QUOTE(wicked @ 2016 01 22, 10:13)

suprantu...
bet paskui ateina trečiadienis...
Taip taip

na, bet iki pirmadienio dar yra laiko
Šiandienos maistas:
Prieš pusryčius: vanduo su obuolių actu
Pusryčiai: granola, jogurtas be priedų
Pietūs: omletas su špinatais, lavašas
Vakarienė: tiršta skaldytų žirnių sriuba
Vakare einame pasižmonėti, tai jaučiu bus nuodėmių
QUOTE(Hilde @ 2016 01 22, 08:06)
Jafimija, o gal tavo organizmas netoleauoja laktozės arba glitimo? Nebandei paeksperimentuot ir išimt šiuos produktus?

Virškinimo problemos dažnai būna nuo laktozės, o va glitimas dažnai sukelia visokias egzemas ir kitokius
čiūdus. Bet gali būt ir atvirkčiai.
Vakar
Taip, bandžiau. Neilgai tempiau, nes nebelieka, ką valgyti

pagerėja simptomai, be jokios abejonės, bet tada, paragavus kažko tik truputį, bet po pertraukos, simptomai grįžo su trenksmu
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 22, 09:54)
Kokia tavo teorija? Kaip manai, kodėl taip vyksta?
Nuo neteisingo požiūrio į stresą ne tik kad gerosios bakterijos išsivaikščiojo, bet ir skydliaukė su antinksčiais pasileido laukais. Skydliaukės sutrikimas patvirtintas, bet jau ir spėjo atsistatyti, su antinksčiais šiek tiek sudėtingiau juos testuoti, bet jau irgi jaučiu, kad situacija gerėja. Tai reikia ne probiotikus gerti, ar sveikai maitintis ir gliuteną
daboti, nes čia iš esmės tik pleistro klijavimas, o keisti požiūrį į stresą - ką ir darau. Griežta darbo higiena (darbo nesinešti namo, reguliarios pertraukėlės dirbant, jokio kompiuterio vėlai vakare ir savaitgaliais), pradėsiu vėl eiti į jogą, būname daug gamtoje, net ir šaltu oru. Einu vėžlio žingsniu, užtat užtikrintai

pastebiu, kad ir gliuteną vis geriau toleruoju, ir laktozę. Aišku, tada apsidžiaugiu ir
pripuntu ko nors, o vėliau kankinuosi

Su saiku aš irgi nedraugauju, tai taip ir gaunasi