Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif
su naujos savaitės pradžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nelabai man sekasi laikytis tų visų kilo.lt nurodymų - savaitgalį nuodėmavau gerokai.........dabar tikiuosi šiandien-ryt pavyks susiimti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(R's... @ 2016 01 18, 06:11)
Vakar buvom su Vyru spektaklyje,prisijuokėm iki ašarų  thumbup.gif

Kokiam spektaklyje buvot? ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2016 01 18, 08:05)
Labas rytas 4u.gif 
Man šiek tiek pagerėjimas su tuo bronchitu, tai jau šiandien su bliūdeliais sveiko maisto darban susiruošiau.
Bet tai gavau auklės SMS, kad ji apsirgo, taigi niekur nedingsiu..nėr to blogo, kas neišeitų į gerą - visgi neišsisuksiu nuo biuletenio, nes vaiko tai nėr kam palikt be auklės ax.gif

Turėsi progą visiškai pasveikt smile.gif

QUOTE(Mazule @ 2016 01 18, 08:18)

Nelabai man sekasi laikytis tų visų kilo.lt nurodymų - savaitgalį nuodėmavau gerokai.........dabar tikiuosi šiandien-ryt pavyks susiimti  ax.gif

O leidžia dar kilo.lt tą vadinamą cheat day, kai gali vieną dieną valgyt ką nori? smile.gif

Pradėjau kosėt, kaip nervina, nepamenu, kada paskutinį kartą esu kosėjus, gal prieš kokius 4-5 metus wacko.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakar:
pusryčiai- vaisių salotos; kava su pienu ir medum;
priešpiečiai - kokteilis (kefyras, špinatai, šaldytos žemuogės, linų sėmėnys)
pietūs - įdarytas vištienos suktinukas su šviežiom daržovėm;
pavakariai - obuolys
vakarienė - ramunėlių arbata, Urtės duona 1 riekelė su namine varškės užtepėle;
skysčiai 1,5 ltr.
sportas 30 min.

Nežinau ką blogai darau - kai darau pratimus pilvo sričiai - pradeda lengvai pykinti g.gif po maisto būna praėję 1-1,5 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 18, 09:55)

Nežinau ką blogai darau - kai darau pratimus pilvo sričiai - pradeda lengvai pykinti g.gif po maisto būna praėję 1-1,5 val.  g.gif

Pykina nuo pat pradžių, ar į pabaigą pratimų? Vienintelis variantas, kurį žinau, kodėl pykina sportuojant - per didelis krūvis, daugiau neteko girdėt. Na, dar vandens trūkumas, bet tavo atveju, nemanau, kad būtų dėl to g.gif
Atsakyti
Labas rytas

R's smagiai savitgalis praėjo mirksiukas.gif
Sveikit visos, kas sirguliuojat 4u.gif
Aš ir praslogavau visą savaitgalį. Nieko labai nenuveikiau. Tvarkiaus ir tai minimaliai. Atsilenkimų tik padariau sekmadienį. Visas mano sportas.
Maistu lengvai pasilepinau, bet labai nenukrypau. Beveik galiu pagirti save. Žodžiu imu save į nagą, nes gegužį noriu pasipuošti naujiu bikiniu biggrin.gif
Rašau savo savaitgalinų meniu ( gal neberašyt daugiau, nes mažai kas atvirauja žiūriu unsure.gif )

Šeštadienis

Pusryčiai: šiltas vanduo, šaukštelis medaus, pusė cirtrinos sulčių; bananas
Užkandis:ketvirtis Pamelo, 3 nedidelės morkytės
Pietūs:Riekė pilno grūdo duonos su rūkyta skumbre, pusė pomidoro; kava su pienu, be cukraus
Vakarienė: Jūros lydeka 100 gr, burokėlių, kukurūzų salotos, kava su pienu be cukraus
Naktipiečiai: 2 kukurūzų traškučiai, liežuvio riekelė; Taurė raudono sauso vyno, 2 Fererro sldainiukai.

2 l vandens

Sekmadienis

Pusryčiai: šiltas vanduo, šaukštelis medaus, pusė cirtrinos sulčių; 2 lietiniai su tunu, šaukštas grietinės; croissant, kava su pienu be cukraus
Užkandis: bananas, mandarinas, obuolys, po puse: kriaušės, kivio.
Pietūs: Kalakutienos "zuikio" riekelė, troškinti kopūstai; 2 Vilniaus saldainiai
Vakarienė: Graikiškas Aistės jogurtas 200 gr, 2 kukurūzų trapučiai plonai patepti Philadelfijos sūriu, balinta kava be cukraus.

