Įkraunama...
Įkraunama...

Visorių alėja

QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 10:55)
rimtai pertvaros tik is gipso kartono?? tai kaip jus spinteles ant ju kabinsit? pasidomekit labiau
ir laikosi ne prasčiau.
user posted image
Atsakyti
Namas jau stovi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal jau turim daugiau kaimynu? Matau kad butai sparciai perkami smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esame užsirezervavę butą šiame name, šiuo metu aiškinamės sutarties detales, galbūt būsime kaimynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2016 03 02, 20:01)
Sveiki, esame užsirezervavę butą šiame name, šiuo metu aiškinamės sutarties detales, galbūt būsime kaimynai smile.gif

Kuriam aukste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 03, 14:31)
Kuriam aukste? smile.gif

Antrame aukšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2016 03 03, 14:37)
Antrame aukšte smile.gif

Ir kaip?
As siandien vaiksciojau savo namuose, man lb patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 08, 16:25)
Ir kaip?
As siandien vaiksciojau savo namuose, man lb patiko  smile.gif

Nusipirkome smile.gif Mums irgi labai patiko, dabar dar svarstome dėl vidinių sienų, nes norėsime pasikoreguoti kol dar galima smile.gif

Tik vat dar laukiam tikslių kambario išmatavimų, ar jūs gavote tokius?
Beje kuris jūsų aukštas/korpusas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2016 03 11, 10:26)
Nusipirkome smile.gif Mums irgi labai patiko, dabar dar svarstome dėl vidinių sienų, nes norėsime pasikoreguoti kol dar galima smile.gif

Tik vat dar laukiam tikslių kambario išmatavimų, ar jūs gavote tokius?
Beje kuris jūsų aukštas/korpusas? smile.gif

Pirmas. Korpusad A. Matau salia nupirktas butukas jau, gal jusu? biggrin.gif
Siek tiek baiminausi kad nebutu tamsu bet net tamsia apniurusia diena sviesos pakako. Rangovas pasakojo kad vasara seselis duos pavesi o ziema kai saule zemai, sviesos turesi smile.gif Plius gana dideli langai, terasa, vaizdas i kiema. Turetu butu super smile.gif Plana as gavau autocado formatu, pertvaras jau issitumdziau ir atidaviau planus. Dar prasiau sukeisti tualeta su kriaukle bet sake paziures nes gali islysti vamzdziai. Siaip statytojas gana sukalbamas, patinka man jo bendravimas nuo pat pradziu ir darbai juda kaip zadeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 11 kovo 2016 - 11:07
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 11, 12:04)
Pirmas. Korpusad A. Matau salia nupirktas butukas jau, gal jusu? biggrin.gif
Siek tiek baiminausi kad nebutu tamsu bet net tamsia apniurusia diena sviesos pakako. Rangovas pasakojo kad vasara seselis duos pavesi o ziema kai saule zemai, sviesos turesi  smile.gif Plius gana dideli langai, terasa, vaizdas i kiema. Turetu butu super  smile.gif Plana as gavau autocado formatu, pertvaras jau issitumdziau ir atidaviau planus. Dar prasiau sukeisti tualeta su kriaukle bet sake paziures nes gali islysti vamzdziai. Siaip statytojas gana sukalbamas, patinka man jo bendravimas nuo pat pradziu ir darbai juda kaip zadeta.

Mačiau, kad pirmame dar vienas irgi nupirktas, bet ne mūsų biggrin.gif mūsų 2C smile.gif Mes rinkomės tarp 2 ir 6, bet kai abu apžiūrėjome, tai antrame labiau patiko ir šviesos pasirodė tiek pat. Beje, o su kuo bendravote dėl sienų išdėstymo? Mes vis negauname tikslaus plano, bet bendraujame netiesiogiai su statytoju, tikiuosi spėsime gauti ir pasikoreguoti
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2016 03 13, 19:28)
Mačiau, kad pirmame dar vienas irgi nupirktas, bet ne mūsų biggrin.gif mūsų 2C smile.gif Mes rinkomės tarp 2 ir 6, bet kai abu apžiūrėjome, tai antrame labiau patiko ir šviesos pasirodė tiek pat. Beje, o su kuo bendravote dėl sienų išdėstymo? Mes vis negauname tikslaus plano, bet bendraujame netiesiogiai su statytoju, tikiuosi spėsime gauti ir pasikoreguoti

Maniskis tas pirminis. Truputi rizikavau ji pirkdama nes tada namas dar nestovejo bet nusivilt-nenusivyliau ir kaina man gavosi iperkama smile.gif
As su rangovu g.gif gal nespeja. Parasykite man i az su kuo bendraujate g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o aš dėl dokumentinės pusės noriu pasiteirauti - namas dar nepriduotas RC, o mes iki šiol kiek su banku pradėjom kalbėtis, tai sako: atneškit turto vertinimą ir tada tiksliai sutarsim visas sąlygas.
Bet kaip suprantu, kol namas nepastatytas ir nepriduotas, tai turto vertintojai neįvertins kiek jis kainuos.
O rezervuojant gi sumokamas 10 proc avansas ir rizikuoji - o jei paskui turto vertintojai neįvertins prašomai sumai?
Atsakyti