Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:17)
Kaip darei šokoladinę?  bigsmile.gif

Dariau pagal šitą receptą. Tik aliejaus pyliau kur kas daugiau, nes iš šito kiekio gavosi tikrai ne poskystė masė, kurią būtų galima pilti doh.gif tai sumaišiau ir pakaitomis pyliau klevų sirupą ir saulėgrąžų aliejų, kol ji suskystėjo. Naudojau baltą cukrų, nes rudo neturėjau, tai gal dėl to g.gif . Sunaudojau likutį kokosų aliejaus, nesijaučia jis visai. Pyliau klevų sirupą vietoj medaus, aceit sveikiau. Priedų iš viso dėjau vieną puodelį (riešutai, razinos, spanguolės). Sumaišiau pirma šokolado masę ir dribsnius, tada paskleidžiau ant skardos, užbarsčiau priedais ir kepiau 140 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kas 10 ištraukiau maišyt. Dėjau pusę puodelio chocolate chips (irgi reikia pribaigti, didžiausias maišas riogso, o galiojimo data artėja) kai jau iškepė.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 19:16)
Bet taip skanu, taip skanu, jaučiu surysiu greitai aš ją visą  doh.gif

pagalvok apie kalorijas biggrin.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:17)
Ai, kažkaip keistai aš čia jaučiuos su tom savo maisto nuotraukom  laugh.gif

nu tik prašyčiau cool.gif
jei problema tik tame, tai ryt laukiu foto ir jokių atsikalbinėjimų cool.gif

viskas, turbūt važiuojam į baseiną su vyriausiu...
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 09:50)

Kodėl obuolių actą geri?  ax.gif

Nepasterizuotas obuolių actas yra koks priešpaskutinis reivas sveikuolių tarpe lotuliukas.gif. Obuolių actą reikia būtinai gerti organišką, nefiltruotą, nepasterizuotą, kuris drumzlėtas, ta vadinama motina. Motina turi daug probiotikų, ir nuo vėžio gelbsti, ir gliukozę kraujyje reguliuoja bei diabetą gydo, ir svorį padeda mesti, na panacėja lotuliukas.gif mano virškinimas labai lėtas, maisto alergijos, dažna pienligė, nuolatinis nuovargis, problemos su tualetu. Geriant obuolių actą tikrai palengvėja, ypač nuo maisto alergijų simptomų (pilvo pūtimas, pykinimas, raižymas). Padeda kažkiek ir paprastas obuolių actas, bet geriant organišką jaučiuosi kiek geriau. Kartais pamirštu aš jį, tai iškart pastebiu - grįžta pienligė, jaučiuosi ne tokia energinga, pilvas išsipučia. Į salotas jį dar labai mėgstu pilti, nes skonis jo tikrai nepalyginamas su paprastu obuolių actu.
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 01 21, 19:36)
pagalvok apie kalorijas biggrin.gif

Kategoriškai atsisakau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 21, 19:36)
nu tik prašyčiau cool.gif
jei problema tik tame, tai ryt laukiu foto ir jokių atsikalbinėjimų cool.gif
viskas, turbūt važiuojam į baseiną su vyriausiu...

Aš pagalvosiu biggrin.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 19:41)
Nepasterizuotas obuolių actas yra koks priešpaskutinis reivas sveikuolių tarpe  lotuliukas.gif. <..>

Aaa, taip ir galvojau ax.gif Aš obuoliu actu buvau susigundžiusi prieš kokiu 12-13 metų, bet mano skrandžiui labai nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:47)
Aaa, taip ir galvojau  ax.gif  Aš obuoliu actu buvau susigundžiusi prieš kokiu 12-13 metų, bet mano skrandžiui labai nepatiko  ax.gif

O tu jį gryną gėrei? blink.gif Aš pilu arbatinį šaukštelį į stiklinę vandens.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 19:49)
O tu jį gryną gėrei?  blink.gif Aš pilu arbatinį šaukštelį į stiklinę vandens.

