Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Airisė @ 2016 01 19, 09:13)
Labas rytas.

Paskaitau, bet rasyt neturiu ka. Sportuot niekaip negaliu nueit, nes tai pokalbis, tai ligonine, tai laidotuviu metines, siandien va vel sermenys (giminaite mire). Kaip MB sako - pastaruoju metu nieko nematom, tik kapines, baznycia ir ligonine. Tai ir nelendu i eteri.

Uzuojauta 4u.gif Laikykites!
Atsakyti
Airise,laikykis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 19, 09:19)
Airise,laikykis! 4u.gif

Greiciau tas pavasaris , gal visiems sviesiau ir linksmiau butu !

Frolka , na ir intuicija pas tave , net per sapnus . Cia visad taip ar tik dabar ?

Linkiu va tokio sveiko , laimingo ir liekno pavasario

Per Kaledas nesusitikom , tai va cia busimas pavasarinis meetas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 19, 09:48)
Greiciau tas pavasaris , gal visiems sviesiau ir linksmiau butu !

Frolka , na ir intuicija pas tave , net per sapnus . Cia visad taip ar tik dabar ?

Linkiu va tokio sveiko , laimingo ir liekno pavasario

user posted image

Gal cia sutapimas tik lotuliukas.gif niekad demesio nekreipiu I sapnus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kažkaip nelabai turiu ką parašyt, nors suskaitau visas, ramu čia unsure.gif su maitinimusi pas mane ne kas, stengiuos bent ne persivalgyti ir nepadaugint visokių saldumynų doh.gif taip noris greičiau tą svorį ramiai numest, bet kažkaip vis kas koją kiša...blush2.gif tai net nežinau ką priduosiu penktadienį, tikiuosi bent negrįžti į pradinį tašką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 19, 16:25)
Sveikos 4u.gif  kažkaip nelabai turiu ką parašyt, nors suskaitau visas, ramu čia unsure.gif  su maitinimusi pas mane ne kas, stengiuos bent  ne persivalgyti ir nepadaugint visokių saldumynų doh.gif  taip noris greičiau tą svorį ramiai numest, bet kažkaip vis kas koją kiša...blush2.gif  tai net nežinau ką priduosiu penktadienį, tikiuosi bent negrįžti į pradinį tašką  doh.gif

Laikykis 4u.gif
sermuksneli,kaip sriuba?
Atsakyti
Laba.

Aš kaip visada dirbu,grįžtu nusikalusi,tai jau net nebelieka noro net PC jungtis unsure.gif

Airise 4u.gif

QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 19, 07:48)

O meet'ą galim daryt pavasarį bigsmile.gif bigsmile.gif aš nuo kovo 7 iki 15 būsiu Lt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 19, 21:45)
Laba.

Aš kaip  visada dirbu,grįžtu nusikalusi,tai jau net nebelieka noro net PC jungtis  :unsure

As panasiai... I dar grizus turiu vaiku pamokas suziuret doh.gif
Su maistu siandien vakare padauginau doh.gif cia is tu atveju kai atsipeikeju tik pavalgius
Nu nieko ryt pasistengsiu islygint
Atsakyti
Sveikos sriubyte super. Gal kiek astroka, bet gerai bacilos maziau puls ☺.nieko net nenoriu valgyt is pasales thumbup.gif vakar sriuba, dvi kriauses ir vynuoges. Sian sriuba ir darzoves zalios, gal avokadu pirksiu, turiu let kaunan pas dantiste. Tai reiks I termosa sriubos piltis g.gif geros dieniukes
Atsakyti
Sveikos,mes nesenai grizom is kauno,buvom aplankyt uosvio po klubo operacijos ax.gif dabar tinginiauju 4u.gif ei,tai kas cia per tyla? As tai zinau kodel tyliu,a jus ka? Palaikot man kompanija? Sakot be manes kudet neina? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
nu tikrai tylu, kaip unsure.gif Man idomu kur dinge : Ralma,Gruce, Naktine feja, dar tokia buvo panele keliautoja niko nepamenu, negi visos pasieket tikslus jau? g.gif
mano maze vel kvailioja su pietu miegu, pries sventes niekaip neuzmigdydavau pietu, atrodo vezimelyje miega ivaziuojam i garaza, opt akys kaip burbulai doh.gif sakes kaip sunku, per maza dar atsisakyt pietu miego, nors mano abu vaikai tokie nemiegotojai doh.gif doh.gif paskui vel miegojo po nauju, dabar vel kazkas doh.gif o namie lovytej kiek bandziau kartu gulet, tai tik dukimas vyksta doh.gif
Nu zodziu ketinau issismaudyt vonioje, paskaitinet knyga gavau dovanu per Kaledas: "Prisurpusios senmerges ispazintis" tipo raslabuchai, kol jauciu as ja perskaitysiu, tai ir pavasaris ateis doh.gif lotuliukas.gif
Saindien neturiu apetito visai, pusryciams buvo kava ir bananas, per pietus grybu sriubytes biskiuka, vakarienes nezinau ka, nenoriu kolkas.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 20, 13:47)
Sveikos,mes nesenai grizom is kauno,buvom aplankyt uosvio po klubo operacijos ax.gif dabar tinginiauju 4u.gif ei,tai kas cia per tyla? As tai zinau kodel tyliu,a jus ka? Palaikot man kompanija? Sakot be manes kudet neina? lotuliukas.gif

Tu čia tiek metų dvasią šios temos palaikei, nėra kam dabar, visos šoke 😀 aš po geros savaitės grįšiu į vėžes, dabar nelabai ką pasireikšt galiu, nes mano prisilaikymas toks pusėtinas laaaabai doh.gif
Atsakyti