QUOTE(moocho @ 2016 01 22, 11:25)
Sian vaziuodama pagalvojau, kad man cia ziema grazesne, nes ne tokia purvina

turbut, kad smelio nebarsto. Ir pakelese sniegas tik ciut ciut patamsejes, ir masinos svaresnes
As pirmais metais atvykusi issyk atkreipiau demesi, kad druskos ir smelio nelabai barsto ant keliu, bet pesciuju takelius nuolat zvyru barsto ir kaip mane jis nervuoja kai namo prisinesa
QUOTE(addicted @ 2016 01 22, 12:42)
Labai grazia Kanz suknele nuziurejau,uzsakiau.Daugiau tokiu grozybiu gamintu.
Labai grazus vaikiski Kanz drabuzeliai, mazoji dabar striuke Kanz nesioja. Parodyk ka pirkai
QUOTE(Pippa @ 2016 01 22, 14:07)
Buvo tokiu sedevru, kai kompozitoriai alkunem ir kumciais fortepiona kankino, natas mete, baladojosi...
Dar paklausiu. Ka nupirkti tam mano 'piktam vaikui' gimtadieniui dovanu

Trimetinuke ji

. Jai patinka Elsa is sniego karalienes, sakau gal nori sukneles, galesi buti princese. Sake nea, princese buti nenori
Toks menas kartais buna visai idomus, o kartais per vulgarus - meistriskai moket ta padaryt ir neperlenkt lazdos sudetinga. As noreciau tai pamatyt
Pries naujus metus hm buvo komplektuku - marskineliai ir timpos ta tematika. Maniske gavo is mociutes dovanu, tai pirma diena net pizamos nesirenge

ir nors siek tiek didokas komplektas, bet sia savaite leidau eit i darzeli su juo - tai labai jau apsidziauge, nes po nauju metu kas antra mergyte ko gero ta tematika apsirengus vaiksciojo

O siaip pas mus tai viskas prasidejo nuo sniego karalienes lazdeles ir tasytes, tos pigios smulkmenos is Kik labai labai patiko. Maciau Ernstlig Family daug visokiu niekuciu ta tema. As manau, kad daugumai noretusi but princese, tiesiog gal tik sako, kad ne

bent manoji kartais taip pasako.
Musiske dar labai megsta zaist pardavejas, tai gimtadieniui gaus kasa irgi is Ernsting family ir lego, tas irgi patinka. Su virykle megsta pazaist, tai irgi viskas tinka is tos operos.
Paskutinis itin didelis susidomejimas kurmiu, kaip tik ejo filmukai vakarais per Kika. Tai vakar uzmaciau Pinterest kaip paprastai ir graziai ant maikutes pagamint, siandien sukirpau is veltinio, tai nespejau kaip reikalas prisiut kiek buvo noro vilktis
Manoji vakar su 39 temperatura, is ryto buvo nekaip, bet dabar lyg ir neblogai. Darzelyje labai mazai vaiku jau ir taip tebuvo like, galvojau gal atsilaikysim tai bacilai, bet ...