Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 18, 12:37)
Ar esi girdejusi apie enzimus?  atsidaryk puslapi www.enzimai.lt ...

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 18, 12:42)
Pabandyk savaitę vakarais prieš miegą išgert šaukštelį aliejaus (kokosų, linų sėmenų, nesvarbu kokio, svarbu, kad būtų nerafinuotas) ir angliuko kapsulę (ne tabletę, o kapsulę, jose didesnė koncentracija)  4u.gif

ačiū, mergaitės, už patarimus 4u.gif
paskaitysiu, pasinaudosiu 4u.gif
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 18, 12:37)
o tau nugaros neskauda? as atsikeldavau taip, lyg buciau ant akmenu miegojusi.. skaudedavo viska...

nugarą tai man gana dažnai skauda, bet ne po nakties, o jei daugiau pasėdžiu ant kėdės... tada būna, kad vakare vos atsikeli... kaip suima... iki išsitiesi normaliai...
Atsakyti
wicked - dėl miego neturiu ką patart, bet dėl virškinimo-turiu.Nors nuskambės labai banaliai - man padėjo tik vanduo. biggrin.gif prievarta jau ilgą laiką geriu 1,5 ltr. baigėsi visos žarnyno bėdos rolleyes.gif tfu tfu tfu....aišku nebuvo taip, kad pora dienų pagerei vandenį, r viskas jau ok, ne-poveikis man pasijautė gal po kokių gerų poros savaičių.Su žarnynu n metų kankinuosi....o kai žarnynui blogai-puola migrena ir pan. Gali būt kad dėl to ir miegi blogai...Tai va tiek iš mano pusės 4u.gif Linkiu kad kuo greičiau pagerėtų nuotaika 4u.gif
p.s. žarnyno pravalymui naudoju vieną nuostabų žolinį preparatą. Jei reikės-kreipkis, parašysiu pavadinimą ir pasakysiu iš kur perku wink.gif
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 18, 11:36)
Ar bandei pilvo presui pratimus daryt pradžioj treniruotės? Irgi pykina?

Vakar kaip tik apturėjautokią treniruotę.Apšilimas viskas ok , tada pilvo presui - pykina, tada kojoms ir užpakaliui pratimai - nepykimo rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
turiu dar įtarimų, kad man čia koją kišą kitas reikalas - turiu akmenukų tulžies pūslėje... rado paskutinio nėštumo metu, nes vis pykindavo, tai kol rado priežastį, porą kartų ir ligoninėj pagulėt teko... su visokiais įtarimais doh.gif gal dabar tie požymiai kiek suaktyvėję, nes būna, kad jaučiu pykinimą, bet testo nesiūlykit laugh.gif praeis... nors reiktų susitvarkyt, bet gi nėra kada biggrin.gif gal visa mano dabartinė problema ir bus čia...
Atsakyti
Sveikos,

Štai kokia graži saulėta diena už lango, o aš, žiūrėdama pro langą ketinau per pietų pertrauką eiti pasivaikščioti, įkvėpti oro, pasimankštinti ir truputį kalorijų sudeginti, o nuėjau į kavinę už kampo suvalgiau sriubos ir blynelį su mėsa, o kad galėčiau dar pabūt ir pabaigt skaityt knygą, užsisakiau kapučino, kurio buvo daug, bet labai neskanus... Taigi, elgiausi visiškai priešingai, nei sulieknėti norinti ir beisistengianti moteris.

Bet turiu pasidžiaugti, kad šeštadienį, nors paskutinę minutę buvau beveik apsigalvojanti, nuėjau į Solo Latino užsiėmimą. Kadangi prie darbo klubas taip ir nesurinko grupės, tai nusprenedžiau išbandyti nemokamas pamokas, kad bet susivokčiau, ar man patiktų. Ir man labai patiko! Tiesa, pradžioje gal erzino tai, kad susirinko labai jau daug norinčių - pilnut pilnutėlė sale (aišku, mokamose treniruotėse taip nebūtų), bet pabandymui man tai nekliudė, muzika ir pati atmosfera labai pakėlė nuotaiką.

