Įkraunama...
Įkraunama...

Visorių alėja

rimtai pertvaros tik is gipso kartono?? tai kaip jus spinteles ant ju kabinsit? pasidomekit labiau
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 10:55)
rimtai pertvaros tik is gipso kartono?? tai kaip jus spinteles ant ju kabinsit? pasidomekit labiau

Pasidomejau, sutarti viskas parasyta. biggrin.gif
Pertvaros bute-gipso kartono, metalinis karkasas, uzpildytas akmens vata.
As ne siaip pasirasiau sutarti o pries tai ja nagrinejau su teisininke ir statybu vadovu (nesuinteresuotu zmogumi). I visus iskilusius klausimus man buvo atsakyta ir kazkokiu pastabu nebeturejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 sausio 2016 - 12:03
QUOTE(guodzik @ 2016 01 12, 11:43)
Pasidomejau, sutarti viskas parasyta.  biggrin.gif
Pertvaros bute-gipso kartono, metalinis karkasas, uzpildytas akmens vata.
As ne siaip pasirasiau sutarti o pries tai ja nagrinejau su teisininke ir statybu vadovu (nesuinteresuotu zmogumi). I visus iskilusius klausimus man buvo atsakyta ir kazkokiu pastabu nebeturejom.

nu bet as vistiek nesijausciau saugiai ant tokiu sienu virtuvines spinteles pasikabinus. sneka, kad yra specialios tvirtinimo detales ir bla bla bet kai maciau realu atveji kai tos spinteles leke zemyn, gipso vengiu kaip velnias kryziaus, murine siena lieka murine
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 12:12)
nu bet as vistiek nesijausciau saugiai ant tokiu sienu virtuvines spinteles pasikabinus. sneka, kad yra specialios tvirtinimo detales ir bla bla bet kai maciau realu atveji kai tos spinteles leke zemyn, gipso vengiu kaip velnias kryziaus, murine siena lieka murine

Jus man atleiskite bet daugumoje naujos statybos namu ir nuosavu namu yra dedamos tokio tipo sienos. Mano seimoj yra statybu verslos ir tokias sienas dare jau pries 10 metu. Cia ne naujiena kazkokia. Nezinau tiesa pasakius kas dar murija sienas siais laikais smile.gif ir is jusu pirmos girdziu kad spinteles leke lauk. Spinteles gausis kad bus kabinamos tik ant vienos vidines sienos nes kita gausis laukine ir nu tikrai lb abejoju kad jos nukris smile.gif jei blogai buvo pritvirtintos tai nesvarbu muras ar gipsas, jos vienodai kris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2016 01 12, 12:44)
Jus man atleiskite bet daugumoje naujos statybos namu ir nuosavu namu yra dedamos tokio tipo sienos. Mano seimoj yra statybu verslos ir tokias sienas dare jau pries 10 metu. Cia ne naujiena kazkokia. Nezinau tiesa pasakius kas dar murija sienas siais laikais  smile.gif  ir is jusu pirmos girdziu kad spinteles leke lauk. Spinteles gausis kad bus kabinamos tik ant vienos vidines sienos nes kita gausis laukine ir nu tikrai lb abejoju kad jos nukris  smile.gif jei blogai buvo pritvirtintos tai nesvarbu muras ar gipsas, jos vienodai kris.  smile.gif

tikekimes viskas bus ok smile.gif ko ir linkiu smile.gif

kabinamos zinoma spinteles ir ant gipso, bet pries tai siena tarp gipso ir muro specialiai paruosiama, bet jei turit seimoj statybininku, manau viskas bus atlikta tinkamai
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 14:12)
tikekimes viskas bus ok smile.gif ko ir linkiu smile.gif

kabinamos zinoma spinteles ir ant gipso, bet pries tai siena tarp gipso ir muro specialiai paruosiama, bet jei turit seimoj statybininku, manau viskas bus atlikta tinkamai

