Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 01 22, 00:45)
Nekęsčiau?  g.gif Ne. Būna žmonių, kurių nelabai mėgstu. Ar čia patalogija?  biggrin.gif

PatOlogija.
Nebutinai zmoniu gal, reiskiniu kokiu siaip? nzn.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 00:48)
PatOlogija.
Nebutinai zmoniu gal, reiskiniu kokiu siaip? nzn.

Patalogija flamasteris, pamidoras. Visada žinojau, kad aš žeurei raštinga. bis.gif lithuania.gif brunette.gif
Negaliu dabar nieko pan. prisimint. O kodėl klausi? Ką įtari?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 01 22, 01:20)
Patalogija flamasteris, pamidoras. Visada žinojau, kad aš žeurei raštinga.  bis.gif  lithuania.gif  brunette.gif
Negaliu dabar nieko pan. prisimint. O kodėl klausi? Ką įtari?

jokios ligos neitariu lotuliukas.gif siaip idomu,
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 01 21, 23:04)
Pati sau prieštarauji.

Man nemalonu, kai sako "visos bobos kalės", "vištos" ir pan. Tikrai nenorėčiau turėt su tokiu žmogum nieko bendro, net jei po to patikslintų, kad turėjo omeny vieną.

1ar 2 pasaulio vyrai padarė kažką blogo - tai visi jie nereikalingi daiktai? Sorry, bet kvaila. Emocijas suprantu, bet čia nebe emocijos, o išsivystęs sutrikimas.

o man normalu,kad as ju bijau ir nemegstu,ir nenoriu turet nieko bendro.nekvaila,kad noriu jaustis saugi.o taip jauciaus nuo ju atsiribodama.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 22, 14:25)
o man normalu,kad as ju bijau ir nemegstu,ir nenoriu turet nieko bendro.nekvaila,kad noriu jaustis saugi.o taip jauciaus nuo ju atsiribodama.

nenormalu jaustis nesaugiai del visu vyru, kai nuskriaude tik vienas. taip iseina, kad nesaugi jautiesi prie puses zemes zmonijos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 14:45)
taip iseina, kad nesaugi jautiesi prie puses zemes zmonijos.

Arba : jautiesi saugi prie puses zemes zmonijos.
Noreciau jausti toki pasitikejima zmonemis.. rolleyes.gif

Betgi visa tai tik isvedziojimai.

Siaip nemanau, kad koks vyras isizeistu forume perskaites bendra, jam asmeniskai neskirta fraze. Nebent JAU labai izeistas ir isizeides. Svieziai taip.

Labas. As seniau cia dalyvavau, dabar vel paskaitineju. Nesu slapta snipe.

Gretos ui kaip prareteje.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudoni zudikai @ 2016 01 22, 16:03)

Betgi visa tai tik isvedziojimai.

Siaip nemanau, kad koks vyras isizeistu forume perskaites bendra, jam asmeniskai neskirta fraze. Nebent JAU labai izeistas ir isizeides. Svieziai taip.

Labas. As seniau cia dalyvavau, dabar vel paskaitineju. Nesu slapta snipe.

gal reiktu linksmo veidelio, jeigu gretos prareteje? na, nebent ne pasveiko tos isretejusios, o nusibaige unsure.gif

mane kazkaip biski neigiamai veikia frazes visi, niekas, niekada nes gyvenime taip nebuna praktiskai.

neaisku, kiek meja pasitiki moterimis. gi ir jos kartais prišika, ir gerokai.
Atsakyti
Gera kalbėti, kai neturi Mejos patirties. Svarbu, kad ji bent gerai jaučiasi kai vyrų nėra šalia.
Klausinėjau Night apie kūno ir dvasios kančias visai ne iš smalsumo. Einu (jau 3 kartus) buvau mankštos pas kinezika. Labai padėjo mano sielai. Bet Night jau rašė, kad jai tai netinka.
Atsakyti
suprantu, kad baisu ir tt. mejai. bet kaip supratau, ji niekur nesikreipe,kad sau padetu... priima kaip duotybe ir neisvengiamybe ta baime. nezinau,ar tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 01 20, 23:00)
Iš to, kiek rašai, neatrodai dabar duobėj, kaip tik toks, sakyčiau, bandymas kilt aukštyn jaučias, tai, man tiesą sakant, keistoka, kad juos tau rašo.  g.gif  Bet čia neklausyk manęs, pasitark su psichu. Neurai man atrodo, požymis, kad paciento bėdos rimtesnės, nei tiesiog depresija.  unsure.gif

