Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 18, 08:32)
Labas rytas !

kaip sekasi ? kaip nuotaikos ?
mus tai  rotas uzpuole, praeita savaite viena dukra sirgo , dabar mazasis ir kita sese susirgo  schmoll.gif  tai visa savaitgaly mazasisi vargo - vemimai , temperatua auksta . Sianakt pirma naktis ramiai ismiegota smile.gif Gal jau pradesim sveikti.

Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, su nauja savaite 4u.gif

Jolitamarija,vajetau sveikatos visiems. Isivaizduoju, kaip sunku. Nesu turejus roto nei as, nei vaikas tfutfutfu. As pati gal ir noreciau, nukristu koks 1 kg savaime biggrin.gif Nene,aisku, geriau nereikia.

Saldytuvas ziuriu tuscias, vaziuosiu i parduotuve, kazka nusipirkt reikia g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif atlikau šįryt pareigą, pridaviau tapinėlį dėl gimdos kaklelio vėžio, kaip nekenčiu tokių procedūrų, kaip išprievartauta doh.gif nu bet ramu, reikia tai reikia biggrin.gif mityba grybauja liūdna kažkaip, nes noris siekt rezultatų, bet taip jau būna su svečiais...dar 10 dienų bus labai labai sunku doh.gif

Jolitamaria, sveikatos šeimynėlei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 18 sausio 2016 - 11:52
Jolitamaria sveikateles seimynai...

Mano tik po ligos i mokykla isejo mazoji biggrin.gif Daug serganciu dabar, jau ir gripas ir sitie zarnyno virusai siaucia.

