Liūdnasis pelėne, tu tikra šaunuolė, laikykis. Įtariu ši kelionė tau Dievulio pametėta, kad lengviau skyrybas atlaikytum. Dabar nors jau galva kelione, bilietais, bagažu užimta, vis mažiau vietos durnom mintim
Kažkaip galvoju, kad Pelėnas tik į lėktuvą lipdamas išsiskirs. Paskui vėl sueis.
ačiū, keliautojos, viskas iš tiesų rimta
nu bet ką, dabar svarbiausiai perbookinti apartamentus
beje, gal žinot, nes Kipro tema apmirusi, ar reikia į Kiprą skrendant pereiti papildomą pasų kontrolę, ar tikrina tik kaip sutikrindami bilietus
mat vyras iškrenta, o mano ir jauniklių pavardės nesutampa

beje, gal žinot, nes Kipro tema apmirusi, ar reikia į Kiprą skrendant pereiti papildomą pasų kontrolę, ar tikrina tik kaip sutikrindami bilietus

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 09 09, 12:02)
ačiū, keliautojos, viskas iš tiesų rimta
nu bet ką, dabar svarbiausiai perbookinti apartamentus

suprantu, kad nereikia notaro, užteks tik jūsų vienos dokumento ir gimimo liudijimo vaikų
https://keliauk.urm....nameciu-vykimas
Merginos, priminkit. Imusu savimi kuprinę rankiniam bagažui (tokią kaip vyresnių klasių vaikai į mokyklą nešioja
), jei dar paimsiu odinę kuprinę A4 formato dydžio, čia jau bus blogai, ar nieko?
p.s. bagažo dydžiai dar nebus pakeisti.

QUOTE(pukepuke @ 2017 09 27, 21:34)
Merginos, priminkit. Imusu savimi kuprinę rankiniam bagažui (tokią kaip vyresnių klasių vaikai į mokyklą nešioja
), jei dar paimsiu odinę kuprinę A4 formato dydžio, čia jau bus blogai, ar nieko?

tai, kad tik vieną tegalima
QUOTE(keistuole @ 2017 09 27, 22:13)
tai, kad tik vieną tegalima
Kaip suprasti tegalima?

Kiek žinau bagažas bus Ryanair dydžio greit, bet mes dar skrendame senu standartu.
QUOTE(pukepuke @ 2017 09 27, 22:49)
Kaip suprasti tegalima?
Buvo galima daugiau, ar kaip?
Kiek žinau bagažas bus Ryanair dydžio greit, bet mes dar skrendame senu standartu.

ryanaire buvo galima 2 vnt neštis, o wizzaire tik vieną (na jei neperkat jokių papildomų reikalų), tai nelabai suprantu, kaip jūs norit neštis 2 kuprines į wizzairą

Kaip suprasti tegalima?
Buvo galima daugiau, ar kaip?
ryanaire buvo galima 2 vnt neštis, o wizzaire tik vieną (na jei neperkat jokių papildomų reikalų), tai nelabai suprantu, kaip jūs norit neštis 2 kuprines į wizzairą
Galima turėti tik vieną rankinio bagažo vienetą, nebent papildomai nusiperkat "Pirmenybinį įlaipinimą", tada galima su savimi turėti antrą nedidelę rankinę ar laptopo krepšį ir pan.
QUOTE(keistuole @ 2017 09 28, 00:07)

Tai vat ir buvo klausimas, galima ar ne

Supratau dabar, kad ne, ir nesvarbu, tilps į jų rėmus, ar ne

Nors, o kodėl, kai skridom, jie mano fotiko neskaičiavo už bagažo vienetą? Buvo atskiras krepšelis juk jam?
QUOTE(pukepuke @ 2017 09 28, 22:58)
Galu gale, mano dvi kuprinės, ko gero, telpa į išmatavimus.
Nors, o kodėl, kai skridom, jie mano fotiko neskaičiavo už bagažo vienetą? Buvo atskiras krepšelis juk jam?

Negi taip sunku laikytis taisyklių? Kiekviename skrydžių bendrovių puslapyje jos nurodytos. Ir tikrai jos sukurtos ne šiaip sau.
Nuolat keičiamos? Taip. Erzina ir nervuoja? Irgi taip.
Skraidom daug metų, iš pradžių taip pat nuolatinis nerimas būdavo, kai dėl 1 cm lagamino išsikišimo širdis drebėdavo: praleis ar ne. Susipirkom reikiamus lagaminus, žinom, kiek vienetų, kokių ir ko leidžiama ir ramu. Dabar tik iš šalies stebim NUOLAT apmokestinamus netelpančius į rėmus ir draskomus lagaminus arba bandymus susirengt ant savęs daiktų perteklių.
Vieną kartą fotiką jums praleido, kitą kartą užsirausit ant ne tokio geranoriško pareigūno ir lieps kištis jį, kur tik norit. Taip kad iš savo patirties galiu patart: laikykitės taisyklių

QUOTE(pukepuke @ 2017 09 28, 22:58)
Galu gale, mano dvi kuprinės, ko gero, telpa į išmatavimus.

aš jums gi iškart ir atsakiau, kad tik vieną galima

o dėl fotiko, tai nesikabina smarkiai, aš ir pasus sudedu į atskirą labai mažą tašytę, kad nereiktų jų ten pirmyn atgal dėliot, kol praeini visas patikras. Bet iš principo visuomet turiu rezervą kuriam nors lagamine, kad galėčiau viską, kas palaida sudėt, jei prireiktų.
Yra buvę, kad ir viskas, kas pirkta oro uosto pardose liepė grūst į lagaminus, nors aplamai jau ką nusipirkai oro uoste kaip ir gali eit su tuo atskiru maišeliu.
Jei jūsų dvi kuprinės telpa į išmatavimus, tai imkit vieną didesnę, arba jei reikalingos abi sumąstykit, kaip jas padaryt kaip vieną vnt. (pvz sukišt į tokį ploną maišą, kaip vaikai kūno kultūros aprangas paprastai nešioja)
Visada daugmaž geriau tilpti į taisyklių rėmus ir išvengti nemalonių problemų.
Ir tokių dalykų, kai iš kelionės lieka vienas ryškiausias prisiminimas - "kiek be proto daug sumokėjau už lagamino perviršį"