Aš nerimauju. Kaltos senos bėdos, bet dabar labiau iššaukia tą šunų pjovimąsi mano viduj darbas. Objektyviai žiūrint, gal ir nėr ko ypatingai ten stresuot. Bet dėl tam tikrų priežasčių, "valdžia" irzli ir lengvai nervinga, tai aš kažkodėl tą sugeriu. Gal net ne kažkodėl. Nu žinot ką reiškia prieit prie irzlaus žmogaus ir su juo kalbėt, dar ir ne itin jam malonaus kažką primint ir pan. Nėr nei malonus, nei laukiamas tas momentas. Stengiuos išlaukt, nes jis greit užsiveda ir greit nusiramina, greit problemas sprendžia, jei jų yra, bet aš kai ir taip linkus į psichavimus, tai per dieną va taip prisipsichuoju iki kaklo. Ir tas psichavimas jau kelinta diena nepertraukiamas išskyrus tada, kai miegu.  unsure.gif

Aš irgi sau neatrodau duobėj, nes gyvenu normalų normalaus žmogaus gyvenimą. Bet mane kamuoja arti panikos priepuoliai iššaukiami aplinkinių žmonių, kas nėra normalu. Labai jautriai sureaguoju į kritiką, visai neturiu stuburo doh.gif Dirbu ir su psichologe tuo klausimu, ir psichiatrui išpasakojau. Tai todėl ir padidino kvetiapiną, nes neatsikratau po "įvykio" graužaties ir įkyrių minčių, nuolat save ėdu, krenta pasitikėjimas, savivertė, blaškaus, nesusikaupiu ir t.t.

Tai tavo bosas ant tavęs psichuoja? Kaip žiauru. Negaliu būt vienoj patalpoj su psichuojančiu žmogum, man iškart nervai pareina. Nuo vaikystės fobija tokia.

QUOTE(meja82meja @ 2016 01 22, 13:25)

Bet tu nesi saugesnė nei per plauką, kaip tik atvirkščiai, kuo daugiau bijai ir šaliniesi, tuo esi pažeidžiamesnė ir potenciali auka. Čia yra žiauru ir aš neįsivaizduoju, kaip tu gyveni taip. Turėtų būt be proto sunku. Bet tu pati pasirenki nieko nedaryt, kad būtų kitaip.

QUOTE(Raudoni zudikai @ 2016 01 22, 15:03)

Super požiūris thumbup.gif

Tai nepasveikai? Kaip sergi?

QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 17:47)
mane kazkaip biski neigiamai veikia frazes visi, niekas, niekada nes gyvenime taip nebuna praktiskai.

aš tai jas amžinai naudoju ir pati save erzinu biggrin.gif

QUOTE(PRANAITE @ 2016 01 22, 18:00)
Gera kalbėti,  kai neturi Mejos patirties. Svarbu, kad ji bent gerai jaučiasi kai vyrų nėra šalia.
Klausinėjau Night apie kūno ir dvasios kančias visai ne iš smalsumo. Einu (jau 3 kartus) buvau mankštos pas kinezika.  Labai padėjo mano sielai. Bet Night jau rašė, kad jai tai netinka.

oi kaip gera kalbėti, nu išties biggrin.gif negalim net kalbėti, nes nieko nežinom, nebuvom prievartautos. Išvis nepatyrėm jokių psichologinių ir fizinių kančių, nei vienos nelupo vaikystėj, nesityčiojo, nei viena netraumuota biggrin.gif šiaip pasirgt sugalvojom rolleyes.gif įdomumo dėlei. Aš čia nepiktai mirksiukas.gif

o tu privačiai eini pas kineziterapeutą? skundiesi kokiais skausmais, laikysena, ar taip vardan judesio?
Atsakyti
buvau pasiklausyti dvieju zmoniu pasakojimo apie piligrimini šv. jokūbo kelią Ispanijoje. jau ne pirma karta. noriu noriu. bet reik kazkaip pasiimt menesio+ atostogas bent jau nuo vaiko, nuo viso kito pasiplaut nebutu sunku. vaikinas taip graziai pasakojo isgyvenimus, tokia nesurepetuota kalba, sokinejanciom mintim, bet butent TUOS stipriausius, labiausiai isirezusius ispudzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 08:59)
jokios ligos neitariu  lotuliukas.gif  siaip idomu,

