Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Raudoni žudikai - iš racionalumo pusės primeni Vėjavaikę ir `snukelį-formulę`, bet aš ne iš tų, kur atpažįsta, tuolab, jei seniai nesilankei. Turiu dar minčių, bet nebepamenu nikų. Daugiau nebespėliosiu.

Pranaite, aš bijau mamos mirties, bijau situacijų, kurios iššaukia skredžiantį nerimą, bijau pridaryt darbe klaidų. Gyvenime, turbūt, dar labiau.

Ir išvis netenku proto, panašu... Vakar valgiau 2apelsinus. Žieves sumečiau į maišelį, tuomet supratau, kad laikas išvalyti katino wc. Pamenu, kaip planavau išmesti. Bet šiandien atsidarau šaldytuvą ir ten matau tą maišelį su visai katino šūdais ir žievėm. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Nei nežinau, kokia čia stadija. Nemaniau, kad man taip blogai. unsure.gif
Atsakyti
Night13, visiems taip būna. Kol tu nesakai, kad atėjo kažkas ir įdėjo tai į šaldytuvą - viskas gerai.
Atsakyti
kartais visai neturiu nuotaikos jusu paklodes skaityti, o kartais atsiverciu ir kaip koki laikrasti prie kavos, su susidomejimu. geru minciu randu, izvalgu, jausenu...

Night, nu tu pavarai. bet visiems pasitaiko kazka kazkur ne i tema padeti...
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 01 24, 21:07)
Night13, visiems taip būna. Kol tu nesakai, kad atėjo kažkas ir įdėjo tai į šaldytuvą - viskas gerai.

Žinok, susimąsčiau, gal čia buto savininkė ištraukė iš šiukšliadėžės ir.... blink.gif blink.gif Nu bet kad nėr ji tokia baisi, manau, kad taip darytų.
Vakar buvau susitikus su Mėja, sakė, kad aš kaip mieganti. Tai toks, kaip pasiteisinimas lievos savijautos, tikiuos, normaliom sąlygom taip nesukvailiočiau. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 24 sausio 2016 - 21:23
QUOTE(deraramos @ 2016 01 24, 14:17)

bejege nuovargio prasme,nors nieko nedirbau,aplamai nieko neveikiau,isskyrus suns vedimo i lauka ir valgio gaminimo.ai dar knyga perskaiciau.
QUOTE(Raudoni zudikai @ 2016 01 24, 18:55)
Buvo kalbeta, kad nares nera sunku atpazinti, kad ir nauju niku pareina. Norisi patikrinti.
O ir siaip smagu pasilauzyti. ax.gif  Ilgai nesimaivysiu, tik smalsu kol kas atpazinimo klausimas.
g.gif

Palikite Meja ramybeje del diedu. Nebent jai paciai blogai del savo poziurio.
Nuplesti zmogaus gynyba vardan ko?
Diedams, garantuoju, tikrai giliai dzin jos poziuris.

as taves neatpazystu... g.gif

ne,man nera blogai del savo poziurio.
Atsakyti
tooooks ilgesys....... tokios lomkes...... verysad.gif

labas rytas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 25 sausio 2016 - 10:50
prajuokinai,Night biggrin.gif man tai nieko keisto,kad padejai i saldytuva viska,vaistu poveikis biggrin.gif

mirstu kaip noriu saldziai...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 25, 13:26)
prajuokinai,Night biggrin.gif man tai nieko keisto,kad padejai i saldytuva viska,vaistu poveikis biggrin.gif

mirstu kaip noriu saldziai...

Greičiau nerimo... Nes nk ypatingo negėriau. Lexo buvau prieš pusdienį išgėrus, tai seniai turėjo būt išgaravęs.

Aš jau nesistebiu, kodėl Mėja tokių nestandartinių formų. ph34r.gif

Pasigirsiu, kad šiandien prabudau 3nakties nuo savo riksmo. lotuliukas.gif Dar to nebuvo. doh.gif Sapnavau gaisrą. Tik tiek pamenu.
Bet kaip pasąmonė dirba. g.gif Galėtų jau pamiršt. Pasakojau kažkada, kad rimtą gaisrą naktį esu išgyvenus prieš gal 13m., su triusikais per langą šokus su visa šeima, bet, kažkaip, kadangi visi gyvi liko, niekad nejutau, kad tai būtų buvus man kokia tai trauma. Ugniai, laužams baimė neatsirado. O va, kada `prisiminiau`. Nu, bet nemanau, kad čia ryšium ne su tuo gaisru taip sufantazavau per miegus.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 01 25, 19:04)
Pasigirsiu, kad šiandien prabudau 3nakties nuo savo riksmo.  lotuliukas.gif Dar to nebuvo.  doh.gif Sapnavau gaisrą. Tik tiek pamenu.
Bet kaip pasąmonė dirba.  g.gif Galėtų jau pamiršt. Pasakojau kažkada, kad rimtą gaisrą naktį esu išgyvenus prieš gal 13m., su triusikais per langą šokus su visa šeima, bet, kažkaip, kadangi visi gyvi liko, niekad nejutau, kad tai būtų buvus man kokia tai trauma. Ugniai, laužams baimė neatsirado. O va, kada `prisiminiau`. Nu, bet nemanau, kad čia ryšium ne su tuo gaisru taip sufantazavau per miegus.

