Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 15, 21:09)
Panasu, kad mazoji slapimo pusle sushalo. Ar kokom arbatelemis bandyti ar eit issyk pas gydytoja? Labai blogai nera, bet daznokai nori slapintis nors nieko neivyksta. Vakar dideli ir vidutiniai vaikai buvo teatre, o maziukai liko darzelyje ir itariu ne su mazosios aukletojom, nes lig siol tokiu atveju pas mus nebuvo, visalaik psiprasydavo.Panasu, kad lauke prisislapino, nes sniego kelnes buvo ant radiatoriaus, o itariu pamate tik grizus is lauko, vakar saltoka buvo...

eiciau pas gyd. manajai kaip buvo,dare tyrima slapimo,tai ir kraujo rado jame ir visu kitu pakitimu,gerem antibijotikus 4u.gif

moocho,dekui,kaip nors, Greiciau uzaugtu,nebereiktu svetimu zmoniu samdyt. Dabar ir bijau,kad susimus ar ko pridaryt,nes mazoji pas mane tokia uh.duoda i kaulus didziajai,o ta kartais irgi duoda atgal,kad maza nebuna, prades triuksmaut,dar kaimynai iskvies man vaiku teises..
Atsakyti
Supratau, bandysiu ryt su mazaja pas gydytoja nueit.
Atsakyti
Mochoo, kazkas tikrai pas mus grupėj rase apie ta žinute SM, bet nepamenu kas g.gif bet ar apie ta pačia buvo tai neatsimenu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 15, 21:09)
Panasu, kad mazoji slapimo pusle sushalo. Ar kokom arbatelemis bandyti ar eit issyk pas gydytoja? Labai blogai nera, bet daznokai nori slapintis nors nieko neivyksta.

as tai neskubeciau kol blogai nera (ypac skausmo). Juolab kad De niekas labai neskuba su tyrimais. Bandyciau per kelias dienas iskrapstyt su arbatom ir spanguoliu sultim/sirupais/ekstrakto tabletem. Dar butu labai gerai kelias dienas kad ir dviguba paros doze vitamino C sugirdyt, ar saldintom arbatom, ar ziurniukais. Skausma siuloma malsinti siluma, bet bent man mazajai gydytojai grieztai liepe nesodint i karsta vonia, neva tik infekcija plinta aukstyn link inkstu g.gif Aisku, reik ziuret kad nesukarsciuotu, bendrai, jei koks pablogejimas,- tada jau varyciau unsure.gif

shian visa diena prasitusavojau su vyresniuoju po gydytojus/klinikas (ir tik del karsciavimo penkias paras!- padarem slapimo, kraujo tyrimus, plauciu rentgena, etc) blogai kai i vaikus gana atsainokai ziuri De, bet Lt tai, man regis, pertempta guma su tais ligu ieskojimais unsure.gif
Atsakyti
Kiek as vakar prisinervinau doh.gif musu vieta masinai garaze kampine, tai vakar grizus sakau reikia pabandyt isiparkuoti, nes kiek gi galima bijot ax.gif masina tai didele, kol as ten prisiparkavau is kokio 10 karto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif ir tas pypsikas kur pypsi pastoviai, daugiau panikos ivaro, nei reikia ax.gif sakiau B, kazin mes negalim kitos vietos garaze gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 15, 20:09)
Panasu, kad mazoji slapimo pusle sushalo. Ar kokom arbatelemis bandyti ar eit issyk pas gydytoja? Labai blogai nera, bet daznokai nori slapintis nors nieko neivyksta.