As per savaitgali visada biski i pliusa ivaziuoju, dazniausiai per pirmadinio stresa jie nukrenta biggrin.gif svarbu nebutu keli kg.
Atsakyti
Sveikos,
Nu prisedau pagaliau biggrin.gif
Taigi, gal paskutini karta buvau forume parasius Rugseji,nebeatsimenu. Zodziu rudens pradzioje is buto pagaliau persikraustem I naujus namus, tai patikekit du menesius kraustemes po biski, nes nebuvo spintu nebuvo kur rubu det, tai veziojames po biski,plius reikejo susivezti ,atrinkti ivairius daiktus, rubus, namu apyvokos reikmenis ir pan./ ir padidejo namuose darbo jau automatiskai du aukstai kiek tvarkymo, ypac kai salia pyplys 1,5 metu savo tvarka dare, as viena kampa tvarkau, jinai kita biggrin.gif , o kur dar pietus paruost, dar prisidejo didzkes bureliai, baseinas, daile, tai faktiskai laisvo laiko prisest turedavau tik per mazosios miega, o tada noredavosi, koki filma paziuret, pagulet vonioje, paskaityt knyga, daznai dar per ta laika padedavau vyrui prie kompo padirbet.
O kalbant apie svori tai visa rudeni jis buvo tarp 70 ir 72 nors fizinis aktyvumas buvo didelis miniimum 60 min lauke greito ejimo, su vaikais vazinedavom dviraciais, mazaja kedutej veziodavau, pirmadieniais visalaik pasnikas budavo ir ir isliko iki siol. Maistas tvarkingas buvo, aisku savaitgali kazka skaniau, bet ne kitomis dienomis, is tikro kmi jau mano normalus buvo, ansvorio nebebuvo, atrodau graziai, sulaukiau pagyru daug,rubai 10- m dydis, nu bet sioje lieso-kudo svorio kulto salyje jauciasi vistiek blogai, ypac paskaicius kitas temas , kur merginos mano ugio sveria 60 ir meta svori, nes storos! pamenu laika , kai sveriau 61 kg pries 6 metus ir visi man sake, kad as per kuda jau, o as jauciausi labai gerai, bet gyvenimo budas buvo netinkamas: nesportavau, mazai valgiau, nes rukiau, dabar taip nebenoriu, noriu sverti galbut daugiau 64=65, bet sveikai juos numesti,
, taigi viena diena tiesiog pavargau ir nusprendziau gruodi pailseti, pasisveriau tik po menesio sausi! Ir svoris buvo 71! Perskaiciau Ievos Gercienes knyga labai istrigo sitie zodziai: “Ar tikslas yra grazus skaicius svarstyklese? Juk jeigu patinka, tai ka matai veidrodyje, tinka rubai, jautiesi lengva, savijauta puiki, kunas stiprus, stangrus, tai ar esme skaicius? As galvoju, ar nebus taip, kad pasieksi 65, ir tada noresi 60? Ir taip gali isisukti I uzburta rata, nes visada bus lieknesniu uz tave…
Zodziu isipleciau ziuriu biggrin.gif Zodziu dabar nuo sausio pradejau vel mesti svori, kaip ir anksciau fizinis aktyvumas maziausiai 30 min maximum 60 min, kaip ir seniau, pirmadieni pasnikas kaip ir anksciau, tvarkingas maistas 6 dienas per savaite, isimtis sestadienis ji pasilieku kaip pasilepinima, mano mb irgi meta svori nuo sausio su mano pagalba: jis jau per dvi savaites numete 4 kg svere 110 kg pries tai, o as 1 kg, taigi siuo metu sveriu 70  mano tikslas dabar mesti svori palengva, taciau uztikrintai , be didelio streso organizmui, leisti sau ir pasimegauti kazkokiu skanestu, jeigu labai noriu, bet negrauzti saves uztai, ir ne ryti, ir galiu pasakyt , kad suvaldziau savo potrauki saldumynams: Namuose dar yra like nuo Kaledu ivairiu saldainiu dezuciu,sokolado, bet as nenoriu ju, nebent kartais, bet man uztenka mazo gabaliuko prie kavos  Noreciau i men. 1-2 kg numesti ir ant savo 35 jubiliejaus vasara sverti 64-65  beje nors nenumeciau tada rudeni svorio, bet mano apimtys pamazejo, todel kai ant Kaledu uzsidejau suknele s/m dydzio visi isgyre, kad atrodau labai graziai  Ir svertis bandau, kas dvi savaites, nes sveriojimasis kasdien man tiek nervu sugadino, ir tolko jokio, ypac kad moters organizme svoris svyruoja ir realiai tas sveriojimasis kasdien neparodo tikslaus numesto svorio.Todel I lentele tai nesiprasysiu, tik parasysiu kas dvi savaites kiek sveriu, jeigu tinka 
Atsakyti
Sveikos gyvos prazuvele cia😕...Pliusas trys keturi kg tikrai doh.gif kimsimas visko is eiles...bet pareinu jau pareinu... blush2.gif
Pirmiausia sveikinu nestukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif lengvo nesiojimo jum.. wub.gif
As sergu grips gal kabinas, bet susipirkau viska jai sveikata leis nuo ryt kopustu sriubos dieta darysiu...Pries kelis metus bandziau man visai tiko.reikia kazkaip skrandi aptraukt ir ra zveriska apetita pazabot.
Atsakyti
Sernuksneli,incomnia , sveikos pargrizusios thumbup.gif
mes tai siandien ant kalniuku ciuozinejon,kaime buvom ir siaip geru oru megavomes,aktyviai zodziu 4u.gif prastai nakti miegojau,tai jau nuo pietu norejau miegot doh.gif siandien tikiuos miegosiu geriau 4u.gif
incomnia, as irgi manau ,kad ne skaicius svarstyklese yra svarbus,svarbiau kaip jautiesi,todel ir savo tiksla pakeiciau, nes realiai tenkina mane ir tie 73,bet man reikia daugiau stangrumo kune ,o su sportu nukristu svoris ir iki tu 65 (kurie manau yra man uzstrige labai vien del to,kad noriu pasiekt ir irodyt sau kad va galiu ) ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Incomnia , sveikinu su ikuruvem , isties dideis isvykis seimoje - tas persikraustymas . Ar patenkinta naujoje vietoje ? Jus kazkur prie Vln ?

Sermuksneli , sveika pasirodzius , kur taip ilgi uzkliuvai ? As vis pastebedavau tave ir maciau ,kad tau tikrai visai gerais sekesi mest svori, taip stabiliai , po truputi , bet vis pirmyn . Na tikiuosi dabar vel isvaziuosi.

Frolka, dabar jau tau uzeis ziemos miegas vis labiau ir labiau smile.gif o kai isimiegosi , po kokiu 2 mnesiu , gal koki baseina imsi lankyti , man visai patiko tuo metu .
Atsakyti
[quote=jolitamaria,2016 01 19, 09:22]
Labas rytas ,

Incomnia , sveikinu su ikuruvem , isties dideis isvykis seimoje - tas persikraustymas . Ar patenkinta naujoje vietoje ? Jus kazkur prie Vln ?

Sermuksneli , sveika pasirodzius , kur taip ilgi uzkliuvai ? As vis pastebedavau tave ir maciau ,kad tau tikrai visai gerais sekesi mest svori, taip stabiliai , po truputi , bet vis pirmyn . Na tikiuosi dabar vel

Labas rytukas.sventes ilgai svenciau blush2.gif biggrin.gif
Na pas mane verda kopustu sriubos pilnas puodas rolleyes.gif reik daryt kazka jau.planuoju kokia 3 dienas laikytis, noreciau gal ir 4, 5 bet darbe nepatogu prades visi klausinet ir moralizuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 19, 07:22)

Frolka, dabar jau tau  uzeis ziemos miegas vis labiau ir labiau smile.gif o kai isimiegosi , po kokiu 2 mnesiu , gal koki baseina imsi lankyti , man visai patiko tuo metu .

sianakt jau geriau miegojau,bet pabudau puse 6 nuo sapno,kad vonia skesta,einu I wc akurat gyvatukas leidzia vandeni,tai gerai, kad galim pas save uzsukt vamzdzius,o kaimynai nuo to nenukentes ax.gif kaip seimyna tavo?

