Sveikos, gal kas turėjo tokią bėdą - padariau klaidą pavardėje ( vietoj - ienė, parašyta - uene)
pasikeist neleidzia nes pirkta su nuolaida. Bandžiau skambinti į skambučių centrą bet nesėkmingai. Iš kelionių agentūros( tik konsultavusi) gavu atsakymą, kad neturėtų būt bėdos. Bet vistiek, kažkaip neramu...
Gal kam taip pat buvo?
Ačiū.
QUOTE(Vivid @ 2017 07 10, 00:12)
Sveikos, gal kas turėjo tokią bėdą - padariau klaidą pavardėje ( vietoj - ienė, parašyta - uene)
pasikeist neleidzia nes pirkta su nuolaida. Bandžiau skambinti į skambučių centrą bet nesėkmingai. Iš kelionių agentūros( tik konsultavusi) gavu atsakymą, kad neturėtų būt bėdos. Bet vistiek, kažkaip neramu...
Gal kam taip pat buvo?
Ačiū.
Gal kam taip pat buvo?
Ačiū.
iš wizzair puslapio:
"Vardą ir pavardę galite nemokamai pakeisti internetu, jei jie parašyti netinkamai arba padaryta rašybos klaida:
jei užsakyme nurodytuose varde ir pavardėje reikia pakeisti daugiausia 3 ženklus;
jei reikia sutrumpinimą (pvz.: Vardenis V. Pavardenis) pakeisti į visą vardą ir pavardę (pvz.: Vardenis Vardenis Pavardenis), kad jie atitiktų kelionės dokumentą;
jei reikia pakeisti užsakyme nurodytų vardo ir pavardės kreipinį.
Užsakyme nemokamai vardą ir pavardę galite pataisyti tik vieną kartą."
QUOTE(keistuole @ 2017 07 10, 08:28)
iš wizzair puslapio:
"Vardą ir pavardę galite nemokamai pakeisti internetu, jei jie parašyti netinkamai arba padaryta rašybos klaida:
jei užsakyme nurodytuose varde ir pavardėje reikia pakeisti daugiausia 3 ženklus;
jei reikia sutrumpinimą (pvz.: Vardenis V. Pavardenis) pakeisti į visą vardą ir pavardę (pvz.: Vardenis Vardenis Pavardenis), kad jie atitiktų kelionės dokumentą;
Šitą skaičiau, tik mano su Wizz club nuolaida pirkta ir mano vardu, tai neduoda mano pavardės taisyt. Bandau prisikambinti bet nepavyksta...
Sveikos,
Gal kas susidūrėte, piniginė diržas ant juosmens skaitosi kaip atskiras bagažo vienetas? Įsivaizduoju, kad tai tas pats kaip papildoma kišenė mano rūbuose, ar aš čia labai klystu?
Gal kas susidūrėte, piniginė diržas ant juosmens skaitosi kaip atskiras bagažo vienetas? Įsivaizduoju, kad tai tas pats kaip papildoma kišenė mano rūbuose, ar aš čia labai klystu?

noriu pirkti trims žmonėms bilietus, mokėsiu savo kreditine per savo prisijungimą, ar paskui jie galės pasidaryti čekiną, jeigu skrydžio patvirtinimas ateis į mano paštą?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 08 09, 08:55)
noriu pirkti trims žmonėms bilietus, mokėsiu savo kreditine per savo prisijungimą, ar paskui jie galės pasidaryti čekiną, jeigu skrydžio patvirtinimas ateis į mano paštą?
O nėra galimybės jums pačiai padaryti check-in-ą ir persiųsti bilietus kam reikia email-u, jiems teliks atsispausdinti? Mes taip tėveliams perkam.
Nebepamenu, kaip su wizzair-u, bet man atrodo, kad tikrai yra galimybė čekintis per skrydžio kodą, tad teliks žmonėms jį pateikti

nupirkau savo vardu
žiūrėsim, tikriausiai pati užčekinsiu ir jiems nusiųsiu pdf'us
pati užsičekinsiu telefonu, mes mat kartu skrendam, tik bilietus pirktau atskirai, vienai šeima ir kitai šeimai
žiūrėsim, tikriausiai pati užčekinsiu ir jiems nusiųsiu pdf'us
pati užsičekinsiu telefonu, mes mat kartu skrendam, tik bilietus pirktau atskirai, vienai šeima ir kitai šeimai
QUOTE(mirta33 @ 2017 08 06, 19:08)
sveikos, kas skridot su 2 metų vaiku, kuris jau skaitosi nebe kūdikis. ar galima pasiimti vežimą/auto kėdutę?
man tas irgi aktualu, kiek suprantu, lyg ir galima...
Wizzair Discount klubo nariai, ar jau matote 2018m. vasaros skrydzius? Kazkodel as nematau...
Iš Vilniaus - ne viską. T.y. ko man reikia, nematau, o ko nereikia, net nežiūrėjau labai. Iš Varšuvos 2018 vasarai jau nusipirkau.
Tas matymas ar tik ne pagal šalis/regionus suskirstytas. Nes iš pradžių buvo nurodyta, kad tik skrendantiems iš Budapešto matosi. Vėliau pamačiau, kad iš Lenkijos oro uostų yra. Gal ir iki mūsų ateis vieną dieną.
QUOTE(mirta33 @ 2017 08 06, 19:08)
sveikos, kas skridot su 2 metų vaiku, kuris jau skaitosi nebe kūdikis. ar galima pasiimti vežimą/auto kėdutę?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 08 13, 15:01)
man tas irgi aktualu, kiek suprantu, lyg ir galima...
o ne paprasčiau atsiversti Wizzair puslapį ir paskaityti?
https://wizzair.com/...#before-october
Registruotas bagažas:
Dydis ir svoris
Jūsų registruotojo bagažo matmenys negali būti didesni nei:
plotis: 149 cm;
aukštis: 119 cm;
ilgis: 171 cm.
Svorio apribojimas: 32 kg vienetui.
Vieną sulankstomą vaikišką vežimėlį / kūdikiui skirtą mašininę kėdutę galima užregistruoti nemokamai kiekvienam mažam vaikui.