priklauso, kur skrendat
į kai kur nereikia
dabar dariau 7 čekinus į Kiprą, tai vos neužsimušiau, kol suvedžiau visus tuos numerius, galiojimus ir negaliojimus
Italijon skridau, nereikėjo
dabar dariau 7 čekinus į Kiprą, tai vos neužsimušiau, kol suvedžiau visus tuos numerius, galiojimus ir negaliojimus
Kipras nėra Šengeno zonoj. Tik skendant šengeno zonoj nereikia suvedinėti duomenų ;)
dariau 7 čekinus ir aišku, įsivėlė klaidelė
reikėjo čekinti į Kiprą, tai reikia pasų/ID domenų. draugus suvedinėjau, dokumento numeriai geri, bet document type man kažkaip nepastebėjau, kad nusimušė ir vietoj ID įsirašė pavadinimas: "other travel document"

dariau 7 čekinus ir aišku, įsivėlė klaidelė
reikėjo čekinti į Kiprą, tai reikia pasų/ID domenų. draugus suvedinėjau, dokumento numeriai geri, bet document type man kažkaip nepastebėjau, kad nusimušė ir vietoj ID įsirašė pavadinimas: "other travel document"

nieko nedarykit
aš aplamai chekinausi su ID
skridau su pasu, nieks ten nežiūrėjo tų numerių ir tų dokumentų tipų (pasas ir ID skirtingi pasirinkimai)
turbūt blogiau būtų jei pavardę suklystumėt, nes ko gero tik jas ir pažiūri.
aš aplamai chekinausi su ID
skridau su pasu, nieks ten nežiūrėjo tų numerių ir tų dokumentų tipų (pasas ir ID skirtingi pasirinkimai)
turbūt blogiau būtų jei pavardę suklystumėt, nes ko gero tik jas ir pažiūri.
ačiū, bandysiu nesinervinti

pažiūrėjau, kad jei bording pasas yra telefoninis, tai ten iš viso dokumento rūšis nerodoma...
Nauja „Wizz Air“ rankinio bagažo tvarka
https://verslas.lryt...tvarka-3336479/
super
Sveikos,
kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff gal kas bandet skrist neuzsakydami vietu? labai laukiu jusu nuomoniu, skrydis uz poros dienu
</p><p>kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff

Man tokiu atveju darant checkiną automatiškai parinko šalia. Buvom 4-se - tai parinko vietas 3 + 1 (toj pačioj eilėj tik skirtingose pusėse).
Sveikos,
kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff
gal kas bandet skrist neuzsakydami vietu? labai laukiu jusu nuomoniu, skrydis uz poros dienu
as tai buvau pritrekta, nu visiskas absurdas kai gavom visi atskirai sedet, bet mes suauge skridom... bet taip tik karta mums kliuvo... kitus kartus kartu sedejom...