Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kad as daugiau apsiimciau pavaduot kazka doh.gif schmoll.gif dar tik puse dienos o man jau koma...
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 12 28, 21:49)
O kam taip darei, specialiai ar nepagalvojai?

Parėjau namo bliaudama , prisiminiau kad AD neisgeriau. Isgeriau. maniau, ikalsiu ciela xanaxa ir greit lusiu, nes jis mane stipriai veikia. paskui prisiminiau, kad turiu brendzio. susiverciau neuzsigerdama gerus 5 gurksnius. nuo visko apsinesiau. ta diena berods net ir nevalgius buvau, ryte gal 2 mandarinus sukramciau. greiciausiai viska dariau pusiau nesmastydama. tiesiog norejau nejaust skausmo. nors eidama namo galvojau apie tai, kad noriu mirti.

QUOTE(Night13 @ 2015 12 29, 00:53)
VV ateivė, tai nedrįsčiau ir aš komentuot. Kuo toliau, tuo neaiškesnė ji.  biggrin.gif Žavinga ateivė, bet tikrai jos stadijos, elgesys tokie visai kitokie nei mano. Beje, manau, pakankamai teisingi. Aj, abstrakčiai aš čia, bet bent aš tai supratau, ką turėjau omeny.

Žinot, šiandien ėjau "namo" ir tarp tų visų blizgučių pakeliui UŽPUOLĖ tokia mintis. Net nžn., ar nesu verta būt išvadinta debile, bet neduoda ramybės iki šiol, tai pasisakysiu. Vnž. Vis skelbiuos esanti tikinti. Nu ir tikrai esu. Bet... Jeigu į Kalėdas žiūrėt, kaip į Išganytojo gimtadienio minėjimą, ar tai normalu, kad tai džiugi šventė? Juk gimė kančiai, pažeminimui. Ar dvikojai su manim priešaky verti tokios aukos? Net jei verti, žinant/tikint kas su tuo ŽMOGUM atsitiko, ką išgyveno (o tai lyg ir didele dalim buvo nulemta iš anksto, dar prieš gimstant), ar tai kaip tik tai nepanašiau į kokią tai susikaupimo dieną (nenoriu rašyt gedulo, nes gimus žmogui, gedulas, turbūt, nedera)? Žo, Žmogus pasmerktas dėl likusių, o valio valio valio švenčiamas linksmai jo atsiradimas.   wacko.gif
Aš žinau, kad iš šono žiūrint čia gali atrodyt davatkiški kliedesiai. Protu lyg ir suvokiu, kad visuomenė taip manytų. Bet man net nlb gėda. Bandau užsiimt kuo kitu, bet vis tiek baigiu išgręžt smegenis nuo tos minties, kaip čia viskas skauda, o vadinas šventė.  wacko.gif
Net neklausiu ar aš debilė... Turbūt, beprasmiška.

tavo pamastymai apie dieva,tikejima, bet tai nereiskia, kad viskas sia tema turi buti davatkiska. tavo izvalgos labai geros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 29 gruodžio 2015 - 12:06
QUOTE(bučkis @ 2015 12 29, 12:15)
Night - labai normalus pasvarstymas. kaip ir kiekvieno žmogaus atveju-džiaugiamės kad atėjo kančių kentėt  doh.gif . bet tada žiūrėk kitaip, kad su Jėzaus atėjimu atėjo išganymas, religijos supratimas, suvokima,s atnešė šviesą ir tikėjimą - tai tas ir švenčiama tikiausiai. ne pat žmogaus gimimo faktas, o kas su tuo gimimu įvyko, nesigilinant į tai, ką dėl to turėjo jis iškentėt. nors taip gilinantis man išvis atrodo kaip galima savo sūnų siųsti kentėti, skaudėti, blogai jaustis - kokia čia tėviška meilė. tai tos mintys baisesnės nei tąvosios.
todėl man logiškiau švęsti tiesiog tamsiausios paros atsitraukimą ir šviesos grįžimą, derliaus šventes, padėką už jį, trumpiausią naktį, pavasario sugrįžimą ir pan.