pats sapnas tave isgasdino?
gali buti ir "rysium" su tuo ivykiu. pasamone suzaidzia kada nori, kad ir po n metu.
Papildyta:

ai, as ir pasigirsiu. gavau darbo pasiulyma. bet paskaiciau atsiliepimus internete, tai iskart apsigalvojau. o dar i uzmiesti vazineti toliausiai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 25 sausio 2016 - 18:43
QUOTE(Night13 @ 2016 01 25, 18:04)

Aš jau nesistebiu, kodėl Mėja tokių nestandartinių formų.  ph34r.gif

nu saldumynai daro savo,bet man tas svoris taip sokineja,numetu,atauga ir taip pasaka be galo...
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 01 25, 19:43)
pats sapnas tave isgasdino?
gali buti ir "rysium" su tuo ivykiu. pasamone suzaidzia kada nori, kad ir po n metu.
Papildyta:

ai, as ir pasigirsiu. gavau  darbo pasiulyma. bet paskaiciau atsiliepimus internete, tai iskart apsigalvojau. o  dar i uzmiesti vazineti toliausiai...  g.gif

Nu tai, kas sapne. g.gif Baikė, bet taip nejauku, kad nekontroliuoju savęs. Jau rėkauju per miegus, tikiuos, nebus sekantis levelis myžimas į lovą.

Kaip suprantu, tu gi nesi tokia jau visai bedarbė. g.gif

Eisiu tuoj TĄ knygą skaityt pradėt. tongue.gif

QUOTE(meja82meja @ 2016 01 25, 20:07)
nu saldumynai daro savo,bet man tas svoris taip sokineja,numetu,atauga ir taip pasaka be galo...

Vadinas, numest gali, bet, kaip suprantu, niekada nenumeti tiek, kiek pagal rekomenduojamas normas (KMI) reikėtų? g.gif O tau visą gyvenimą tas toks "rimtas" svoris, ar nuo kažkurio meto?
Tai suvalgyk ką saldaus, sakyčiau, nesikankink, tik stenkis neapsiryt, daug kramtyt. g.gif Pagal save žinau, kai noris kokios nesąmonės paėst, kol nepaėdu, nenurimstu, kitą dieną vis iek to pat noriu. doh.gif

Žinokit, manau, AD padarė savo darbą. Darbe išlindo klaidų (nu, viename projektų ten gal ir negalėjo būt viskas gerai, toks jau projektas, kur visko neapskaičiuosi). Ir negaliu pasakyt, kad eičiau iš proto. Toks net ne nerimas, bet nerimastis. Savotiška ramybė, nemoku paaiškint - ji tokia nenatūrali. Žinau, kad "normaliom sąlygom" (t.y., negerdama AD), jausčiau priešmirtines konvulsijas (kabutėse). Aišku, gal įtakojo IR rami savininko reakcija.
Bet šiaip aj. Nu jau geriau dirbtinai. NU NEGALI BŪTI DARBAS VISAS GYVENIMAS. NEGALI LAIMĖ IR RAMYBĖ NUO TO VISIŠKAI PRIKLAUSYT. Sudedamoji dalis taip, bet ne pagrindinė. Esu dirbus ne vienoj vietoj. Esu susibičiuliavus ten su kai kuriais žmonėm. BET. Kur tie žmonės dabar? Ar aš jiems tokia svarbi, kaip buvau, kai dirbau su jais? Aišku, kad ne. Ir čia taip pat bus. - Jūs neklausykit, aš čia save į protą bandau atvest, kad neužsipsichuočiau per daug, net jei algos mažiau gausiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 01 25, 20:34)
Eisiu tuoj TĄ knygą skaityt pradėt. tongue.gif
Vadinas, numest gali, bet, kaip suprantu, niekada nenumeti tiek, kiek pagal rekomenduojamas normas (KMI) reikėtų?  g.gif O tau visą gyvenimą tas toks "rimtas" svoris, ar nuo kažkurio meto?
Tai suvalgyk ką saldaus, sakyčiau, nesikankink, tik stenkis neapsiryt, daug kramtyt.  g.gif Pagal save žinau, kai noris kokios nesąmonės paėst, kol nepaėdu, nenurimstu, kitą dieną vis iek to pat noriu.  doh.gif

didziausias mano numestas svoris 30 kg,bet ir sveriau tada tikrai ne 100kg,o virs 100 gerokai.numeciau kai kasos uzdegimas buvo,as ir db prisilaikau,retai is normalaus maisto suvalgau to ko negalima,nebent jei lb lb noris ir svaigstu apie tai kelias dienas.bet niekada nieko nekepu riebaluose,kad ir ka gaminciau visad pagrindas buna garu puodas.bet va saldumynai mano silpnybe ir jei tik pradedu juos kasdien valgyt,tai ir svoris sukyla.siand jau neatsilaikiau nusipirkau sokoladu ir chalvos saldainiu.
Atsakyti