Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Mėja juk fiziškai dirba, negi keista, kad pavargsta? Aš ne fiziškai, bet kartais grįžtu, kaip plytas krovus.

Einam naujų metų pasitikt, ar tegu eina šalin tie nauji?
Atsakyti
maitinuos net per daug,mylimuke biggrin.gif nezinau ar cia del skydliaukes problemu tas nuovargis ar tikrai del darbo ir visokios veiklos.

cia man vienai nauji metai eiline diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 01, 00:26)
maitinuos net per daug,mylimuke biggrin.gif nezinau ar cia del skydliaukes problemu tas nuovargis ar tikrai del darbo ir visokios veiklos.

cia man vienai nauji metai eiline diena g.gif

Man rodos, ne tai turėjo omeny - gerai nereiškia daug.

Aš su nuovargiu visą gyvenimą kovoju. Nors, pvz., kraujas kaip arklio. Va, ir donore pabūnu.

Diena tai eilinė buvo, galima sakyt, tik trumpesnė. Gi beveik visiems darbo diena. Naktis gal ne visai man bus buvus. Ne kiekvieną naktį šlaistausi naktimis, praėjo tie laikai. unsure.gif Būčiau dar šlaisčiusis, bet letenėles sušalau, nors turėjau dvejas pirštines.
Keistoka, kad akivaizdžiai nusigėrusių mačiau tik 1 - kitą.

Tai su Naujais Metais.
Atsakyti
Linkiu linksmų Naujų metų. Grįžau iš kalnų. Gera buvo.
Atsakyti
su naujais visais
Atsakyti
Su naujais mergos :* daugiau sypsenu ir maziau traleliuskiu siais metais biggrin.gif

Meja, taip turejau omeny ar valgai normalu maista, ar tik sudniekius visokius?
Nu man vistiek kazkaip atrodo , kad net po fizinio darbo negali buti zmogus VISADA pavarges. Uztai kiek kartota, turet gyd, nueit jam pasirodyt, o ne per sugedusi telefona bendrauti...

Night, protinis darbas daznai issunkia labiau nei fiz ir nuo jo sunkiau atsiribot pailset.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 01 01, 14:50)
Linkiu linksmų Naujų metų.  Grįžau iš kalnų.  Gera buvo.

Baltai pavydžiau. Nors pati kelionėms aš kažkaip dar per daug viduj nusibaigus, nelaisva, žinau, kad keltų labiau erzulį, nei ramybę.

Mylimuke, aš tai manau, kad po fizinio darbo normalu, kad žmogus fiziškai pavargęs visada. g.gif Su šluotom per dieną lakstyt, kol skrist dar nemoki, kažkaip man atrodo, garantuotas nuovargis.

Kas liečia fizinę formą, žinokit, nu man šakės. Vakar pasivaikščiojau vakare - naktį, negaliu sakyt, kad labai daug, bet šiandien visą dieną jaučiu tokį kaip nuovargį. Gal kad ir pašąlau kažkiek. Bet ir vaikštant toks jausmas, kaip kokia sulėtėjus. Lazdos dar nereik, bet tikrai ne taip, kaip žalioj jaunystėj. Dar prieš kelis m., atrodo, norėjos bėgt, ne eit, kartais, nors niekur neskubi, o dabar tai net jei vytųs kažin, ar bėgčiau. unsure.gif
Spirkit į šikną man kad sportuočiau bent tonusui pakelt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 01, 15:16)
Su naujais mergos :* daugiau sypsenu ir maziau traleliuskiu siais metais  biggrin.gif
Meja, taip turejau omeny ar valgai normalu maista, ar tik sudniekius visokius?
Nu man vistiek kazkaip atrodo , kad net po fizinio darbo negali buti zmogus VISADA pavarges. Uztai kiek kartota, turet gyd, nueit jam pasirodyt, o ne per sugedusi telefona bendrauti...

Night, protinis darbas daznai issunkia labiau nei fiz ir nuo jo sunkiau atsiribot pailset.

visaip buna,jei neturiu jegu gamint tada nesamones valgau
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 02, 01:33)
visaip buna,jei neturiu jegu gamint tada nesamones valgau

Jei atrastum jegu gamint, gal ju daugiau ir turetum? Ar ne tu garpuodi pirkaisi? Darzove nusipirkt, mesos gabala isvirt, ar koses, daug nei laiko nei pastangu nereik
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 02, 01:54)
Jei atrastum jegu gamint, gal ju daugiau ir turetum? Ar ne tu garpuodi pirkaisi? Darzove nusipirkt, mesos gabala isvirt, ar koses, daug nei laiko nei pastangu nereik

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pirštais nerodysim, kas čia garpuodį pirkos.
Atsakyti
Night,nebenaudoji garpuodzio?biggrin.gif

as valgau lb daug saldumynu,retai kada ju nenoriu,vaisiai ir mano draugai.normalu maista darau tik garu puode,mama konvekcine krosnele atidave,tai retkarciais ir ten ka nors pasidarau
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 02, 03:14)
Night,nebenaudoji garpuodzio?biggrin.gif

as valgau lb daug saldumynu,retai kada ju nenoriu,vaisiai ir mano draugai.normalu maista darau tik garu puode,mama konvekcine krosnele atidave,tai retkarciais ir ten ka nors pasidarau

Saldumynai nk gero manau pati supranti.vaisiai daug cukraus turi. Pasidomek sveika mityba, ji lemia savijauta irgi.
Atsakyti