1,5 l vandens

Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 01 18, 06:11)
wicked[/b] kaip Tau sekasi parsigrąžinti sportą į savo gyvenimą?  bigsmile.gif  Prisijaukinai?

jei atmestinai, tai taip... bet jei rimtai, tai ne...
nesergu, tačiau bendra savijauta tragiška - žiauriai blogai miegu, labai blogai jaučiuosi ir pati, ir niekaip nerandu paaiškinimo, kame problema... faktas, jog žarnynas streikuoja... lyg ir nepiktnaudžiauju maistu, tačiau turiu nerealų pliusą... jaučiuosi išsipūtusi ir nieko nenoriu... o vienintelis toks didesnis pokytis, kad padidinau išgeriamo vandens kiekį... vienu žo...
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 18, 10:00)
Pykina nuo pat pradžių, ar į pabaigą pratimų? Vienintelis variantas, kurį žinau, kodėl pykina sportuojant - per didelis krūvis, daugiau neteko girdėt. Na, dar vandens trūkumas, bet tavo atveju, nemanau, kad būtų dėl to  g.gif

Na vandens visada stabiliai geriu 1,5 ltr.Sportuojant dar +- pora stiklinių.
Negaliu pasakyt kad prasideda kai tik pradedu daryt pratimus, tai gal labiau tik vidurio, pabaigos.
Kai darau kojoms, užpakaliui- viskas ok.Kai tik pajudinu pilvo raumenis - vis lengvai nemaloniai pykina g.gif tikrai didelio krūvio sau nedarau ir neleisčiau, nes neatlaikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Jei pykina sportuojant, gali būti magnio trūkumas organizme. Bet jei tik pajudinus pilvą, gal paprasčiausia tavo organizmui netinka tokie pratimai. Kiek girdėjus, jog taip būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2016 01 18, 11:11)
Jei pykina sportuojant, gali būti magnio trūkumas organizme.  Bet jei tik  pajudinus pilvą, gal paprasčiausia tavo organizmui netinka tokie pratimai. Kiek girdėjus, jog taip būna unsure.gif

Geriu magnį jau ilgą laiką.
Na man tie pratimai labai reikalingi-nugarą išjudina (dirbu sėdimą darbą ), ir šiaip-aš dar iš tų tikinčiųjų, kad kuo daugiau darysiu atsilenkimų, sumažinsiu TIK pilvo apimtį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 18, 11:02)
Na vandens visada stabiliai geriu 1,5 ltr.Sportuojant dar +- pora stiklinių.
Negaliu pasakyt kad prasideda kai tik pradedu daryt pratimus, tai gal labiau tik vidurio, pabaigos.
Kai darau kojoms, užpakaliui- viskas ok.Kai tik pajudinu pilvo raumenis - vis lengvai nemaloniai pykina g.gif tikrai didelio krūvio sau nedarau ir neleisčiau, nes neatlaikyčiau biggrin.gif

Ar bandei pilvo presui pratimus daryt pradžioj treniruotės? Irgi pykina?
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 18, 10:33)
nesergu, tačiau bendra savijauta tragiška - žiauriai blogai miegu, labai blogai jaučiuosi ir pati, ir niekaip nerandu paaiškinimo, kame problema... faktas, jog žarnynas streikuoja... lyg ir nepiktnaudžiauju maistu, tačiau turiu nerealų pliusą... jaučiuosi išsipūtusi ir nieko nenoriu... o vienintelis toks didesnis pokytis, kad padidinau išgeriamo vandens kiekį... vienu žo...

Ar esi girdejusi apie enzimus? atsidaryk puslapi www.enzimai.lt ...

Man jie labai padejo/ padeda... nes visa gyvenima turejau problemu su virskinimu... ir tavo pozymiai vienas prie vieno kaip mano buvo...o tau nugaros neskauda? as atsikeldavau taip, lyg buciau ant akmenu miegojusi.. skaudedavo viska... ir skyscius kaupiau , ir i tuotleta eidavau kaip i svente , nes labai retai...Man jie labai labai padejo..
Nepazystu nei vieno, is savo artimuju rato, kurie nebutu pajute teigiamo ju poveikio...o mano gimineje juos geria, ne vienas asmuo smile.gif

Pabandyk, tikiuosi pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 18, 10:33)

Pabandyk savaitę vakarais prieš miegą išgert šaukštelį aliejaus (kokosų, linų sėmenų, nesvarbu kokio, svarbu, kad būtų nerafinuotas) ir angliuko kapsulę (ne tabletę, o kapsulę, jose didesnė koncentracija) 4u.gif
Atsakyti