Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:19)
  Nes dabar tai kaip besigirianti kažkuo jaučiuosi  lotuliukas.gif

Nu čia dabar? neišprotėk, moterie lotuliukas.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 20:55)
Turiu teoriją, kodėl tai vyksta, tai po truputį tvarkausi pati. O ir medicina man tabletės pasiūlyti negali. Nemanau, kad kažkas super duper rimto, pvz opos, sąaugos, žaizdos, dar kas, jeigu padeda vandens stiklinė, užrūgštinta actu  mirksiukas.gif

Kokia tavo teorija? Kaip manai, kodėl taip vyksta?

QUOTE(Hilde @ 2016 01 22, 08:06)

d'esprit, dėk nuotraukas. Ir gražu, ir naudinga mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 01 22, 08:27)
Nu čia dabar? neišprotėk, moterie lotuliukas.gif

Labas 4u.gif

Jei įdomu ir tikrai neerzina, tai dėsiu nuotraukas ir toliau ax.gif

wicked, kaip tavo mažieji?

Mano šiandien jau abu namie su kosuliais, gerai, kad penktadienis cool.gif

Ką čia dar ne į temą parašius mastau.gif ai, va, išsipirkau pagaliau vietą Ilzės ekperimente, vasario pradžioj startas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 21, 19:41)
Kategoriškai atsisakau  schmoll.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
suprantu...
bet paskui ateina trečiadienis...
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 21, 19:47)
Aš pagalvosiu  biggrin.gif

kad nėr čia ką galvot irnesakyk.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 22, 09:54)
wicked, kaip tavo mažieji?

sakyčiau, jog visai neblogai... girdau aš abiems juodojo ridiko ir medaus sirupėlį, ir gal net pagerėjimas yra... vidurinėlis kosėja kur kas mažiau... mazgius vakar po pietų miego atsikėlė lodamas (įtariu, bus jis pas mane toks laringitinis), bet ir tam tų pačių vaistų ir wuola cool.gif

neprarandu vilties, kad dar ir į mokyklėlę bei spektaklį ryt keliausim...
bus matyt...

aš šiandien sunkiai iš lovos lipau hihihi.gif
tai ryte padirbėjau su rankom... kojom poilsio daviau...

ir vakar gavau gerą valandą laisvės cool.gif nuvežiau sūnų į baseiną ir į parduotuves pati... vis dar striukės paieškose... tai šiokią tokią ne itin šaltoms dienoms paėmiau, iš Next... už pusę kainos... bet kaip kartais dydžiai nervina - vienas toks ant ribos, atrodo... užsidedi dydžiu didesnį, tai kaip maišas doh.gif ir ką daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 22, 10:13)

sakyčiau, jog visai neblogai... girdau aš abiems juodojo ridiko ir medaus sirupėlį, ir gal net pagerėjimas yra... vidurinėlis kosėja kur kas mažiau... mazgius vakar po pietų miego atsikėlė lodamas (įtariu, bus jis pas mane toks laringitinis), bet ir tam tų pačių vaistų ir wuola cool.gif

aš šiandien sunkiai iš lovos lipau hihihi.gif
tai ryte padirbėjau su rankom... kojom poilsio daviau...

bet kaip kartais dydžiai nervina - vienas toks ant ribos, atrodo... užsidedi dydžiu didesnį, tai kaip maišas doh.gif ir ką daryt? biggrin.gif

Kur perki juodąjį ridiką ir kaip ruoši? Kažkur iš atminties iškyla, kad lyg ir išskobt reikia ir medaus pridėt mastau.gif

Aš vis dar turiu vilties savaitgalį išbėgt pabėgiot.. Bus matyt, kaip čia bus smile.gif

