QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 15:14)
Vešim mažių į Santariškes, yra įtarimų kad blogai girdi, rytoj iš ryto viskas paaiškės, veju blogas mintys šalin, žinau kad bus viskas gerai, o vėliau shoping !!!!
hm...dėl kaulų...juokas juokais ....bet esu kaip ir patenkinta savo figūra, na bet gi talija

nu paguoskit mane-kaip numest svorio TIK NUO PILVO

skaičiau kad neįmanoma, o bet tačiau....nejaugi nėra išimties?!šoniukai aptirpo ir vsio, niekas nebejuda....
man didelis pms ir depresija, labai matosi iš mano postų
aš jau galvojau kad viena su savim pradėsiu kalbėt
Bus kaip mums
Ilgai įtarinėjau, jog sūnus neprigirdi (labai garsiai kalba, labai atsisuka garsą, ką pasakau normaliu balsu tai n kartų perklausia, kas nukrenta - net nesureaguoja) nuvežėm į Santariškes. Ėjom mokamai ir mirsiu neužmiršiu kaip tam išraše medikė parašė "mamai atrodo, kad sūnus negirdi"

Padarė jam išsamius, pilnus tyrimus ir išvada - ideali klausa, jokių nukrypimų

Ir toliau jis man namie kurčias. Viskas baisiu garsumu, kai kalba - man galva plyšta

Pastoviai prisukinėju garsą ir prašau tyliau kalbėt..
Tai kokia mano klausa?

Vyras nusprendė, kad reiktų tikrint mane, nes kai kažką klausau ar žiūriu TV, tai niekas aplink negirdi

Aš po šeimynos nei TV negaliu žiūrėt, klykia man jei nesusireguliuoju (pasistato ant 18 garsą, kai man jau 10 garsiai, o 5-8 pats tas). Aš labai jautri garsui, mane galima iš proto išvest pastoviu garso fonu