QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 08:59)
jokios ligos neitariu

siaip idomu,
Priėmiau kaip "nemato rąsto savo aky, o mato krislą brolio aky". Ėmiau ieškot rąsto.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 15:45)
nenormalu jaustis nesaugiai del visu vyru, kai nuskriaude tik vienas. taip iseina, kad nesaugi jautiesi prie puses zemes zmonijos.
Aš sakau:
1. Jokiam vyrui į akis to nedrįstų deklaruot;
2. Jei jau įvyktų toks blogas stebuklas, kad visi vyrai išnyktų, galiu garantuot, kad verktų lygiai kaip kitos bobos. Ne dėl meilės. Ne dėl sekso. Dėl kitų savanaudiškų dalykų.
QUOTE(Raudoni zudikai @ 2016 01 22, 16:03)
Siaip nemanau, kad koks vyras isizeistu forume perskaites bendra, jam asmeniskai neskirta fraze. Nebent JAU labai izeistas ir isizeides. Svieziai taip.
Pati vartojau žodį
įsižeisti, bet jis čia nlb tinka. Aš jei perskaityčiau ir žinočiau, kas parašė, kad, pvz., "bobos vištos", to vyro daugiau negerbčiau. Ir tikėtina, kad tą nepagarbą pademostruočiau viešai. Bijau, kad ir esu taip darius.
Ai bet... Mėja jos santyky su vyrais/atsiribojime bėdos nemato, tai niekas per prievartą nei gydys, nei pagydys.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 22, 19:17)
suprantu, kad baisu ir tt. mejai. bet kaip supratau, ji niekur nesikreipe,kad sau padetu... priima kaip duotybe ir neisvengiamybe ta baime. nezinau,ar tai gerai.
Tą kad nesikreipė aš gal ir suprantu... Buvo jauno dar amžiaus, gyveno provincijoj - kur ten kreiptis. O dabar, kaip suprantu, atsiriboja tariamai ir bėdos nemato. Mes matom akivaizdų įprotį būt auka (gal per stiprus žodis). Ji tai nemato.
QUOTE(deraramos @ 2016 01 22, 21:44)
Aš irgi sau neatrodau duobėj, nes gyvenu normalų normalaus žmogaus gyvenimą. Bet mane kamuoja arti panikos priepuoliai iššaukiami aplinkinių žmonių, kas nėra normalu. Labai jautriai sureaguoju į kritiką, visai neturiu stuburo

Dirbu ir su psichologe tuo klausimu, ir psichiatrui išpasakojau. Tai todėl ir padidino kvetiapiną, nes neatsikratau po "įvykio" graužaties ir įkyrių minčių, nuolat save ėdu, krenta pasitikėjimas, savivertė, blaškaus, nesusikaupiu ir t.t.
Tai tavo bosas ant tavęs psichuoja? Kaip žiauru. Negaliu būt vienoj patalpoj su psichuojančiu žmogum, man iškart nervai pareina. Nuo vaikystės fobija tokia.
Arti panikos, žinoma, nenormalu.

Nemanau, kad tokios pas tave situacijos, kad adekvačiai ta panika kiltų.
"Bosas" (sorry, negaliu šito žodžio ne kabutėse rašyt, nes aš laisvas žmogus ir jis gali būt bosu savo įmonei, o ne žmogui) ant manęs nesilieja. Kaip tik taktiškai reaguoja. Bet, žinai, kai klaida šen, klaida ten, taktiškai išsako, nu, bet, natūralu, kad jo nepasitenkinimą jaučiu, persikeitusį veidą, tam tikras sarkastiškas frazes, kartais ūmiau sureaguoja, bet ne taip, kad įžeistų. Žmonai kartais aštriau pasako, nei man.
Tiesiog matau, ir žinau kodėl, žmogus nervinas, o aš, be abejo, jaučiu dramblio dydžio kaltę.
Gal neprisikalbėsiu. - Dėkoju Dievui ir jam, kam nereaguoja į mano klaidas kažkaip įžeidžiančiai, nemandagiai.