetą, kuris jai nuskustų tą papilvę, tai pusę metų ramu būtų, bet reikia, kad nukirptų nemigdęs. Gal kam pasitaikė ir žinot?
Extriuk, tikrai, ramios jums nakties. Bet gal ir pats nesiverš labai laukan, kai šitaip?? Aš bandyčiau tą vietą aprišti ir uždėt Betadino tirpalu sumirkytą tamponuką, bet jei nuimsi gaubtą - draskys tą vietą. Nors gal katytėms kitaip...
Bliamba, kaip Nikai varva akis, baisu, žinokit. Plaunu ir plaunu, pati prausias, sulašinau 6 kartus, tepiau 4. Kita kaip ir gera, bet dabar su įtarimu žiūriu į Tašę...
Bet Nika jau daugiau atsimerkia, tikrai, tai nors kažkoks pagerėjimas.
Grikio relaxas...
Ainu kailinėliai.

Papildyta:
Supernaujiena.
Šponkiuk, taip ir laikykit.
Papildyta:
Iškirpt?
Tašė mane nokautuotų. Šukuot kaip šukuot, bet jau kirpt?
Sakytų - mam, išprotėjai...

Extriuk, tikrai, ramios jums nakties. Bet gal ir pats nesiverš labai laukan, kai šitaip?? Aš bandyčiau tą vietą aprišti ir uždėt Betadino tirpalu sumirkytą tamponuką, bet jei nuimsi gaubtą - draskys tą vietą. Nors gal katytėms kitaip...
Bliamba, kaip Nikai varva akis, baisu, žinokit. Plaunu ir plaunu, pati prausias, sulašinau 6 kartus, tepiau 4. Kita kaip ir gera, bet dabar su įtarimu žiūriu į Tašę...

Grikio relaxas...

Ainu kailinėliai.

Papildyta:
Supernaujiena.

Šponkiuk, taip ir laikykit.
Papildyta:
Iškirpt?
Tašė mane nokautuotų. Šukuot kaip šukuot, bet jau kirpt?
Sakytų - mam, išprotėjai...
As veziau Natta skiepyt, tuo paciu ir iskarpe savelas. Ji pas mane irgi kovine, bet ant vetu stalo gana rami ir davesi karpoma..
O del Bandzio tai nezinau ar gera mintis ta vieta kur yra drenas aprist,gydytojas kaip tik sake kad per ji turi dar valytis puliai.. Va nezinau ar nakciai patepti kuo? Jodu?

Sveikateles Nikai