QUOTE(Night13 @ 2016 01 24, 13:34)
Hm. Pasufleruok kas tu buvai. Įdomu.
Ar jei nuskriaudė 1 vyras, o "deda" ant visų ir nevertina jų indėlio į jos pačios gyvenimą, bei jų bijo, skaitosi, kad
susitvarkė? Tada taip.
Kiek žinau, tai ji kitu klausimu
susitvarkė - gyventi savo gyvenimą, o ne sesės.
Buvo kalbeta, kad nares nera sunku atpazinti, kad ir nauju niku pareina. Norisi patikrinti.
O ir siaip smagu pasilauzyti.

Ilgai nesimaivysiu, tik smalsu kol kas atpazinimo klausimas.
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 24, 13:35)
kokia bejege as siandien jauciuos...
QUOTE(PRANAITE @ 2016 01 24, 16:46)
Radau man patinkantį skaitinį - gal padės į save pažvelgti kitaip, ypač dėl puikybės.
Kaip atskirti kur netinkamas aplinkos suvokimas, o kur ligotas reagavimas į aplinką?
Labai idomus skaitinys ir gal net bus naudingas kada nors.
Mano galva, lazda kazkiek perlenkta, bet daug kur tiesiai i aki. Vistik, po diagnozes nelabai aisku, ka daryt toliau.
Pav., del puikybes. Jei kas izeide, pataria nepykti, o padekoti uz pamoka. Lyg pasaulis butu rozinis ir apgyventas tobulu butybiu, tik tu viena, kelio beieskanti nelaiminga dusele, turetum nuodemiu ir ydu. Todel tau tik ATRODO, kad tau kazkas daro kazka bloga, bet is tikro tai tik tavo puikybes, tustybes aidas.
Iseitu kad patycios, izeidimas, panieka ir C° net neegzistuoja?
Kad, pav., vaikai, paaugliai, kenciantys nuo bendraamziu patyciu, istikro yra ispuike?
Moralinis persekiojimas neegzistuoja?
Ir dar aibe visokio brudo?
Sakyciau, netinkamas aplinkos suvokimas yra daugmaz tas pats kas realybes nesuvokimas.
Zmogus susidaro vaizda, kuris neatitinka realybes. Savotiskas ar net konkretus isprotejimas. Ir zmogui paciam ko gero neimanoma suprasti, kad jis netinkamai suvokia aplinka.
Pav., as matau obuoli, o man sako, kad tai visai ne obuolys, o karve! Pagalvosiu, kad is manes tyciojasi, ar juokauja nevykusiai. O jei irodytu 2+2, kad tai tikrai karve, man butu labai baisu, nes nebegaleciau pasitiketi savo pojuciais ir supratimu.
Ligotas reagavimas butu, kai aplinka suvoki adekvaciai, bet kyla perdeta/netinkama reakcija. Siuo atveju pats asmuo turetu nesunkiai tai suprasti. Pav., jei pametusi tusinuka apsiverkciau, suprasciau, kad kazkas ne taip.
Palikite Meja ramybeje del diedu. Nebent jai paciai blogai del savo poziurio.
Nuplesti zmogaus gynyba vardan ko?
Diedams, garantuoju, tikrai giliai dzin jos poziuris.