Hm, nu įtariu, kad teks sulponėt iki normalaus dydžio, o ne tarpinio hihihi.gif juokas juokais, bet labai gerai suprantu, rudenį palto ieškojau.. Jei mažesnis dydi, per sagas tempia, jei didesnis - pečiai per platūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 22, 10:20)
Kur perki juodąjį ridiką ir kaip ruoši? Kažkur iš atminties iškyla, kad lyg ir išskobt reikia ir medaus pridėt mastau.gif

Hm, nu įtariu, kad teks sulponėt iki normalaus dydžio, o ne tarpinio hihihi.gif

pirkau Rimi, man atrodo, bet kažkaip atkreipiau dėmesį, jog šaltuoju metų laiku, jo praktiškai visur randu g.gif o ruošiu tai taip - išskobiau vidų ir pridėjau medaus... tik nereikia persistengti, palikti šiek tiek vietos, nes paskui bėga per šonus biggrin.gif o ką išskobiau, sutarkavau ir sumaišiau su medum... kad neišmest gero daikto ax.gif naktį laikiau šaldytuve... duodu po šaukštuką kelis kartus dienoje... kvapas tai bjaurokas... bet skonis kaip ir nieko, nors nelabai noriai geria, bet jie aplamai su vaistais taip, pasitampydami cool.gif

kad jau neimsiu didesnio dydžio, tai faktas laugh.gif
aišku, jei užsisegi ir braška per visur, tada irgi ne variantas...
tiesiog norėtųsi vos vos laisvesnės, dėl pačios patogumo...
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 22, 10:54)
Jei įdomu ir tikrai neerzina, tai dėsiu nuotraukas ir toliau  ax.gif
Mano šiandien jau abu namie su kosuliais, gerai, kad penktadienis  cool.gif

Ir įdomu, ir neerzina. Priešingai - žavi.
Aš kaip vienišė taip atpratau kreipti dėmesį į estetiką.

Ne tik d'esprit, bet ir visiems sergantiems mažiams 4u.gif
QUOTE(wicked @ 2016 01 22, 11:25)
pirkau Rimi, man atrodo, bet kažkaip atkreipiau dėmesį, jog šaltuoju metų laiku jo praktiškai visur randu g.gif o ruošiu tai taip - išskobiau vidų ir pridėjau medaus... tik nereikia persistengti, palikti šiek tiek vietos, nes paskui bėga per šonus biggrin.gif o ką išskobiau, sutarkavau ir sumaišiau su medum... kad neišmest gero daikto ax.gif naktį laikiau šaldytuve... duodu po šaukštuką kelis kartus dienoje... kvapas tai bjaurokas... bet skonis kaip ir nieko, nors nelabai noriai geria, bet jie aplamai su vaistais taip, pasitampydami cool.gif

kad jau neimsiu didesnio dydžio, tai faktas laugh.gif
aišku, jei užsisegi ir braška per visur, tada irgi ne variantas...
tiesiog norėtųsi vos vos laisvesnės, dėl pačios patogumo...

Neabejotinai vieni geriausių vaistų.
Po 2-3 savaičių pagal idėją turėtų nebraškėti mirksiukas.gif

Visoms smagaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 22, 10:13)
hihihi.gif
suprantu...
bet paskui ateina trečiadienis...

Taip taip lotuliukas.gif na, bet iki pirmadienio dar yra laiko ax.gif

Šiandienos maistas:

Prieš pusryčius: vanduo su obuolių actu
Pusryčiai: granola, jogurtas be priedų
Pietūs: omletas su špinatais, lavašas
Vakarienė: tiršta skaldytų žirnių sriuba

Vakare einame pasižmonėti, tai jaučiu bus nuodėmių ax.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 01 22, 08:06)
Jafimija, o gal tavo organizmas netoleauoja laktozės arba glitimo? Nebandei paeksperimentuot ir išimt šiuos produktus? unsure.gif  Virškinimo problemos dažnai būna nuo laktozės, o va glitimas dažnai sukelia visokias egzemas ir kitokius čiūdus. Bet gali būt ir atvirkčiai.
Vakar

Taip, bandžiau. Neilgai tempiau, nes nebelieka, ką valgyti lotuliukas.gif pagerėja simptomai, be jokios abejonės, bet tada, paragavus kažko tik truputį, bet po pertraukos, simptomai grįžo su trenksmu blink.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 22, 09:54)
Kokia tavo teorija? Kaip manai, kodėl taip vyksta?