Ale žiūrėkit jūs man. g.gif Išsivėmiau vakar, kažkaip nesitikėjau, kad kas supras. Nes net ir pati nelabai žinojau, kaip žmogiškai paaiškint ko čia triedžiu britvom. Ir išvis sveiko proto žmogui gali susišviest kaip problemų prisigalvojimas kur jų nėra.
O va, atsirado, kas į tą pusę suprato. Jo, mąsčiau ir tebemąstau kur ta riba tarp klaikaus žiaurumo ir protu nesuvokiamos meilės. Čia 1 tų klausimų, į kuriuos atsakymo nėra ir nebus, o tai taip kankina. Psichologė dresuoja mane, kad pakeisčiau tokio tipo kliedesius į ūkiškesnius, su aiškiais atsakymais. Bet manęs tas ūkis taip netraukia, nieko aš apie jį nesuprantu. Visa esybe esu savam kosmose. Aš neleidžiu sau pati tuo ūkiu užsiimt, nes tai reikalauja titaniškų pastangų, o, baisiausia, kad atrodo dirbtina ir neteisinga.
Galvoju, prievartaujuos garsiai. Kuo man pakeist šitą klausimą? Ok. Dėl JO turiu teisę į Dangų. Bet geriau "garsiai" netęsiu. Tolesnių minčių koks milijonas. Ir jos skubiai keliauja į priešingą pusę, nei pozityvumas.

Apie ką aš čia...
Atsakyti
Jus neisivaizduojat kaip pas mane salta.,duru apacia apledejus net,sildytuva pasistaciau prie lovos.ir pradejau ziuretis sildytuvo pirkt,nes2neduos darbas.kuekviena ryta atsikeliu su skaudancia ausim ir gerkle.tai cia normalu???
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 30, 21:32)
Jus neisivaizduojat kaip pas mane salta.,duru apacia apledejus net,sildytuva pasistaciau prie lovos.ir pradejau ziuretis sildytuvo pirkt,nes2neduos darbas.kuekviena ryta atsikeliu su skaudancia ausim ir gerkle.tai cia normalu???

čia nenormalu. o ką "darbas" į tokias gyvenimo sąlygas, kad neduos antro? patys namie kaži irgi šąla g.gif kiaulės
Atsakyti

gal nekazka padesiu, bet buna elektra sildpmu paklodziu/antklodziu, dar galima pusle gumine karsto vandens i lova isimest...
Atsakyti
Barbali su karštu vandeniu įsidėk
po anklode
Atsakyti

Nu joa. Tempa nukrito lauke. O kaip kiti - nesiskundžia? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Night13,2015 12 30, 23:25]
Nu joa. Tempa nukrito lauke. O kaip kiti - nesiskundžia? unsure.gif
atostogauja kiti,3 zmones esam cia,sargas vakar "paguode",kad kai bus minus 20,bus blogiau...tai ka,susiradau sildytuva su akcija ir nusipirkau internetu.aisku,gausiu tik kita savaite,bet nu o ka daryt...miegu su 2 kaldrom.
Atsakyti
Negali pykt - ir taip nemokamą gyvenamą plotą duoda darbovietė, juk kur čia daugiau dalina kas tuos plotus, o dovanotam arkliui į dantis nežiūrima. unsure.gif Turbūt, jei netinka, galima kraustytis kur tinka. unsure.gif Nesušalk. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 31, 14:04)
Negali pykt - ir taip nemokamą gyvenamą plotą duoda darbovietė, juk kur čia daugiau dalina kas tuos plotus, o dovanotam arkliui į dantis nežiūrima.  unsure.gif Turbūt, jei netinka, galima kraustytis kur tinka.  unsure.gif Nesušalk.  unsure.gif

butent.

gavau zinute ,kad jau yra sildytuvas,tai lekiau pasiimt.
jauciuos tokia isvargus...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 31, 18:52)
butent.

gavau zinute ,kad jau yra sildytuvas,tai lekiau pasiimt.
jauciuos tokia isvargus...

o maitiniesi gerai? nes nu gal tikrai daug dirbi, bet kiek rasai,tai vis isvargus g.gif
Atsakyti