Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

šiaip tai aš gūglu naudotis moku ir mane labiausiai trikdė šitas sakinys pvz: "jaunesniems nei 2 metų vaikams: maisto skrydžiui ir sulankstomą vežimėlį arba mažą vaikišką lovelę;"
o kas tas mažas vaikas, iki kiek? proto ribose?
ai, paimsiu aš tą skėtuką, drechlas jau, jei nepriims, paliksiu oro uoste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 08 13, 21:48)
šiaip tai aš gūglu naudotis moku ir mane labiausiai trikdė šitas sakinys pvz: "jaunesniems nei 2 metų vaikams: maisto skrydžiui ir sulankstomą vežimėlį arba mažą vaikišką lovelę;"
o kas tas mažas vaikas, iki kiek? proto ribose?
ai, paimsiu aš tą skėtuką, drechlas jau, jei nepriims, paliksiu oro uoste biggrin.gif

Kūdikiams (iki 2 metų) skirtas atskiras skyrelis:
https://wizzair.com/...-su-kudikiais#/
jame rašo apie tai, ką galima pasiimti į lėktuvo saloną. Sąraše yra ir vežimėlis.
Tuo tarpu vežimėlis mažam vaikui nurodytas prie registruojamo bagažo, iš to darau išvadą, kad į registruotą bagažą galima pasiimti vežimą ir vyresniam nei 2 metų vaikui vežimą.

Papildomai rašo:
https://wizzair.com/...i-ir-kudikiai#/
Su kūdikiu keliaujančiam suaugusiajam leidžiama vežtis vieną papildomą kūdikiui skirtą mažą krepšį orlaivio salone kartu su rankiniu bagažu. Didžiausi leidžiami mažo krepšio matmenys yra 40 x 30 x 18 cm.
Be šio mažo krepšio su kūdikiais keliaujantys keleiviai taip pat gali nemokamai vežtis sulankstomą vaikišką vežimėlį. Vieną iš šių daiktų taip pat galima gabenti nemokamai keliaujant su mažu vaiku.

Atkreipkite dėmesį, kad vaikiškus vežimėlius reikia užregistruoti su kitu bagažu ir jie bus vežami nemokamai, tik jei keliauja įrangos naudotojas. Jei kūdikis arba vaikas nekeliaus, šie daiktai bus vežami kaip registruotasis bagažas už papildomą mokestį.

Taigi viskas yra nurodyta Wizzair puslapyje
Atsakyti
nu ok, vadinasi, viskas aišku, jeigu mano dvimetė turi vežimą, tai mes varome prie registruoto bagažo ir jį ten pasižymim

mums iš vis įdomiai gaunasi, išskrisime pagal seną bagažo tavrką, grįšime spalio 30 jau pagal naują biggrin.gif skiriasi ir lagaminų dydžiai ir svoris, skrendant pirmyn, kaip suprantu, žiūrės tik dydį, atgal jau nebus galima viršyti ir 10 kg
Atsakyti
Sveiki, nesuprantu Wizzair registravimosi taisykliu. Pirkau bilietus spalio 10 dienai. Man raso, kad galite uzsiregistruoti per 25d. Bet, kiek zinau, galima uzsiregistruoti likus 30d. iki skrydzio, tai iseitu, kad nuo rugsejo 10d. Ir niekur nerandu mygtuko" Check in", kad galeciau pabandyti registruotis, tik leidzia itraukti bagaza ir pasirinkti vietas.
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2017 08 16, 10:28)
Sveiki, nesuprantu Wizzair registravimosi taisykliu. Pirkau bilietus spalio 10 dienai. Man raso, kad galite uzsiregistruoti per 25d. Bet, kiek zinau, galima uzsiregistruoti likus 30d. iki skrydzio, tai iseitu, kad nuo rugsejo 10d. Ir niekur nerandu mygtuko" Check in", kad galeciau pabandyti registruotis, tik leidzia itraukti bagaza ir pasirinkti vietas.

Ten, greičiausiai, parašyta, kad Jūs galėsite registruotis po 25 dienų, rugsėjo 10 😉 Tada ir bus likusios 30 dienų iki skrydžio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 16 rugpjūčio 2017 - 11:58
http://www.delfi.lt/...s.d?id=75555355
Atsakyti

puikus pasiulymai :super:​ 

Atsakyti
pakliuvau į graudžiai juokingą situaciją
užsisakėm bilietus visa šeima, du suaugę ir du jaunikliai, na, aš užsakiau, sumokėjau
ir bam, vyras pareikalauja skyrybų unsure.gif
na, iki kelionės dar pusantro mėnesio ir aš pasakau mintyse, kad tai manęs nesužlugdys ir vis tiek keliausiu su jaunikliais, tik va, bagažas vienas ant vyro biggrin.gif ir pasižiūrėjau, tai yra visokios opcijos, kad pridėti bagažo papildomo, bet kad perkelti kitam keleiviui (nes vaikai be bagažo), tai neradau. matyt teks nurašyti tą lagaminą su visu bilietu į nuostolius ir pripirkti vaikui lagaminą
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 09 05, 10:51)
pakliuvau į graudžiai juokingą situaciją
užsisakėm bilietus visa šeima, du suaugę ir du jaunikliai, na, aš užsakiau, sumokėjau
ir bam, vyras pareikalauja skyrybų  unsure.gif
na, iki kelionės dar pusantro mėnesio ir aš pasakau mintyse, kad tai manęs nesužlugdys ir vis tiek keliausiu su jaunikliais, tik va, bagažas vienas ant vyro biggrin.gif ir pasižiūrėjau, tai yra visokios opcijos, kad pridėti bagažo papildomo, bet kad perkelti kitam keleiviui (nes vaikai be bagažo), tai neradau. matyt teks nurašyti tą lagaminą su visu bilietu į nuostolius ir pripirkti vaikui lagaminą

Bandykit parašyt, paskambint wizzair ir apibūdinti situaciją, gal jie geranoriškai perkels bagažą, arba gal galima pasinaudoti tuo bilietu bagažui vežti, t.y. užregistruosit į skrydį o atvykus į oro uostą pasakysit kad vyras skristi negali, bet bagažas jo vardu pirktas.
Atsakyti
šiaip aš dar yra variantas man rasti, kas norėtų skristi su manimi, na, iš pažįstamų, sudėtingoka, bet... reikia kas norėtų atostogauti su tokia šaika biggrin.gif tada apsieitumėm su vardo keitimu už 90 eurų
Atsakyti
liūdnasis pelėnas, nepavydėtina situacija, bet tokie klausimai iškilo, ar dasipirkti ant jūsų vardo galimybės nėra? arba kitas variantas gal galima apkeisti vaiko varda vietoj vyro? 4u.gif
Atsakyti
pas mus pirkta taip, 4 žmonės
vaikams nieko
man ir vyrui po mažą lagaminuką į priekį, kiekvienas po 18 eurų
tai gerai, kad dar kažkaip nesugalvojau pirkti didelio bagažo...

ir mūsų toks keistas skrydis, mes išlekiam kai senos bagažo taisyklės, o grįžtam, kai jau galima vežtis nemokamai tą mažą lagaminą
tai realiai man reiktų ant vaiko nupirkti dar vieną mažą į vieną pusę... na ir susitaikyti su bilieto sumos praradimu... na ir atšaukti apartamentus, vietoj 4viečio susirasti 3vietį
Atsakyti