Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 20, 10:32)
Tik man rodos sie irgi nebus ne kiek lengvesni, dideli darbai laukia...
kaip rimtai skamba smile.gif ka planuojat? 4u.gif

QUOTE(Sikste @ 2016 01 20, 11:02)
brolis mano nusipirko miele c3, lyg ir , nepamenu tiksliai, tai labai patenkinti, tylus, jiems tai buvo labai aktualu, bet su maisiukais, bet ju butas mazas smile.gif
issisaugojau ta miele.. kada nors pribresim ir mes naujam siurbliui, na ziurint kaip kitos islaidos simet bus..man svarbu, kad butu tylus. Ir lengvas..jauciu sitas biski griozdiskas bus g.gif o dyson daznai iskratyti reikia? nes man tai patinka su maiseliais, jokio purvo..o su kaciu plaukais tai nafik, jei juos reiktu kazkur iskratyti... g.gif
Atsakyti
Upse, vis pamirštu paklausti, kaip jums sekasi Žirafų projektas?
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 21, 08:13)
Upse, vis pamirštu paklausti, kaip jums sekasi Žirafų projektas?

gerai sekasi, visi patenkinti, tik as jau kokiu pora metu beveik nesidomiu/nedirbu , man tik duoda pinigu kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 20, 22:02)
O jeigu pusryciams paliktum tokius vaisius, kaip bananai, kriauses, slyvos,  melionas. Svarbiausia ne citrusinai, obuoliai ar kokios braskes.

Tai dabar ziema pagrinde yra bananai, parsimonai, obuoliai ir apelsinai ax.gif Siaip kiti vaisiai pusryciams man buvo persaldus ax.gif
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 20, 23:01)
Apmastymu metas.. Eiti į kaire ar dešine, ar tiesiai..

Visada tik tiesiai, nesuk is kelio del takelio smile.gif
QUOTE(moocho @ 2016 01 21, 00:37)

issisaugojau ta miele.. kada nors pribresim ir mes naujam siurbliui, na ziurint kaip kitos islaidos simet bus..man svarbu, kad butu tylus. Ir lengvas..jauciu sitas biski griozdiskas bus g.gif o dyson daznai iskratyti reikia? nes man tai patinka su maiseliais, jokio purvo..o su kaciu plaukais tai nafik, jei juos reiktu kazkur iskratyti... g.gif

Pas mus miele, nesiojuosi per visus aukstus, stipriai siurbia, galingas, su tais maiseliais no problem, turbut i 2 menesius keiciam ar dar reciau, pasikeicia lengvai ax.gif Turbut maziau terliojimosi nei su dulkiu iskratymu ax.gif
Atsakyti
Pasaka, tai cia visas takas, o ne takelis.. Tik tiek, kad labai baisu išlipti is komforto zonos ir daug visokiu niuansu dar susideda. Na bet, laiko yra šiek tiek, apmastyti viską butina ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 21, 01:37)
kaip rimtai skamba smile.gif ka planuojat? 4u.gif

Susije su darbu, bet papasakosiu veliau kai bus daugiau aiskumo.
Atsakyti
Pippa,kiek tavo Paul Frank hoodie kainavo,kad galejai 10€ kupona panaudot.
As savo panelei nupirkau Disney Sore pelenes suknele.Namuose gimtadienyje be problemu.trumpomis rankovemis,bet darzelyje butinai reikes kazka po apacia aprengti.Eisiu zalando apziureti.

joltka,o jau jusu Jahresabschluss padarytas?Kiek pamenu tu jam viska tvarkydavai
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 01 20, 21:33)
Jiems ten svarbu kad tie vaikai kaciu neskriaustu, tai gal nepikta vaika ir ileistu lotuliukas.gif

Sako, kad piktas lotuliukas.gif Bet as jos piktos dar nemaciau, tai gal susitarsime. Jei ne, teks mociute viena su vyresneliais isleisti.
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 01 21, 13:39)
joltka,o jau jusu Jahresabschluss padarytas?Kiek pamenu tu jam viska tvarkydavai

2015 tai ne, manau uztruks dar kuri laika. O praejusiais metais sudeliojau popierius 2012, 2013 ir 2014. 2014 dar negavom atsakymo is Finanzamto, ilgai trunka, kazin kodel g.gif o darzelis jau praso pajamu doh.gif
O pasto korespondencijos tasyk nebaigiau tvarkyt, tik atriusiavau ir galvoju ar cia uzsiimt tuo ar sugrust i deze ir i rusi isnest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 21 sausio 2016 - 15:12
-15,4 salcio blink.gif
Pas ka daugiau lotuliukas.gif
Uz lango grazu wub.gif

Labas Rytas 4u.gif
Atsakyti
Man tai ziema tik viena ar dvi dienas grazu biggrin.gif Jau uztenka, sniegas jau nuo pirmos metu savaites guli.. o ir salta, brr. ziema ziema, bek is kiemo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus 7 ryto mašinoje -16 rodė.
Atsakyti