Kitą šeštadienį, jei nepaves oras, išbandysiu šiaurietišką ėjimą. Jau seniai apie tai kalbu, bet vis nerandu sau tinkamo laiko arba tinkamo nusiteikimo ax.gif

Aš kurį laiką buvau užstrigusi su savo svorio reikalais ir paslapčia džiaugiausi, kad nukritę kg visai neatauginėja, nors labai atsipalaidavau ir visai nebepaisau to, ko buvau išmokusi, bet dabar jaučiu, kad organizmui trūko kantrybė ir jis pradėjo kaupti atsargas. Ypač ant problematiškiausios vietos - pilvo. Laikas ir man atsipeikėti ir pagaliau suvokti, kad be darbo ir pastangų rezultato nebus.

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 18, 13:18)
nors reiktų susitvarkyt, bet gi nėra kada biggrin.gif gal visa mano dabartinė problema ir bus čia...

nesuzinosi, kol nepasirodysi gydytojui 4u.gif

Ar gavai mano zinute? visa romana parasiau bigsmile.gif bet prie issiustu jokia zinute neissaugota unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 18, 15:40)
Ar gavai mano zinute? visa romana parasiau  bigsmile.gif 

taip, gavau - ačiū 4u.gif

pasportavau pusvalanduką... įsigijau gi tvisterį, nežinau, kiek jis naudingas/veiksmingas, nes reikalas gana nuobodus/monotoniškas biggrin.gif bet filmą žiūrint, visai nieko... tik aišku, pigus daiktas yra pigus - jau ir sugesti spėjo biggrin.gif neberodo jokių paskaičiavimų... nu nesvarbu irnesakyk.gif eisiu dar pratimų kokių padaryt prie to pačio...
Atsakyti
Praėjo savaitgalis, visos vėl atkuto thumbup.gif

wicked, kas čia per tvisteris? Gal ten kur ant lėkštės sukinėtis reikia? ax.gif

Aš šiandien jau po sporto, maloniai raumenukus maudžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 01 18, 16:18)
wicked, kas čia per tvisteris? Gal ten kur ant lėkštės sukinėtis reikia? ax.gif

jep, tas pats... labai pigiai pagavau, tai paėmiau... nebus gaila, kai stovės nenaudojamas biggrin.gif
Atsakyti
Mano meniu šiandien:

user posted image

Pusryčiai - avižų košė su bananu, riešutų sviestu ir čija sėklom
Priešpiečiai - riešutai ir džiovinti vaisiai
Pietūs - kukurūzų makaronai su šaldytom daržovėm ir sojos padažu; gražgarstės, burokėlių lapai, marinuoti agurkai
Pavakariai - kokteilis (bananas, 2 kiviai, dž.slyvos, vanduo)
Vakarienė - trinta sriuba (morka, kalafijoras, kanapių sėklos), duoniukai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Savaitgalį pjoviau grybą su maistu doh.gif šeštadienį pusryčiams / pietums lietiniai blynai, vakare su MB atsidarėm vyno butelį, padariau tapenados iš džiovintų pomidorų ir juodų alyvuogių, valgėm su bagete, kalorijų neskaičiavau lotuliukas.gif vakarienei buvo soti jautienos sriuba su avinžirniais ir pupelėm. Sekmadienį pusryčiams lietiniai suvynioti su bananais ir grietinės kremu blush2.gif, vakare išėjom su draugais į barą burgerių ir alaus. Burgerį dar ir dabar nešiojuos kartu su savim lotuliukas.gif

Šiandien ryte anksti reikėjo pas gydytoją, tai išlekiau be pusryčių, paskui kavinėj prisėdau, suvalgiau keksiuką su mėlynėmis ir juoda kava be cukraus.
Priešpiečiai: becukriai pilno grūdo dribsniai su liesu pienu, šiek tiek juodo šokolado sutarkuoto.
Pietūs: moliūgų sriuba
Pavakariai: du mandarinai
Vakarienė: Garinti lieso faršo kotletai su garintu brokoliu. Vyrui darau makaronų apkepą su faršu, pomidorų padažu, daržovėm, daug sūrio, tai jaučiu paragausiu ir to. Dar ir vyno likę bigsmile.gif

Rytoj iškrova.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 18, 09:47)

O leidžia dar kilo.lt tą vadinamą cheat day, kai gali vieną dieną valgyt ką nori?  smile.gif

Aha biggrin.gif galėtų dažniau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 01 18, 19:02)
Aha  biggrin.gif  galėtų dažniau  lotuliukas.gif

Kasdien pvz lotuliukas.gif
Atsakyti