Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erode @ 2015 12 07, 22:40)
smile.gif Aiški Vitamino D3 stoka.
4u.gif

Vo, nemaciau komentaro wub.gif Supratau, eisiu ryt pasiziuret i savu vitaminu dezute, ten tikrai turetu buti D3 vitamino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 07, 22:44)
Vo, nemaciau komentaro wub.gif Supratau, eisiu ryt pasiziuret i savu vitaminu dezute, ten tikrai turetu buti D3 vitamino g.gif

Pirk ampulę geriau.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 06, 21:39)
Jei turėsi sveikatos ir jėgų pasiruošti, tai gal leistų anksčiau apsiginti  g.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 12 06, 22:20)
Renatelexx - iš tiesų dilema tau ką daryti su diplominio gynimu  4u.gif 

QUOTE(diinka @ 2015 12 06, 22:28)
Tai jei tik sveikata leis, neatidėk 4u.gif

QUOTE(Erode @ 2015 12 07, 00:25)
Renatelexx, ginkis šįmet, kitąmet bus laabai sunku - metai laiko - jau bambliukas būna gana savarankiškas daryti iškadoms. Tuo metu akių reikia nenuleisti.
Pateisinu tik tada, jei labai blogai jausies, o juk viskas gerai dabar. mirksiukas.gif Taip gražiai vaikštai ir atrodai. 4u.gif  nestuke.gif

Labas rytas,
labai ačiū merginos už patarimus, tikrai gerai būtų apsiginti neatidedant, žiūrėsiu kaip čia man susidėlios 4u.gif 4u.gif

Kiek grožių kalendoriaus konkursui pridėta wub.gif wub.gif bandysiu ir aš šiandien pabalsuoti, jei darbų kruvos neužgrius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 07, 22:52)
Pirk ampulę geriau.

kokią ampulę? Manau, kad ir man reikia.... baisiai liūdna.... nors, aišku, turiu dėl ko liūdėt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 08, 10:07)
kokią ampulę? Manau, kad ir man reikia.... baisiai liūdna.... nors, aišku, turiu dėl ko liūdėt....  unsure.gif

Nikuna, kas nutiko?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nikuna???? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nikuna 4u.gif 4u.gif kas atsitiko ?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 08, 00:52)
Pirk ampulę geriau.

Aciu Geriau, taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nikuna???
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 08, 10:07)
kokią ampulę? Manau, kad ir man reikia.... baisiai liūdna.... nors, aišku, turiu dėl ko liūdėt....  unsure.gif

Vitamino D3. BON ampulė su prailgintu veikimu. Geriama kas 3 mėn. Būtina pasižymėti datą, kada geri.
Geriama užsikratant ant duonos ir gausiai užgeriant sultimis.

Tikiuosi, jog ne pačios blogiausios naujienos.

Ampulė man nelabai padėjo šįmet. Vaikštau kaip tėvynę pardavus. Ir nežinau, kodėl.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 gruodžio 2015 - 11:06
Oi, kaip išgąsdinau unsure.gif

turiu bėdų su mažosios dantimis.... ieškau kas ir kur gali padaryti viską su narkoze.... nes ilgai ir brangiai tvarkytą dantį reikia rauti, kitą tokį patį pertaisyti šaknis ir dar įgedo priekinis.... stomatologų bijo, kaip maro.... nuo menkiausio krepštelėjimo šoka iš kėdės.... stomatologas, kuris taisė jos dantis nebeapsiima, nes neįmanoma.... paprašė atsisėsti į kėdę tik parodyti dantis - ją iškart išmušė raudonomis dėmėmis ir nors žinojo, jog nieko netaisys, atsisėdo didelėmis akimis, visa po prakaitu... cry.gif kaip jai perduoti savo nebaimę????
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 08, 10:35)

Ir nežinau, kodėl.
4u.gif

Zinai 4u.gif Tereikia paklaust saves ir sulaukti atsakymo ax.gif

Nikuna 4u.gif nezinau ka patarti, kiti savo nebaime man nesugeba perduoti, bijau ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 08, 11:40)

Nikuna 4u.gif nezinau ka patarti, kiti savo nebaime man nesugeba perduoti, bijau ir vsio.

Bet vis tiek kažkaip susitvarkai dantis?
Atsakyti