Įkraunama...
Įkraunama...

Visorių alėja

QUOTE(Duti @ 2016 03 28, 18:59)
Sveikos,
o aš dėl dokumentinės pusės noriu pasiteirauti - namas dar nepriduotas RC, o mes iki šiol kiek su banku pradėjom kalbėtis, tai sako: atneškit turto vertinimą ir tada tiksliai sutarsim visas sąlygas.
Bet kaip suprantu, kol namas nepastatytas ir nepriduotas, tai turto vertintojai neįvertins kiek jis kainuos.
O rezervuojant gi sumokamas 10 proc avansas ir rizikuoji - o jei paskui turto vertintojai neįvertins prašomai sumai?

kokiam banke jus cia buvote nes as pasirasiau sutarti su sebu, jiems nereikejo jokio vertinimo. Maksimalia suma paskaiciavo nuo nurodytos preliminarioje pirkimo-pardavimo sutartyje. Siaip butu kainos sitame projekte nera aukstos (arba nebuvo), tikrai nesijaudinciau, kad neivertins. Mano buta manau ivertintu koki 10000 euru daugiau nes ne paslaptis, kad as mokejau maziau su ta rizika kad pirkau isvis dar kai net pirmas aukstas sitame name nestovejo smile.gif dar galvoju veliau pasifinansuoti ir irengima bet cia jau veliau.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 28, 20:20)
kokiam banke jus cia buvote nes as pasirasiau sutarti su sebu, jiems nereikejo jokio vertinimo. Maksimalia suma paskaiciavo nuo nurodytos preliminarioje pirkimo-pardavimo sutartyje. Siaip butu kainos sitame projekte nera aukstos (arba nebuvo), tikrai nesijaudinciau, kad neivertins. Mano buta manau ivertintu koki 10000 euru daugiau nes ne paslaptis, kad as mokejau maziau su ta rizika kad pirkau isvis dar kai net pirmas aukstas sitame name nestovejo  smile.gif dar galvoju veliau pasifinansuoti ir irengima bet cia jau veliau.

o bankas jums dabar išdavęs garantinį raštą tai sumai?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2016 03 28, 19:31)
o bankas jums dabar išdavęs garantinį raštą tai sumai?

as jau pasirasiusi paskolos sutarti smile.gif moku isipareigojimo mokesti (kazkas apie 15 eur per menesi) bet uz tai turiu dar senas palukanas nes siuo metu seb'as jas gana neblogai pasikele.
Atsakyti
Sveiki, gal turite kokiu nors naujienu apie si projekta? Ar juda reikalai pagal planus?
Atsakyti
QUOTE(video @ 2016 05 22, 20:56)
Sveiki, gal turite kokiu nors naujienu apie si projekta? Ar juda reikalai pagal planus?

paskutinem ziniom taiso brokus butuose. Pirmadieni jau tureciau apziureti ir judeti su notarinem sutartim smile.gif pagal mano sutarti, jie veluoja menesi, bet kas veliau pirko butus tai zinau kad terminas jiems buvo nukeltas. Jiems dar neveluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 22, 22:35)
paskutinem ziniom taiso brokus butuose. Pirmadieni jau tureciau apziureti ir judeti su notarinem sutartim  smile.gif pagal mano sutarti, jie veluoja menesi, bet kas veliau pirko butus tai zinau kad terminas jiems buvo nukeltas. Jiems dar neveluoja  smile.gif

Mūsų terminas gegužės 25d., bet akivaizdu, kad vėluos dėl defektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2016 05 24, 20:32)
Mūsų terminas gegužės 25d., bet akivaizdu, kad vėluos dėl defektų smile.gif

Tikrai veluos.
Defektu ir pas mane nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 25 gegužės 2016 - 16:05
Kokie defektai pas jus? Buvau pries pora dienu apziureti buto siame objekte, tai visai patiko. Tik matosi, kad dar dauuuug darbu jiem liko ten pasidaryti.. Sake, kad zada birzeli pridavinet, bet man nepanasu i birzeli... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(video @ 2016 05 28, 02:50)
Kokie defektai pas jus? Buvau pries pora dienu apziureti buto siame objekte, tai visai patiko. Tik matosi, kad dar dauuuug darbu jiem liko ten pasidaryti.. Sake, kad zada birzeli pridavinet, bet man nepanasu i birzeli... smile.gif
smulkus kaip pvz aptaskytos grindys, siules neisvalytos, nera skambucio laido ir t.t. Bet siaip tai dar kai namas nestovejo, man ten jau patiko biggrin.gif ir bent jau kelis pazystamus turiu kurie isigijo butus siame name thumbup.gif
Atsakyti
As jau isirenginejimo stadijoje ax.gif ir is tikruju namo gerbuvio tvarkymo darbai vyksta sparciai, siandien buvau tai praktiskai jau viskas pabaigta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 25 birželio 2016 - 18:16
Sveiki, mes irgi domimes butu šiame name. Vieta atrodo nebloga, šiandien kaip tik pravažiavau pažiūrėti. O ar namas jau priduotas? Įdomu kada čia realu jau įsikelt jeigu nupirktume? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2016 06 27, 11:05)
Sveiki, mes irgi domimes butu šiame name. Vieta atrodo nebloga, šiandien kaip tik pravažiavau pažiūrėti. O ar namas jau priduotas? Įdomu kada čia realu jau įsikelt jeigu nupirktume? 4u.gif

susitvarkot ir keliates biggrin.gif
Atsakyti