Jau FB uzklausiau, dar cia klausiu, gal kuri zinot.
Susipykau su zodziu "tolydus". Tai tik nepertraukiamas, neitrukes, ar galima juo pavadinti ir nedalomus dalykus? Jei tiese tolydi, tai ji, kaip supratau, nepertrukus (ar galima butu sakyti vientisa?). Jei tiese pertrukus, tai kodel ne dvi tieses, o viena netolydi? Del to, kad tiese neturi nei pradzios, nei pabaigos? Tiese galima dalinti i atkarpas, tai tolydus butu tada dalomas, bet vientisas... Gal kuri isversit man principu kiap butu lietuviu - lietuviu zodyne.
Ringelröteln as sirgau jau suaugusi, Vokietijoje, nuo ju veido neberia, tik iki galvos. Nebuvo labai baisiai. Vejaraupiai zymiai ziauriau.
Pypsikas masinoj, aisku, gerai, tik nepatarciau juo simtu procentu pasitiketi. Mano masinoj visi galai pypia, tai kazkaip dar nezinau, kuriame kampe "pavojus", o turejom kazkada su pypsikais tik gale, tai finale atbulom vaziuodama net nebeatsisukdavau ir nebeziuredavau. Gerai, kad vienam bendradarbiui pries mane nesuveike: vaziavo atbulom, taip pat neziurejo kur ir pataike i stulpa, kuris tarp pypsiku buvo, dar viena pazystu, kur uzsinese purvu buvo ir nesureagavo