Nuo neteisingo požiūrio į stresą ne tik kad gerosios bakterijos išsivaikščiojo, bet ir skydliaukė su antinksčiais pasileido laukais. Skydliaukės sutrikimas patvirtintas, bet jau ir spėjo atsistatyti, su antinksčiais šiek tiek sudėtingiau juos testuoti, bet jau irgi jaučiu, kad situacija gerėja. Tai reikia ne probiotikus gerti, ar sveikai maitintis ir gliuteną daboti, nes čia iš esmės tik pleistro klijavimas, o keisti požiūrį į stresą - ką ir darau. Griežta darbo higiena (darbo nesinešti namo, reguliarios pertraukėlės dirbant, jokio kompiuterio vėlai vakare ir savaitgaliais), pradėsiu vėl eiti į jogą, būname daug gamtoje, net ir šaltu oru. Einu vėžlio žingsniu, užtat užtikrintai thumbup.gif pastebiu, kad ir gliuteną vis geriau toleruoju, ir laktozę. Aišku, tada apsidžiaugiu ir pripuntu ko nors, o vėliau kankinuosi lotuliukas.gif Su saiku aš irgi nedraugauju, tai taip ir gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 22 sausio 2016 - 18:21
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif

Man pareina PMS kažkoks, jaučiuosi nevykusi ir apgailėtina unsure.gif Matomai per daug laiko turiu namie sėdėdama biggrin.gif doh.gif

BET sportuoju sąžiningai kasdien, net pačiai keista kaip lengvai šiandien prisiverčiau sportuoti. Maitinuosi taip pat tvarkingai. Savaitgaliui važiuojam į svečius, tai labai tikiuosi, jog smarkiai nenutrūksiu nuo ritmo.

Gražaus savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
penktadienio meniu nerašysiu, nes buvo visko, nes man penktadienis-išeiginė maisto atžvilgiu biggrin.gif

Šeštadienis:
pusryčiai - pilno grūdo makaronai su stikline pieno; kava su pienu;
priešpiečiai - kokteilis (kefyras, bananas, špinatai, smulkintos linų sėmenys, chia sėklos, cinamonas, vanduo)
pietūs - vištiena su makaronais; kava su pienu, keli gabaliukai pieniško šokolado;
pavakariai - didelis apelsinas;
vakarienė - grūdėta varškė, Urtės pilno grūdo duona, agurkas, ramunėlių arbata.
skysčiai - 1,5 ltr vandens
sportas 40 min.
Atsakyti
Labas 4u.gif
tai kur dingot visos g.gif
vakar:
pusryčiai - kava su pienu;1 duonos riekė su lyd sureliu;
priešpiečiai- varškės blynelis su arbata
pietūs - vištienos krūtinėlės troškinys su šviežiom daržovėm;
pavakariai-šaldytos gervuogės;
vakarienė - liesa varškė+stiklinė kefyro;
sportas-30 min, vanduo 1,5 ltr.

merginos - kaip savaitgalis? ax.gif
Atsakyti
aloha 4u.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 01 25, 10:03)
merginos - kaip savaitgalis? ax.gif

nuodėmingas biggrin.gif

bet jau šiandien po sporto cool.gif
pusryčiauju ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nuodėmingas doh.gif Savaitgalį buvom svečiuose, tai šeštadienio vakarą neatsilaikiau ir pasmaližiavau. Vakar jau susiėmiau, per daug nuodėmių nebuvo. Užtat mmm prasidėjo, tai nuplaukė vakar sportai. Šiandien pilvas dar jautrus, į vakarą gal praeis ir pasimankštinsiu.

Atsakyti