Sveikos,
Vakar tik prisidaviau ir dingau, tai šiandien galiu truputi daugiau laiko skirti SM.
QUOTE(Kikavaida @ 2015 12 27, 16:49)
Sveikos Damos, su šventėmis! Noriu paklausti gal kuri susidūrėte su emociniu valgymu, kai laikaisi laikaisi rėžimo ir po to prisiryji... Kaip kovojate su tuo?
Emocinis valgymas - mano viso sąmoningo gyvenimo palydovas. Valgau (gal labiau reikėtų sakyti valgydavau) visada, kai dėl kažko nerimauju, nervinuosi, nuobodžiauju, liūdžiu, nekantrauju ir t.t. Žodžiu, maistu malšinu emocijas, o paskui tos emocijos dar paaštrėja, plius prisideda nuslvylimas savimi, savo išvaizda su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Kaip atsikratyti emocinio valgymo? Labai sunku, bet reikia dirbti su savo galva, t.y. pačiomis emocijomis. Jas sukontroliavus, lengviau bus sutvarkyti maitinimąsi. Bet šis darbas yra nelengvas, reikalauja žinių, nuoseklumo, stiprios motyvacijos, tikėjimo, valios ir t.t.
QUOTE(wicked @ 2015 12 27, 23:58)
koks tas režimas?
nuostabus Marijono koncertas
nors lemputės absoliučiai jokio įspūdžio nepaliko

Marijonas kur kas geriau be jų...
bet visa kita - eičiau ir eičiau

gerų emocijų dar dabar pilna...
wicked, kažkur klausei, bet nepasižymėjau dėl Marijono koncerto. Man jis tuvo tikrai super geras. Labai labia gerai praleidau vakarą. Vietos irgi buvo puikios - ačiū
Mažulei už suteiktą galimybę pasisemti puikių įspūdžių ilgam. Beje, man tos vadinamos lemputės (3D efektai?) paliko didelį įspūdį. Sutinku, kad Marijonas ir vienas yra šaunus, bet show buvo irgi nepakartojamas. Graži dovana puikiame įpakavime

Tiesa, po koncerto labai jau nesinorėjo eiti namo, vyras parašė, kad vaikai sumigdyti, tai su drauge patraukėme į senamiestį pratęsti vakarą. Ir ką jūs sau galvojate, visos kavinės, restoranai, dauguma barų Sekmadieniais užsidaro 22val. Vaikščiojom kaip kokios naišlaitėlės, nerasdamos kur prisiglausti, radom tik Savą kampą iki 23 val dirbantį, tai iš bėdos ten prisėdome, nors netrukus atnešė sąskaitą, išjungė muziką ir pradėjo gęsinti šviesas - visi ženklai akivaizdžiai rode, kad laikas jau namo traukti

Į naktinį klubą nepasiryžome