Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 03, 21:45)
-----Kurią turi? Gal tą 7 dienų?
Ok  cool.gif  Parašysiu atsiliepimus, o ir blog'e bandysiu aprašyt viską smulkiau, čia per daug nesiplėsiu, nes tikrai ne visoms įdomu. Kurios norės smulkesnių įspūdžių, galėsiu blog'o adresą į až parašyt  ax.gif

Eksperimentu ir aš tada pasidomėsiu.
O esi girdėjusi apie apyrankės "iššūkį" sau?

Turbūt, kad 7. Knyga apei detox, man rods ji vienintelė ta tema kol kas. Primink man AŽ el.paštą.

Man man blog'o adresą thumbup.gif Būsiu sekėja Nr. 1. Arba bent jau Nr. 2.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 03, 21:45)
o ir eksperimente dalyvausiu, kad gaučiau daugiau įkvėpimo ir būčiau labiau motyvuota stebėt savo elgesį ir kalbą  smile.gif

Bet ten kažkokia dieta buvo? Čia tai žalieji kokteiliai.

permečiau ant greito - labai įdomu pasirodė bigsmile.gif
bet kaip suprantu, čia yra grynai individualus darbas su savimi? g.gif

nei tai dieta, nei tai ne... tiesiog duotas meniu trims dienoms ir tiek... yra ir ilgesnė programa, bet man tų trijų dienų tada užteko doh.gif ir bandžiau daugiau ant bairio nei kad naudos ieškojau... pasitikrinau, ar galiu atlaikyt tris dienas cool.gif

įmesk ir man savo blog'o nuorodą 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2016 01 03, 21:51)
O esi girdėjusi apie apyrankės "iššūkį" sau?

kas čia do iššūkis? bigsmile.gif

gal man reiktų kokio tikslo, kokio veiksmo gyvenime... nes jaučiu, kad su kiekviena diena "degraduoju" ir vis gilyn gilyn smengu...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 03, 22:05)
kas čia do iššūkis? bigsmile.gif

gal man reiktų kokio tikslo, kokio veiksmo gyvenime... nes jaučiu, kad su kiekviena diena "degraduoju" ir vis gilyn gilyn smengu...

Pabandysiu tuoj surast nuorodą, nes gyvai išgirst, tai tokį interviu verta. Ten ir papasakotas tas "iššūkis" smile.gif

Papildyta:

Kas supranta rusų kalba, tai nuoširdžiai rekomenduoju:
https://www.youtube....h?v=mY5NAs9wEGk

Man labai sunkiu gyvenimo momentu šitas interviu buvo atgaiva sielai. Labai mane palaikė, klausydavau ir klausydavau..kiekvieną naktį. Ir ten toli gražu interviu ne vien apie onkologiją, tai interviu apie patį tikriausią Gyvenimą. Su daug daug gerų minčių ir geru spyriu į užpakalį, kas išties svarbu gyvenime.

O kas tingit klausyt, tai: apie apyrankę, wicked, paklausyk nuo 13.50 min.
Išlaikyk apyrankę ant kairės rankos 21 dieną.
Tai tobulas patarimas norint keistis, tobulas!
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 01 03, 22:55)
Kas supranta rusų kalba, tai nuoširdžiai rekomenduoju:
https://www.youtube....h?v=mY5NAs9wEGk

ačiū, reiks ryt pabandyt pažiūrėt, nes su rusų man jau sudėtinga... bet dar lyg suprast suprantu...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif tikiuosi priimsit naujokes į savo būrį 4u.gif šiandien užlipau ant svarstyklių ir vos nenukritau doh.gif reik daryti tvarką. O su bendramintėmis smagiau 4u.gif

Taigi prisiduodu:

1. Ūgis 1.74
2. Esamas svoris 72 (čia su rūbais ir vakare prieš vakarienę, bet vistiek baisiau nei baisu)
3. Siekiamas svoris. 62
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams?

Mėgstu valgyti, gaminti valgyti, vaišinti kitus. Esu išprotėjusi dėl maisto, ir nekenčiu sporto. Mokausi valgyti skaniai, sveikai, ir su saiku. Tik kartais pasimaišo šventės ar liūdesys ar dar kas nors. Kad ir pyragas ne vietoj padėtas blush2.gif

5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt?
Atidžiau sekti, ką ir kaip gaminu. Įjunkau į kepinius, išmokau kepti tortus, teks pamiršti. Noriu surasti sportą, kurio nekęsčiau mažiausiai. Mažiau ėsti, sveikiau gyventi. Pasikeitė motyvacija - planuojame pirmą lelių, kuriam reikės sveikos, gražios, savim pasitikinčios mamos.