Spanguoliu sultimis. Mano mazoji tokia, truputi kas - is karto problemos su pusle. Skiedziu 100% spanguoliu sultis (100% Muttersaft) pvz. http://www.naturkost...lbeersaft-330ml su trupuciu vandens ir dar pasaldinu kiek medum, nes jos tokios rugscios, sutraukia visa burna biggrin.gif Reikia gerti kelis kartus per diena, maniske po 2d buna sveika kaip ridikas. Suaugusiems reikia toki buteliuka neskiesta per para isgerti. Superinis dalykas, kas turit problemu su pusle thumbup.gif
O maniske susirgo pries Kaledas Ringelröteln doh.gif Itariu, kad ir didzioji serga, nors jos raudonis nera toks ryskus kaip pas mazaja.Pradzioje galvojau, kad kokia rimta odos liga, issigandom su diedu. Pasirodo panele susirgo vaiku liga. Is mokyklos atleidimo negavo, tipo ji jau negali uzkresti. Bet jau vaikas atrodo blink.gif Kaip velykinis margutis.
Bijau, kad jau puse klases uzkresti galejo unsure.gif
Atsakyti
Na, siandien buvau pati sau recepto ir uzsukau pas vaiku gydytoja, sake ryt ateit su slapimu.
Pasirodo sveikatos draudimas tik 10 darbo dienu per metus apmoka, kai vaikas serga. Itariu delto gydytoja taip trumpai vis biuleteni israso, kai mazoji serga.
Atsakyti
O manoji vaiku ligas is darzelio velka.Siandien anytai akiai konjuktyvitas.
Bet turbut populiariausioji Magen Darm Grippe.Sergam visi is eiles.

KolJe,nuraminsiu,kad labai sunku gera aukle rast.Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 16, 13:12)
Pasirodo sveikatos draudimas tik 10 darbo dienu per metus apmoka, kai vaikas serga. Itariu delto gydytoja taip trumpai vis biuleteni israso, kai mazoji serga.

BKK ir AOK apmoka 20: 10 - mamai, 10 - teciui.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 16, 14:29)
BKK ir AOK apmoka 20: 10 - mamai, 10 - teciui.

Matai kaip, nezinojau. Bet maniskiui kaip selbständig visvien neverta imt jo.
Atsakyti
QUOTE(Ingo101 @ 2015 12 14, 18:37)
Neturiu ne vienos apostiles ir niekas ne neprase/o.

jeigu oficialu dokumenta kazkur priduoti reikia, tai apostiles jiems reikia, ir vertimo po to su apostile...man reikia skyrybu dokumenta su apostile ir vertimu priduoti, skyrybu iteisinimui Lietuvoje, del seimyninio statuso pasikeitimo, be apostiles netinka, o apostilei reikejo net naujo dokumento, tai prisilaksciau. As irgi ja pirma kart gyvenime pamaciau blink.gif anksciau nereikejo niekam, nebuvo jokio reikalo.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 12 15, 21:57)
shian visa diena prasitusavojau su vyresniuoju po gydytojus/klinikas (ir tik del karsciavimo penkias paras!- padarem slapimo, kraujo tyrimus, plauciu rentgena, etc) blogai kai i vaikus gana atsainokai ziuri De, bet Lt tai, man regis, pertempta guma su tais ligu ieskojimais unsure.gif

O je, tik dabar tavo zinute perskaiciau. Kas gi jam dabar? Ar rado priezasti? Kai pats sergi yra slykstu, bet kai vaikai... verysad.gif Sveikit! wub.gif

addicted, jolitka
, galiu tik paguosti, isaugsit jus is tu vaikisku ligeliu, kad tik jos tokios bebutu... Sveikatos 4u.gif

Tiesa, norejau parasyti, kad paauglems dukroms labai grazi dovana - vizitas pas gera kosmetologe. As saviskei padovanojau pries men. toki dalyka ir jai labai patiko. Paaiskino kaip elgtis su paauglystes spuogais, kaip valyti veida, koks kremas tinka jos veido odai (bo buvo prisipirkusi bet ko is DM, svarbu gerai kvepia lotuliukas.gif ), padare lengva veido valyma... Musiske dirba su naturalia kosmetika, pagrinde Dr. Hauschka, bet maniskei ji pasiule Weleda, pagal mano kisene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 16 gruodžio 2015 - 14:55