Priėmiau kaip "nemato rąsto savo aky, o mato krislą brolio aky". Ėmiau ieškot rąsto. unsure.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 15:45)
nenormalu jaustis nesaugiai del visu vyru, kai nuskriaude tik vienas. taip iseina, kad nesaugi jautiesi prie puses zemes zmonijos.

Aš sakau:
1. Jokiam vyrui į akis to nedrįstų deklaruot;
2. Jei jau įvyktų toks blogas stebuklas, kad visi vyrai išnyktų, galiu garantuot, kad verktų lygiai kaip kitos bobos. Ne dėl meilės. Ne dėl sekso. Dėl kitų savanaudiškų dalykų.

QUOTE(Raudoni zudikai @ 2016 01 22, 16:03)

Pati vartojau žodį įsižeisti, bet jis čia nlb tinka. Aš jei perskaityčiau ir žinočiau, kas parašė, kad, pvz., "bobos vištos", to vyro daugiau negerbčiau. Ir tikėtina, kad tą nepagarbą pademostruočiau viešai. Bijau, kad ir esu taip darius.

Ai bet... Mėja jos santyky su vyrais/atsiribojime bėdos nemato, tai niekas per prievartą nei gydys, nei pagydys.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 19:17)
suprantu, kad baisu ir tt. mejai. bet kaip supratau, ji niekur nesikreipe,kad sau padetu... priima kaip duotybe ir neisvengiamybe ta baime. nezinau,ar tai gerai.

Tą kad nesikreipė aš gal ir suprantu... Buvo jauno dar amžiaus, gyveno provincijoj - kur ten kreiptis. O dabar, kaip suprantu, atsiriboja tariamai ir bėdos nemato. Mes matom akivaizdų įprotį būt auka (gal per stiprus žodis). Ji tai nemato.

QUOTE(deraramos @ 2016 01 22, 21:44)
Aš irgi sau neatrodau duobėj, nes gyvenu normalų normalaus žmogaus gyvenimą. Bet mane kamuoja arti panikos priepuoliai iššaukiami aplinkinių žmonių, kas nėra normalu. Labai jautriai sureaguoju į kritiką, visai neturiu stuburo doh.gif Dirbu ir su psichologe tuo klausimu, ir psichiatrui išpasakojau. Tai todėl ir padidino kvetiapiną, nes neatsikratau po "įvykio" graužaties ir įkyrių minčių, nuolat save ėdu, krenta pasitikėjimas, savivertė, blaškaus, nesusikaupiu ir t.t.

Tai tavo bosas ant tavęs psichuoja? Kaip žiauru. Negaliu būt vienoj patalpoj su psichuojančiu žmogum, man iškart nervai pareina. Nuo vaikystės fobija tokia.

Arti panikos, žinoma, nenormalu. unsure.gif Nemanau, kad tokios pas tave situacijos, kad adekvačiai ta panika kiltų. unsure.gif

"Bosas" (sorry, negaliu šito žodžio ne kabutėse rašyt, nes aš laisvas žmogus ir jis gali būt bosu savo įmonei, o ne žmogui) ant manęs nesilieja. Kaip tik taktiškai reaguoja. Bet, žinai, kai klaida šen, klaida ten, taktiškai išsako, nu, bet, natūralu, kad jo nepasitenkinimą jaučiu, persikeitusį veidą, tam tikras sarkastiškas frazes, kartais ūmiau sureaguoja, bet ne taip, kad įžeistų. Žmonai kartais aštriau pasako, nei man.
Tiesiog matau, ir žinau kodėl, žmogus nervinas, o aš, be abejo, jaučiu dramblio dydžio kaltę.
Gal neprisikalbėsiu. - Dėkoju Dievui ir jam, kam nereaguoja į mano klaidas kažkaip įžeidžiančiai, nemandagiai.
Atsakyti