kad ir kaip ten bus, lb laukiu savo namu smile.gif as buta issirinkau su 12 kw terasele, langai i pietus, i kiemo puse. Teritorija bus aptverta su kamerom. Namas tik 6 aukstu, trys iejimai (tai nebus bendrabuciu koridoriu). Pagal projekta jie turi ir gatve sutvarkyti. Jau parduota 40 proc butu, vadinasi, projektas nera nenusisekes. Statybos vyksta sparciai, kai dar nesnigo kas savaite po auksta priklijuodavo, zodziu, matosi kad nelinke isaldyti projekto. Sutartyje nurodyti deslpinigiai uz uzdelsta pridavimo laiko. As pirkau tiesiogiai is imones tai vadovas pasirode lb atsakingas, rimtas zmogus, atsake i visus klausimus, pasiderinom kaina truputi ir t.t. Kol derinausi su bankais, laike rezervacija. Ir kaip minejau sita projekta sebas finansuoja tai jis man ir pateike geriausias salygas nes buvau biski strigus su paskola. g.gif Namas ne prie gatves, vadinasi triuksmo neturetu daug buti.
Minusai tai kaip minejau is dalies vieta. Tie sandeliai jos nepuosia, dar speju kokia fura pravaziuos laikas nuo laiko. biggrin.gif bet perspektyva tos vietos manau tikrai yra. Ir tai kad visiskai nebus nemokamo parkingo doh.gif bandziau skaityti istatymus tai jie isipareigojima vykdo (1 butui-1 vieta), bet kad visos vietos gaunasi mokamos (5000 eur doh.gif ). Aisku kazkiek vietu prie gatves bus bet g.gif Visgi parkingo pozeminio man noretusi tik nezinau ar liks tam pinigu.
Atsakyti
Mes esame nužiūrėję taip pat pirmame aukšte butą. Tai man buvo labai įdomu ar butas nebus labai tamsus, Guodzik, kaip ten yra su šviesumu buto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrė02 @ 2016 01 13, 12:27)
Mes esame nužiūrėję taip pat pirmame aukšte butą. Tai man buvo labai įdomu ar butas nebus labai tamsus, Guodzik, kaip ten yra su šviesumu buto? smile.gif

Jus gal rezervave? Nes butume sienu kaimynes biggrin.gif
Neisivaizduoju kolkas jeigu atvirai g.gif Kadangi langai bus po balkonais (kiek matosi is projekto) tai visko gali buti g.gif bet velgi yra ir kita medalio puse. As dbr gyvenu 8 aukste, mano buto langai eina per visa siena per visa buta tai vasara namuose nemeluoju, kokie +40 ir kai butas didelis, saule sukasi tai jame visada karsta doh.gif
Siaip man zadejo kad sausio pabaigoje galesiu pasivaikcioti smile.gif tai tada turbut daugiau gaelesiu papasakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 13 sausio 2016 - 12:52
ne, kol kas nerezervavome dar smile.gif žinau ką reiškia gyventi kai langai į pietų pusę... tragedija koks karštis blink.gif galbūt čia ir pliusas, kad vasarą vėsiau, tik man įdomu kaip su ta šviesa bus, paskui kur kambario gale link virtuvės kokios lempų reikėtų smile.gif

būtų šaunu jei pasivaikščiojusi informuotum kokių naujienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrė02 @ 2016 01 13, 16:11)
ne, kol kas nerezervavome dar smile.gif žinau ką reiškia gyventi kai langai į pietų pusę... tragedija koks karštis  blink.gif  galbūt čia ir pliusas, kad vasarą vėsiau, tik man įdomu kaip su ta šviesa bus, paskui kur kambario gale link virtuvės kokios lempų reikėtų smile.gif 

būtų šaunu jei pasivaikščiojusi informuotum kokių naujienų smile.gif

zinoma galesiu papasakoti daugiau smile.gif
Atsakyti
Guodzik, sveikinu su pirkiniu smile.gif Aš irgi šiuo metu dairausi būsto, jei ne paslaptis, kokius dar variantus svarstėte be Visorių? Kokia rezervacijos kaina buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milgė @ 2016 01 13, 20:39)
Guodzik, sveikinu su pirkiniu smile.gif Aš irgi šiuo metu dairausi būsto, jei ne paslaptis, kokius dar variantus svarstėte be Visorių?  Kokia rezervacijos kaina buvo? smile.gif
buta as perku viena tai mano finansai mane spaudzia i kazkur apie 75000 eur. Dairiausi is pradziu toje puseje Baltupiai, Jeruzale, Santariskes) buto iki 10 metu statybos bet esme tame, kad butai su remontu daugumoje manes netenkino, nera sieniniu spintu, virtuvese nera vietos indaplovei, kokia slykscia spalva nudazytos sienos ar baisi vonia. Todel visgi nusprendziau ziureti nauja statyba nes jei remontuoti tai iseisiu ant to pacio. Ir is esmes pamaciau sita varianta, nuvaziavau, pakalbejau, man patiko, pasidomejau, uzsirezervavau ir tada pradejau ziurinetis paskolos. Uztstatas 10 proc. Minejo, kad pastacius nama, jie kels kainas ir net neabejoju kad taip bus nes kolkas jos gana zemos palyginus su rinka.
Bet dar kai as pradejau dometis tai vietoj namo tebuvo duobe, as kas ssavaite vaziuodavau ir ziuredavau ar tikrai vyksta statybos, ar neperku vaiduoklio biggrin.gif ir vakar buvau. Mano puseje jau sudeti langai smile.gif reiks gal savaitgali atvaziuoti kai sviesu ir pasivaikscioti aplinkui, paziureti kas padaryta smile.gif
Atsakyti