QUOTE(sermuksnelis @ 2016 01 19, 08:45)

Labas rytukas.sventes ilgai svenciau blush2.gif  biggrin.gif
Na pas mane verda  kopustu sriubos pilnas puodas  rolleyes.gif reik daryt kazka jau.planuoju kokia 3 dienas laikytis, noreciau gal ir 4, 5 bet darbe nepatogu  prades  visi klausinet  ir moralizuot cool.gif

Skanios sriubos 4u.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 18, 20:52)
*Sernuksneli,incomnia , sveikos pargrizusios thumbup.gif
mes tai siandien ant kalniuku ciuozinejon,kaime buvom ir siaip geru oru megavomes,aktyviai zodziu 4u.gif  prastai nakti miegojau,tai jau nuo pietu norejau miegot doh.gif siandien tikiuos miegosiu geriau 4u.gif
**incomnia, as irgi manau ,kad ne skaicius svarstyklese yra svarbus,svarbiau kaip jautiesi,todel ir savo tiksla pakeiciau, nes realiai tenkina mane ir tie 73,bet man reikia daugiau stangrumo kune ,o su sportu nukristu svoris ir iki tu 65 (kurie manau yra man uzstrige labai vien del to,kad noriu pasiekt ir irodyt sau kad va galiu )  ax.gif

* 4u.gif Mes irgi davemes su rogutemis thumbup.gif bais mazajai patinka biggrin.gif
** drinks_cheers.gif beto pradejus sportuot, kg. gali ir nekristi, net padideti,nes raumenynas tvirteja, labai svarbu apimtys matuot, o beto kai ansvorio nebera pastebejau, kad organizmas labai jau nenoriai atiduoda paskutinius likusius kilogramus smile.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 19, 07:22)
Labas rytas ,

Aciu 4u.gif Tikrai taip, ypac is dveju kambariu butuko, i dvieju aukstu nama, skirtuumas didziulis, pirmas dienas nuo erdves nest galva sukosi lotuliukas.gif o vaikams koks kaifas, vietos ,,kiek zaist thumbup.gif aisku man darbo dvigubai daugiau dasidejo, visgi plotas jau nemazas tvarkyt, kai padejeja yra salia biggrin.gif cia maciau diskutavot apie namus ir darbus, tai man sakyciau taip 50 ant 50, patinka namie, ypac vyras dziaugiasi, kad maistas visalaik sviezias, sveikas, namai priziureti, vaikai suziureti, i burelius suvezioti, nu zodziu dziaugiasi, kad namie, seip pinigu negaili duoda, kiek reikia, bet man kzakaip jau norisi kitos veiklos , jau namai rauna kartais stoga doh.gif nu bet pazyziu vyrui, tada isvarom savaitgali kur be vaiku papromogaut, tai pailsi galva ir vel kimbu i darbus is naujo rolleyes.gif Ne ne Vln, kitam gale visai, Utenos raj. beveik vienkemy, bet iki miesto 5 km.

Labas rytas visoms 4u.gif
As jau po sporto su kava ir kokteiliu, kuri labai megstu ipratau gert, ir mazoji megsta thumbup.gif jis is 5:2 knygos isigijau ja vien del receptu su apskaiciuotomis kolorijomis thumbup.gif taigi braskiu kokteilis (171 kcal) i trintuva eina nedideli bananas apie 95 kcal., puse puodelio paprasto jogurto (as naudoju pasukas) ir 7 braskes, as turejau prisisaldzius, taip pat jas keiciu i avietes, bei melynes, tada ipilti truputi vandens ir kelis ledo gabaliukus. Trinti kol mase bus svelni ir tirsta. Niam naim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incomnia: 19 sausio 2016 - 08:56
Labas rytas.

Paskaitau, bet rasyt neturiu ka. Sportuot niekaip negaliu nueit, nes tai pokalbis, tai ligonine, tai laidotuviu metines, siandien va vel sermenys (giminaite mire). Kaip MB sako - pastaruoju metu nieko nematom, tik kapines, baznycia ir ligonine. Tai ir nelendu i eteri.

Viska skaiciau, dziaugiuosi del jusu, o kam reikia siunciu sveikatos.

Geros dienos.
Atsakyti