6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori?
Mažiau ėsti, įprasti sveikai maitintis, lakstyti paskui vaiką lotuliukas.gif

7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo?
Gyvenimas!
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 03, 18:40)
Prie Tavo išvardintų dar pridėčiau Maistas. Apie mitybą ir maistą šiek tiek iš kitos pusės. Kol kas man ji Nr.1.
Pagaliau šventės baigėsi  biggrin.gif  Ryt su MB pradedam 3 dienų kokteilių programą.

ačiū, įsitraukiau ir šią į sąrašiuką 4u.gif
nu fainiai čia cool.gif norėčiau ir aš pabandyt, tik nelabai man išeis, nes nesijaučiu soti nuo visokių kokteilių rolleyes.gif o man tai -garantuota migrena doh.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 01 04, 01:43)
Labas vakaras  4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kadangi nesuderintos mano programos neduoda įkelti nuotraukų, įdedu nuorodą į gerą motyvatorių bigsmile.gif
https://www.facebook...o...e=3
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 04, 02:43)
Labas vakaras  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Lengvai pasiekiamų tikslų thumbup.gif

Nute, nuostabi nuoroda, man tokių reiktų thumbup.gif

Aš Naujus Metus pasitinku augindama svorį doh.gif Po Kalėdų apsirgau, lovos rėžimas, nuotaiką keliu maistu verysad.gif Baisu net pagalvoti apie tai, ką svarstyklės man parodys trečiadienį... unsure.gif Na bet nieko, susigriebsiu, dar iki pavasario yra laiko, taip sakant renkuosi "ne ant bulkos tepti džemą, o ant kūno nuo saulės kremą" lotuliukas.gif
Beje, su Naujaisiais Metais visas, palinkėsiu neblėstančios motyvacijos, pakilios nuotaikos ir sėkmingų 2016!! wub.gif
Atsakyti
Mėgstu valgyti, gaminti valgyti, vaišinti kitus. <...> Įjunkau į kepinius, išmokau kepti tortus, teks pamiršti.

sveika prisijungus 4u.gif

turim šį tą bendro - aš ir išmokau tortus kepti ir sėkmingai dabar to nebedarau, nes matau, jog tai nevaldomas reikalas hihihi.gif bet kelias link tikslo vistiek sunkus... turbūt motyvacijos ir noro mažoka cool.gif linkiu, kad Tau būtų kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Su praėjusiomis šventėmis ir naujaisiais metais 4u.gif Te atneša jie mums motyvacijos ir ryžto siekti savų tikslų mirksiukas.gif

Per šventes skanavau viską, kas ant stalo buvo, labai pasiilgau lietuviško maisto. Vakar tik grįžau namo po svečių ir maisto maratono, ir užpuolė roto virusas doh.gif
Gal užtat trečiadienį pliusas bus mažesnis unsure.gif doh.gif

Highlander, sveik 4u.gif

d'esprit, aš irgi blog'o nuorodos norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 01 03, 21:51)
Turbūt, kad 7. Knyga apei detox, man rods ji vienintelė ta tema kol kas. Primink man AŽ el.paštą.

Man man blog'o adresą thumbup.gif Būsiu sekėja Nr. 1. Arba bent jau Nr. 2.

Dabar galvoju, kad 2 knygos jos tikrai yra, gal net trys g.gif Ir 7 dienų detoksikacijos programa, bet čia internetu užsakoma smile.gif Aš turiu "3 dienų kokteilių programa".

Būsi turbūt Nr.1, nes šitas blog'as labai šviežias, galima įvardinti kaip mano 2016 metų pažadą ax.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 03, 22:05)
permečiau ant greito - labai įdomu pasirodė bigsmile.gif
bet kaip suprantu, čia yra grynai individualus darbas su savimi? g.gif

Taip, individualus darbas, savistaba smile.gif

Pažįstamas jausmas.. Aš jau lyg ir atradau ką keisti, nežinau, koks bus rezultatas, bet veiklos turiu daug smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2016 01 03, 22:55)

Išlaikyk apyrankę ant kairės rankos 21 dieną.
Tai tobulas patarimas norint keistis, tobulas!

Gal gali papasakot smulkiau, kodėl ir kaip tai veikia? Su rusų kalba draugauju labai mažai..

Labas vakaras

Sveika prisijungusi ir sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Highlander @ 2016 01 04, 10:44)
Po Kalėdų apsirgau, lovos rėžimas, nuotaiką keliu maistu

Ar kelia tas maistas nuotaiką? bigsmile.gif
Sveik 4u.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 01 04, 12:07)

d'esprit, aš irgi blog'o nuorodos norėčiau ax.gif

Kai aprašysiu savo įspūdžius, tau ir kitoms prašiusioms duosiu nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 04, 13:32)
Ar kelia tas maistas nuotaiką?  bigsmile.gif

Kol negalvoju, kaip bus sunku nuridenti, tai kaip ir ok lotuliukas.gif Bet jau aš vėl teisingame kelyje cool.gif Bet ir sakyt nereikia, jei jau aktyvi forume, reiškias nustojau grūsti maistą į save lotuliukas.gif

Aš irgi noriu nuorodos bigsmile.gif

Ačiū palinkėjusioms sveikti, tikiu gražaus palinkėjimo galia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 04 sausio 2016 - 12:48