jolitka,kaip sugalvosi taip ir elgkis su taskais.
As du kartus Real online taskus panaudojau,Dolce Gusto kavos aparatui sveciams,gal 20 kainavo ant galo,nes buvo daug tasku ir dabar uz 2 nupirkau zaislu rinkini: Anna ir Kristofa,nes ir faug tasku turejau.Pradine jo kaina buvo 37.50.
QUOTE(KolJe @ 2016 01 06, 19:49)
I lauką? Wie bitte?

Saldau jau

QUOTE(Tybuka @ 2016 01 06, 20:21)
Bleeee.. Kaimaaaaa
QUOTE(KolJe @ 2016 01 06, 19:49)
a tu ji tysiesi su savim??

QUOTE(Orkinta @ 2016 01 06, 20:37)
O ko ne

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 06, 18:11)
Ka jus darot su real Payback punktais, perkat ka nors uz punktus ar imat grynaisiais? Idomu kokios patirtys, kas verciau?
tos prekes tai daugumoj neapsimoka. As visada imu real Gutschein. Kai tik prisirenka 1000 tasku, taip ir nusiimu 10eur gutschein. Taip visus taskus ir leidziu 
QUOTE(zirne @ 2016 01 06, 21:07)
As, kai prisimenu, jais DM susimoku. Kas apsimoka, o kas ne kazkaip nemasciau. Ziurejau as ten tuos ju prizus, tai nebaisiai. Tiesa, esu WMF Wok uz tuos taskus parsisiuntus. Sakyciau, jei ko reik is tu siulomu premiju, tai imk premija, o jei ne, tada geriau grynais iskeisti. Toks ir apsimoka: kam tau daiktas, kuris gal ir gerokai pigesnis nei parduotuveje, bet tau nereikalingas?
O kaip eina DM apmoket, tiesiog Payback koretele?
As tokiais atvejais megeja pasiimt ka is prizu naujo isbandyt, ko anksciau neturejau. Tik siuo atveju ziurejau, ziurejau ir nelabai radau kas tikrai patiktu bei apsimoketu. Kas mane kiek sudomino, tai dazniausiai dar nemazai reik primoket pvz. Luftreinigen, gal ir butu idomu pabandyt, bet dar 200 eu primoket...
Zirne, kaip lietuviskas saltukas, galuniu dar nenusalai

QUOTE(moocho @ 2016 01 07, 01:00)
tos prekes tai daugumoj neapsimoka. As visada imu real Gutschein. Kai tik prisirenka 1000 tasku, taip ir nusiimu 10eur gutschein. Taip visus taskus ir leidziu 

Matyt ir mums butu taip idealiausia, nes dabar susikaupe apie 9 tukst. ir reik artimiausiu metu isnaudot, o reale paskutiniu metu namams beveik nieko neperkam, tik darbui ir nebent zaislus mazajai, bet dabar kaip ir aprupinta

Kam imti kazkokius prizus kuriu siaip gal nepirktum, jei gali iskeisti taskus i "pinigus" - is tasku gautum 90 kuponais, kuriuos gali isleisti kasdieniams reikalams dm ar real. Na, cia as tokios nuomones

Jolitka, jau mergaitės atsakė dėl tų kupnų. Aš DM prie kasos pasakau, tai jie man patys juos atspausdina
Lietuvoj baigiu galus atiduoti. Žiauriai šalta. Savaitgaliui atšilimą žada. Aciū dievui
Gal žinot kur ieškoti naudotų knygų? Pirmadieniui dviejų reikia ir visur išparduotos
Upse, tu Lietuvoj prie psichikos. Gal turi parduoti ar paskolinti? Man reikia Eric Berne. Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės. V., Vaga, 2008 ir Claude M. Steiner. Scenarijai, kuriais gyvena žmonės. V., Vaga, 2009. Einu dar į FB parašysiu, gal kas turės.

Lietuvoj baigiu galus atiduoti. Žiauriai šalta. Savaitgaliui atšilimą žada. Aciū dievui

Gal žinot kur ieškoti naudotų knygų? Pirmadieniui dviejų reikia ir visur išparduotos

Upse, tu Lietuvoj prie psichikos. Gal turi parduoti ar paskolinti? Man reikia Eric Berne. Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės. V., Vaga, 2008 ir Claude M. Steiner. Scenarijai, kuriais gyvena žmonės. V., Vaga, 2009. Einu dar į FB parašysiu, gal kas turės.