Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 15:26)
Kiek kartų per savaitę būna tos mažos nuodėmės? Sausainis, šokolado gabaliukas ir t.t.?  ax.gif
Kaip manai, kurioj vietoj reiktų dar pasistengt?  rolleyes.gif

sąžiningai - kokie 3 kartai savaitėj, niekada daug nevalgiau-pora sausainukų, 3 gabaliukai šokolado ir pan. na tikrai mažos nuodėmės rolleyes.gif aj dar koks varškės sūrelis, žinau kad dielis blogis žinau biggrin.gif
nebežinau kurioj vietoj jau ir besistengt rolleyes.gif turbūt dar griežčiau mityba +sportas ...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 15:34)
nebežinau kurioj vietoj jau ir besistengt rolleyes.gif turbūt dar griežčiau mityba +sportas ...

Aš, jei būčiau tavo vietoj ir norėčiau plokštesnio pilvo, visų pirma atsisakyčiau angliavandenių vakarais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 15:46)
Aš, jei būčiau tavo vietoj ir norėčiau plokštesnio pilvo, visų pirma atsisakyčiau angliavandenių vakarais  4u.gif

ačiū Tau 4u.gif tikrai stengiuos juos iš ryto vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 16:04)
ačiū Tau 4u.gif tikrai stengiuos juos iš ryto vartoti g.gif

Peržvelgiau tavo paskutinius meniu, tai tik viena vakarienė buvo iš baltymų, visos kitos vakarienės su angliavandeniais: duona, kepti varškėčiai.. 4u.gif Jei tikrai nori rezultato, stenkis vakare valgyt baltymus + daržoves. Duona, o juo labiau keptus varškėčius ir panašų maistą palik pirmai dienos pusei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 16:12)
Peržvelgiau tavo paskutinius meniu, tai tik viena vakarienė buvo iš baltymų, visos kitos vakarienės su angliavandeniais: duona, kepti varškėčiai..  4u.gif  Jei tikrai nori rezultato, stenkis vakare valgyt baltymus + daržoves. Duona, o juo labiau keptus varškėčius ir panašų maistą palik pirmai dienos pusei  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif tu galėtum dirbti masto, sporto, sveikos gyvensenos konsultante biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 16:40)
4u.gif  4u.gif  4u.gif tu galėtum dirbti masto, sporto, sveikos gyvensenos konsultante biggrin.gif

laisvai cool.gif ir pradėt nuo to, kad man meniu sudaryt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 16:40)
4u.gif  4u.gif  4u.gif tu galėtum dirbti masto, sporto, sveikos gyvensenos konsultante biggrin.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 16:56)
laisvai cool.gif ir pradėt nuo to, kad man meniu sudaryt laugh.gif

Būkit geros, tik jūs nepradėkit laugh.gif Jau MB mane bandė imtis tokio darbo, bet mane isterijos priepuolis ištinka vien pagalvojus apie meniu sudarinėjimą - negaliu pakęst, užtenka namie kasdieninio "ką pagamint" smile.gif Man užtenka, kad čia pasidalinu čia patarimais ar FB, kai gaunu klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 17:14)
Būkit geros, tik jūs nepradėkit laugh.gif Jau MB mane bandė imtis tokio darbo, bet mane isterijos priepuolis ištinka vien pagalvojus apie meniu sudarinėjimą

nieko... isterikuok, kiek nori irnesakyk.gif hihihi.gif ateis laikas ir gal iš to gyvensi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 15:14)
Vešim  mažių į Santariškes, yra įtarimų kad blogai girdi, rytoj iš ryto viskas paaiškės, veju blogas mintys šalin, žinau kad bus viskas gerai, o vėliau shoping !!!! biggrin.gif

hm...dėl kaulų...juokas juokais ....bet esu kaip ir patenkinta savo figūra, na bet gi talija doh.gif  doh.gif  doh.gif nu paguoskit mane-kaip numest svorio TIK NUO PILVO doh.gif skaičiau kad neįmanoma, o bet tačiau....nejaugi nėra išimties?!šoniukai aptirpo ir vsio, niekas nebejuda....

man didelis pms ir depresija, labai matosi iš mano postų  lotuliukas.gif

aš jau galvojau kad viena su savim pradėsiu kalbėt biggrin.gif

Bus kaip mums biggrin.gif
Ilgai įtarinėjau, jog sūnus neprigirdi (labai garsiai kalba, labai atsisuka garsą, ką pasakau normaliu balsu tai n kartų perklausia, kas nukrenta - net nesureaguoja) nuvežėm į Santariškes. Ėjom mokamai ir mirsiu neužmiršiu kaip tam išraše medikė parašė "mamai atrodo, kad sūnus negirdi" biggrin.gif Padarė jam išsamius, pilnus tyrimus ir išvada - ideali klausa, jokių nukrypimų doh.gif Ir toliau jis man namie kurčias. Viskas baisiu garsumu, kai kalba - man galva plyšta doh.gif Pastoviai prisukinėju garsą ir prašau tyliau kalbėt..
Tai kokia mano klausa? unsure.gif Vyras nusprendė, kad reiktų tikrint mane, nes kai kažką klausau ar žiūriu TV, tai niekas aplink negirdi unsure.gif Aš po šeimynos nei TV negaliu žiūrėt, klykia man jei nesusireguliuoju (pasistato ant 18 garsą, kai man jau 10 garsiai, o 5-8 pats tas). Aš labai jautri garsui, mane galima iš proto išvest pastoviu garso fonu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 17:17)
nieko... isterikuok, kiek nori irnesakyk.gif hihihi.gif ateis laikas ir gal iš to gyvensi biggrin.gif

Nesakysiu "niekada", nes man nuolat pasitvirtina "niekada nesakyk niekada" taisyklė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oi, aš kokį grybą pjoviau visą savaitgalį. Anglys, anglys ir dar kartą anglys. Tortų nekepiau, bet nedaug trūko lotuliukas.gif

Priduosiu pliusą ryt.

Bet užtat kaip skaniai pavalgiau wub.gif

Šiandien iškrovauju.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 16:12)
kepti varškėčiai..  4u.gif 

paklausiu kaip tikra blondine- o varškėčiai - ne baltymai? nes iš varškės gi blush2.gif žodžiu dar ir žinias gilinti reikia man smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2016 01 26, 17:18)
Bus kaip mums biggrin.gif

ačiū už pasidalinimą informacija 4u.gif taip, garsiai kažką pasakoja-reikia tildyt, pastoviai žodžius išgirsta ne taip, pvz. aš sakau" nupiešk man namą" o jis atsisukęs " bananąąąą?!", na ir pan., ir pastovus "ką, ką , ką ?", kartais tikrai neprigirdi, bet kartais ir apsimeta... biggrin.gif nes aš moku jį patikrint, labai tyliai paklausiu šnibždėdama "nori saldainių? "greit atsako kad noooooriu lotuliukas.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 01 26, 18:18)

Bet užtat kaip skaniai pavalgiau  wub.gif

kaip gerai nuskambėjo lotuliukas.gif
Atsakyti