Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių...
77.2kg

kitą savaitę neprisiduosiu, planuoju būti pas mamą su vaikais ax.gif
Atsakyti
Labas,

76,6
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Su artejanciais Naujaisiais, Merginos !!! bigsmile.gif newyear.gif santa2.gif

Prisiduodu - 64,4 kg.

Nuo praeito prisidavimo savaime nukrito -0,5 kg ok.gif
Atsakyti
Su nedideliu pliusiuku, 68,1 kg. Galvojau bus daugiau, nes tikrai švenčiau be stabdžių, buvo ir saldumynų, ir picerija aplankyta.
Atsakyti
Sveikos,

nuo to, kai pradėjau prisidavinėti, vis pliusai verysad.gif

73,6kg
Atsakyti
Labutis smile.gif

Visų pirma su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis,judėkim į priekį tvirtu ir užtikrintu žingsniu smile.gif

Labai negražiai elgiuosi,žinau žinau,kad neateinu pakalbėti,tiesiog žiauriai trūksta laiko,o ir turiu didelių problemų,nors tai ir nemano šeimoje,bet labai artimo žmogaus šeimoje,tai ir mane liečia stipriai,labai pergyvenu dėl savo brangiausios Draugės verysad.gif verysad.gif
Ir dar tas šventinis periodas....tai...rrr....šventės,pirmadienį Dukros gimtadienis buvo,šiande karnavalai darželyje,rytoj vėl reik Naujiesiems ruoštis...žodžiu,veiksmas nenutrūksta....
Nepykit nieko neskaičiau,bet pažadu radusi laisvą minutę viską perskaityti mirksiukas.gif
Nepatinka aišku man pačiai tik ateiti ir pasirodyti prisidavimo dieną,bet šiuo metu tiesiog taip yra,pažadu po švenčių stipriai pasitaisyti ir tuo pačiu pliusą nukratyti,nes šiande priduosiu pliusą blush2.gif

72kg....ech.... cool.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kas blogai - pliusas. 70.3 kg
Kas gerai - nuo praeito trečiadienio prisidavimo iki šiandien prisidavimo svėriausi specialiai kasdien ir atrodo žinosiu visam laikui pliusų priežastį thumbup.gif Per šventes visai nėjau į pliusą, bet į labai didelį pliusą šokau sekmadienį- pirmadienį doh.gif Būtent to pliuso išvakarėse ir tom dienomsu pliusu buvo angliavandeniai vakare (ne saldumynai, o paprasčiausios vandenyje virtos košės, nes skaudėjo gerklę ir jokio stipresnio maisto nesinorėjo) ir jau beveik savaitė jokio sporto. Ne tik kad mažai sporto, bet dvi dienas išvis visądien gulėjau lovoj su t-ra ir gydžiausi. Ir tiek tetrūko doh.gif
Aš apšalus dabar visom prasmėm smile.gif Labai jau tas svoris pas mane aikštingas - biškį kas ir kyla, o numest kainuoja marias laiko...
Atsakyti

Labukas,

atnesu plius 500 gr biggrin.gif ramia sirdim, nes siandien pagaliau sulaukiau mmm 4u.gif tikiuosi ryt -poryt nebebusiu kaip balionas issiputusi..
siandienos svoris 73.kg

nuodemiu per visa laikotarpi mazai, savijauta superine, kelnes laisveja, energijos netruksta.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Lentelė įkelsiu ryt - poryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 30, 21:38)
Sveikos  smile.gif

Lentelė įkelsiu ryt - poryt  4u.gif

Iki ryt gal dar koks gramas nukris smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar tik prisidaviau ir dingau, tai šiandien galiu truputi daugiau laiko skirti SM.
QUOTE(Kikavaida @ 2015 12 27, 16:49)
Sveikos Damos, su šventėmis! Noriu paklausti gal kuri susidūrėte su emociniu valgymu, kai laikaisi laikaisi rėžimo ir po to prisiryji... Kaip kovojate su tuo?  g.gif

Emocinis valgymas - mano viso sąmoningo gyvenimo palydovas. Valgau (gal labiau reikėtų sakyti valgydavau) visada, kai dėl kažko nerimauju, nervinuosi, nuobodžiauju, liūdžiu, nekantrauju ir t.t. Žodžiu, maistu malšinu emocijas, o paskui tos emocijos dar paaštrėja, plius prisideda nuslvylimas savimi, savo išvaizda su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Kaip atsikratyti emocinio valgymo? Labai sunku, bet reikia dirbti su savo galva, t.y. pačiomis emocijomis. Jas sukontroliavus, lengviau bus sutvarkyti maitinimąsi. Bet šis darbas yra nelengvas, reikalauja žinių, nuoseklumo, stiprios motyvacijos, tikėjimo, valios ir t.t.

QUOTE(wicked @ 2015 12 27, 23:58)
koks tas režimas? g.gif
nuostabus Marijono koncertas wub.gif
nors lemputės absoliučiai jokio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Marijonas kur kas geriau be jų...
bet visa kita - eičiau ir eičiau cool.gif gerų emocijų dar dabar pilna...

wicked, kažkur klausei, bet nepasižymėjau dėl Marijono koncerto. Man jis tuvo tikrai super geras. Labai labia gerai praleidau vakarą. Vietos irgi buvo puikios - ačiū Mažulei už suteiktą galimybę pasisemti puikių įspūdžių ilgam. Beje, man tos vadinamos lemputės (3D efektai?) paliko didelį įspūdį. Sutinku, kad Marijonas ir vienas yra šaunus, bet show buvo irgi nepakartojamas. Graži dovana puikiame įpakavime smile.gif
Tiesa, po koncerto labai jau nesinorėjo eiti namo, vyras parašė, kad vaikai sumigdyti, tai su drauge patraukėme į senamiestį pratęsti vakarą. Ir ką jūs sau galvojate, visos kavinės, restoranai, dauguma barų Sekmadieniais užsidaro 22val. Vaikščiojom kaip kokios naišlaitėlės, nerasdamos kur prisiglausti, radom tik Savą kampą iki 23 val dirbantį, tai iš bėdos ten prisėdome, nors netrukus atnešė sąskaitą, išjungė muziką ir pradėjo gęsinti šviesas - visi ženklai akivaizdžiai rode, kad laikas jau namo traukti smile.gif Į naktinį klubą nepasiryžome lotuliukas.gif
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif ~Elegantiska~

second.gif braske09, Gabi*

third.gif Okokionera

Laimingų Naujųjų metu smile.gif
Atsakyti