QUOTE(Duti @ 2016 03 28, 18:59)
Sveikos,
o aš dėl dokumentinės pusės noriu pasiteirauti - namas dar nepriduotas RC, o mes iki šiol kiek su banku pradėjom kalbėtis, tai sako: atneškit turto vertinimą ir tada tiksliai sutarsim visas sąlygas.
Bet kaip suprantu, kol namas nepastatytas ir nepriduotas, tai turto vertintojai neįvertins kiek jis kainuos.
O rezervuojant gi sumokamas 10 proc avansas ir rizikuoji - o jei paskui turto vertintojai neįvertins prašomai sumai?
o aš dėl dokumentinės pusės noriu pasiteirauti - namas dar nepriduotas RC, o mes iki šiol kiek su banku pradėjom kalbėtis, tai sako: atneškit turto vertinimą ir tada tiksliai sutarsim visas sąlygas.
Bet kaip suprantu, kol namas nepastatytas ir nepriduotas, tai turto vertintojai neįvertins kiek jis kainuos.
O rezervuojant gi sumokamas 10 proc avansas ir rizikuoji - o jei paskui turto vertintojai neįvertins prašomai sumai?
kokiam banke jus cia buvote nes as pasirasiau sutarti su sebu, jiems nereikejo jokio vertinimo. Maksimalia suma paskaiciavo nuo nurodytos preliminarioje pirkimo-pardavimo sutartyje. Siaip butu kainos sitame projekte nera aukstos (arba nebuvo), tikrai nesijaudinciau, kad neivertins. Mano buta manau ivertintu koki 10000 euru daugiau nes ne paslaptis, kad as mokejau maziau su ta rizika kad pirkau isvis dar kai net pirmas aukstas sitame name nestovejo