Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

Registruojantis Wizzair ,neprašė paso duomenų unsure.gif . Visada Ryanair reikia suvesti asmens dokumentų duomenis. Ar Wizzair nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2017 10 03, 11:02)
Registruojantis Wizzair ,neprašė paso duomenų unsure.gif . Visada Ryanair reikia suvesti asmens dokumentų duomenis. Ar Wizzair nereikia?

priklauso, kur skrendat
į kai kur nereikia
Atsakyti
Italijon skridau, nereikėjo
dabar dariau 7 čekinus į Kiprą, tai vos neužsimušiau, kol suvedžiau visus tuos numerius, galiojimus ir negaliojimus
Atsakyti

Italijon skridau, nereikėjo
dabar dariau 7 čekinus į Kiprą, tai vos neužsimušiau, kol suvedžiau visus tuos numerius, galiojimus ir negaliojimus

Kipras nėra Šengeno zonoj. Tik skendant šengeno zonoj nereikia suvedinėti duomenų ;)

Atsakyti
velniava
dariau 7 čekinus ir aišku, įsivėlė klaidelė
reikėjo čekinti į Kiprą, tai reikia pasų/ID domenų. draugus suvedinėjau, dokumento numeriai geri, bet document type man kažkaip nepastebėjau, kad nusimušė ir vietoj ID įsirašė pavadinimas: "other travel document" verysad.gif ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 10 10, 22:28)
velniava
dariau 7 čekinus ir aišku, įsivėlė klaidelė
reikėjo čekinti į Kiprą, tai reikia pasų/ID domenų. draugus suvedinėjau, dokumento numeriai geri, bet document type man kažkaip nepastebėjau, kad nusimušė ir vietoj ID įsirašė pavadinimas: "other travel document" verysad.gif ką daryt?

nieko nedarykit

aš aplamai chekinausi su ID
skridau su pasu, nieks ten nežiūrėjo tų numerių ir tų dokumentų tipų (pasas ir ID skirtingi pasirinkimai)
turbūt blogiau būtų jei pavardę suklystumėt, nes ko gero tik jas ir pažiūri.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 10 11, 10:06)
nieko nedarykit

aš aplamai chekinausi su ID
skridau su pasu, nieks ten nežiūrėjo tų numerių ir tų dokumentų tipų (pasas ir ID skirtingi pasirinkimai)
turbūt blogiau būtų jei pavardę suklystumėt, nes ko gero tik jas ir pažiūri.

ačiū, bandysiu nesinervinti smile.gif
pažiūrėjau, kad jei bording pasas yra telefoninis, tai ten iš viso dokumento rūšis nerodoma...
Atsakyti
Nauja „Wizz Air“ rankinio bagažo tvarka

https://verslas.lryt...tvarka-3336479/
Atsakyti

Nauja „Wizz Air“ rankinio bagažo tvarka

https://verslas.lryt...tvarka-3336479/

:clap:​ super

Atsakyti

Sveikos,

kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff :unsure:  gal kas bandet skrist neuzsakydami vietu? labai laukiu jusu nuomoniu, skrydis uz poros dienu

Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2017 11 13, 18:01)
<p>Sveikos,
</p><p>kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff unsure.gif  gal kas bandet skrist neuzsakydami vietu? labai laukiu jusu nuomoniu, skrydis uz poros dienu</p>

Man tokiu atveju darant checkiną automatiškai parinko šalia. Buvom 4-se - tai parinko vietas 3 + 1 (toj pačioj eilėj tik skirtingose pusėse).
Atsakyti

Sveikos,

kazkaip labai senai bekeliavom su Wizzais tai ziuriu manes jie praso pasirinkt sedejimo vietas ir apmoket jas, skrendu su dviem vaikais 7 ir 10m. bet kazkaip gaila bereikalo moket. Jeigu nepasirinktume tu vietu, kazin ar taip ir issodintu atskirai mus visus? basiausia del mazosios, kad isterija neistiktu kad su mama neleis sedet...uff :unsure:  gal kas bandet skrist neuzsakydami vietu? labai laukiu jusu nuomoniu, skrydis uz poros dienu

as tai buvau pritrekta, nu visiskas absurdas :oh: kai gavom visi atskirai sedet, bet mes suauge skridom... bet taip tik karta mums kliuvo... kitus kartus kartu sedejom...

Atsakyti