Ne ne, ne gryną biggrin.gif Į vandenį pyliau, bet vistiek netiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:51)
Ne ne, ne gryną  biggrin.gif  Į vandenį pyliau, bet vistiek netiko  smile.gif

O aš jau pagalvojau 4u.gif nebūtum buvus pirma, esu tokių sutikusi lotuliukas.gif

Gali būti, kad tau tiesiog jo nereikėjo / nereikia. Mano virškinimas kai lėtas, tai man papildoma rūgštis yra pats tas. Bet ir tai, net ir geriant jį, turiu daryti iškrovos dieną kartą į savaitę, ir šiaip daug skysto maisto vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 19:54)
O aš jau pagalvojau  4u.gif nebūtum buvus pirma, esu tokių sutikusi  lotuliukas.gif

Gali būti, kad tau tiesiog jo nereikėjo / nereikia. Mano virškinimas kai lėtas, tai man papildoma rūgštis yra pats tas. Bet ir tai, net ir geriant jį, turiu daryti iškrovos dieną kartą į savaitę, ir šiaip daug skysto maisto vartoti.

Galbūt, nežinau, jauna buvau, kažkur paskaičiau, kad tipo lieknina, tai buvau sugalvojus pabandyt hihihi.gif

O ką turi omeny kad virškinimas lėtas? Kuo tai pasireiškia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:56)
O ką turi omeny kad virškinimas lėtas? Kuo tai pasireiškia?  ax.gif

Pasireiškia nevirškinimu lotuliukas.gif sunkumas skrandyje, pykinimas (kartais iki vėmimo), su porcelianiniu princu pasikalbam kartą per savaitę, pilvo pūtimas, skausmai. Simptomai palengvėja, jeigu valgau coliukės porcijomis, bet tada net 1000 kcal per dieną nesurenku. Man būna dienų, kai sunkumas toks, jog tik porą vaisių sugebu suvalgyt, ir tai per prievartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 20:04)
Pasireiškia nevirškinimu  lotuliukas.gif sunkumas skrandyje, pykinimas (kartais iki vėmimo), su porcelianiniu princu pasikalbam kartą per savaitę, pilvo pūtimas, skausmai. Simptomai palengvėja, jeigu valgau coliukės porcijomis, bet tada net 1000 kcal per dieną nesurenku. Man būna dienų, kai sunkumas toks, jog tik porą vaisių sugebu suvalgyt, ir tai per prievartą  doh.gif

Skamba labai nekaip unsure.gif tyrimus dareisi, kodėl taip yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 20:14)
Skamba labai nekaip  unsure.gif  tyrimus dareisi, kodėl taip yra?  unsure.gif

Ne 4u.gif Man sakė sveikai maitintis ir sportuoti (ką ir darau doh.gif ). Prirašė laktuliozės (pieno cukrus), nuo kurio man dar blogiau buvo lotuliukas.gif tai nebeėjau.

Turiu teoriją, kodėl tai vyksta, tai po truputį tvarkausi pati. O ir medicina man tabletės pasiūlyti negali. Nemanau, kad kažkas super duper rimto, pvz opos, sąaugos, žaizdos, dar kas, jeigu padeda vandens stiklinė, užrūgštinta actu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Jafimija, o gal tavo organizmas netoleauoja laktozės arba glitimo? Nebandei paeksperimentuot ir išimt šiuos produktus? unsure.gif Virškinimo problemos dažnai būna nuo laktozės, o va glitimas dažnai sukelia visokias egzemas ir kitokius čiūdus. Bet gali būt ir atvirkčiai.
Vakar

Pusryčiai: Liesa varškė, šaukštelis Chia, šaukštas naminės žemuogių uogienės
Piešpiečiai:Apelsinas
Pietūs: Sumuštinis- Urtės duona, vytinta dešra, lėkštė žalių daržovių, Hematogenas ( daugiau neturiu darbiniam stalčiuje karsta.gif )
Pavakariai: 10 anakardžių riešutai,apelsinas
Vakarienė: Obuolys, virti žirniai pagardinti alyvuogių aliejum ( 100 gr nevirtų)

2 l vandens, 20 min tempimo pratimai

d'esprit, dėk nuotraukas. Ir gražu, ir naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilde: 22 sausio 2016 - 08:07