QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 01 25, 19:43)
pats sapnas tave isgasdino?
gali buti ir "rysium" su tuo ivykiu. pasamone suzaidzia kada nori, kad ir po n metu.
Papildyta:
ai, as ir pasigirsiu. gavau darbo pasiulyma. bet paskaiciau atsiliepimus internete, tai iskart apsigalvojau. o dar i uzmiesti vazineti toliausiai...
Nu tai, kas sapne.

Baikė, bet taip nejauku, kad nekontroliuoju savęs. Jau rėkauju per miegus, tikiuos, nebus sekantis levelis myžimas į lovą.
Kaip suprantu, tu gi nesi tokia jau visai bedarbė.
Eisiu tuoj TĄ knygą skaityt pradėt.
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 25, 20:07)
nu saldumynai daro savo,bet man tas svoris taip sokineja,numetu,atauga ir taip pasaka be galo...
Vadinas, numest gali, bet, kaip suprantu, niekada nenumeti tiek, kiek pagal rekomenduojamas normas (KMI) reikėtų?

O tau visą gyvenimą tas toks "rimtas" svoris, ar nuo kažkurio meto?
Tai suvalgyk ką saldaus, sakyčiau, nesikankink, tik stenkis neapsiryt, daug kramtyt.

Pagal save žinau, kai noris kokios nesąmonės paėst, kol nepaėdu, nenurimstu, kitą dieną vis iek to pat noriu.
Žinokit, manau, AD padarė savo darbą. Darbe išlindo klaidų (nu, viename projektų ten gal ir negalėjo būt viskas gerai, toks jau projektas, kur visko neapskaičiuosi). Ir negaliu pasakyt, kad eičiau iš proto. Toks net ne nerimas, bet nerimastis. Savotiška ramybė, nemoku paaiškint - ji tokia nenatūrali. Žinau, kad "normaliom sąlygom" (t.y., negerdama AD), jausčiau priešmirtines konvulsijas (kabutėse). Aišku, gal įtakojo IR rami savininko reakcija.
Bet šiaip aj. Nu jau geriau dirbtinai. NU NEGALI BŪTI DARBAS VISAS GYVENIMAS. NEGALI LAIMĖ IR RAMYBĖ NUO TO VISIŠKAI PRIKLAUSYT. Sudedamoji dalis taip, bet ne pagrindinė. Esu dirbus ne vienoj vietoj. Esu susibičiuliavus ten su kai kuriais žmonėm. BET. Kur tie žmonės dabar? Ar aš jiems tokia svarbi, kaip buvau, kai dirbau su jais? Aišku, kad ne. Ir čia taip pat bus. - Jūs neklausykit, aš čia save į protą bandau atvest, kad neužsipsichuočiau per daug, net jei algos mažiau gausiu.