Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 20, 17:11)
Tu čia tiek metų dvasią šios temos palaikei, nėra kam dabar, visos šoke 😀 aš po geros savaitės grįšiu į vėžes, dabar nelabai ką pasireikšt galiu, nes mano prisilaikymas toks pusėtinas laaaabai  doh.gif

4u.gif na ir man netiketa cia viskas,taip deliojau planus kada 70 pasieksiu,ale likimas sudeliojo kaip jam reik 4u.gif
na tikiuos,kad labai mergickos neprigribausit ,nes jau tuoj ir penktadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 20, 16:16)
4u.gif  na ir man netiketa cia viskas,taip deliojau planus kada 70 pasieksiu,ale likimas sudeliojo kaip jam reik 4u.gif
na tikiuos,kad labai mergickos neprigribausit ,nes jau tuoj ir penktadienis ax.gif

Taip jai būna,man ir likimas "pokštą" iškrėtė, kai jai buvau patenkinta savim, beveik pilnai biggrin.gif vadinas taip turo būti mirksiukas.gif

Aš šiandien žiauriai nuodėmiausiu, varysim vakarieniaut į amerikietišką restoraną, o ten dieve ddieve koooookie skanumynai ir kokios porcijos doh.gif bent tiek, kad tik lengvus pusryčius užvalgiau ir viskas, tai kažkiek kalorijų "sutaupiau" gal lotuliukas.gif
Atsakyti
O as po dantistes kaip isprievartauta schmoll.gif vel apipjauste, neskauda, bet tas gremzimas doh.gif ir dab fui nemalonu, tad as aplamai mazai valgis sian.naikinu savo milziniska pliusa . maciau paskutinysyk pridavus 83 ...dieve kada tas buvo rolleyes.gif Na tikiuosi pavyks priduot kokius 85 bent blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 20, 19:16)
4u.gif  na ir man netiketa cia viskas,taip deliojau planus kada 70 pasieksiu,ale likimas sudeliojo kaip jam reik 4u.gif

Bet tu saunuole, taves nei sventes nepaveike ziuriu 73 pasiekei? Dar karta sveikinu su leliuku pilvuky wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Rytoj vel varau i pokalbi. Tiksliau i 2. doh.gif Nusibodo jau. Neissirenku. lotuliukas.gif

Penktadieni, tikiu, kad priduosiu pliusa. Per visas tas nesamones nebuvo kada nei sportuot, nei mitybos sekt. Taisysiu padeti nuo sestadienio.

Penktadieniu irgi varau pas stomatologe. Brrr... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 20, 18:43)

Aš šiandien žiauriai nuodėmiausiu, varysim vakarieniaut į amerikietišką restoraną, o ten dieve ddieve koooookie skanumynai ir kokios porcijos doh.gif  bent tiek, kad tik lengvus pusryčius užvalgiau ir viskas, tai kažkiek kalorijų "sutaupiau" gal  lotuliukas.gif

Skaniai pavalget?
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 01 20, 20:24)

Bet tu saunuole, taves nei sventes nepaveike ziuriu 73 pasiekei? Dar karta sveikinu  su leliuku pilvuky wub.gif

Paveike paveike,vis minkiaus ties tais paciais skaiciai,per sventes uzvalgau paskui vel numetu iki tu paciu,tik va po nauju jau susiemiau ir I minusa variau,o dabar jauciu vel I pliusa varau ax.gif imk yz dantiste 4u.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 01 20, 21:34)
Sveikutes.

Rytoj vel varau i pokalbi. Tiksliau i 2. doh.gif Nusibodo jau. Neissirenku. lotuliukas.gif

Penktadieni, tikiu, kad priduosiu pliusa. Per visas tas nesamones nebuvo kada nei sportuot, nei mitybos sekt. Taisysiu padeti nuo sestadienio.

Penktadieniu irgi varau pas stomatologe. Brrr... unsure.gif

Sekmes pokalbiuose!
Atsakyti
Frolka25 wub.gif super naujienos.
Man si savaite ir kazkokia sunki, vakarais vis paslystu....
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 20, 17:16)

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif wub.gif Kiek jau laiko?

QUOTE(sermuksnelis @ 2016 01 20, 20:24)
*O as po dantistes kaip isprievartauta schmoll.gif vel apipjauste, neskauda, bet tas gremzimas doh.gif ir dab fui nemalonu, tad as aplamai mazai valgis sian

Vajei, uzjauciu 4u.gif Manes ir laukia daug proceduru nemaloniu, protiniai salint reikia, ir kanalai pergydyt ir pan. doh.gif
QUOTE(Airisė @ 2016 01 20, 21:34)
Sveikutes.

*Rytoj vel varau i pokalbi. Tiksliau i 2. doh.gif Nusibodo jau. Neissirenku. lotuliukas.gif

**Penktadieniu irgi varau pas stomatologe. Brrr... unsure.gif

* sekmes pokalbyje 4u.gif
** Ir as varau, jau panika siandien ima, nors seip laikais ir technologijos kitos ir pan, bet ziauriai bijai, nemegstu ir pan. nuo paauglystes bedos su dantimis, tai vargstu iki siol doh.gif

Labas rytas 4u.gif
puikios naujienos is ryto,kuri perims vaira is Frolkos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 01 21, 07:22)
Frolka25  wub.gif super naujienos.
Man si savaite ir kazkokia sunki, vakarais vis paslystu....

4u.gif

QUOTE(incomnia @ 2016 01 21, 08:19)
Sveikinimai didziausi 4u.gif  4u.gif  wub.gif  Kiek jau laiko?
puikios naujienos is ryto,kuri perims vaira is Frolkos?  bigsmile.gif

Dar tik pati pradzia,6sav prasidejo ax.gif aha,kas pagaliau perimsit vaira? Na aisku jau ne sia savaite,nes visoms ne svoris galvoj,bet nuo kitos savaites 4u.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. As jau po. karsta.gif

Frolkos pareigas as galiu perimt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 21, 11:43)
Sveikutes. As jau po. karsta.gif

Frolkos pareigas as galiu perimt. smile.gif

Na ir kaip pokalbiai?
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 21, 06:18)
Skaniai pavalget?

Laaabai skaniai, bet tiek,kad dar dabar nieko nesinori biggrin.gif doh.gif nelaukiu rytojaus svėrimosi, bet kaip jau bus taip biggrin.gif o tau jau dabar priklauso, kad po truputį augtų, bet tuoj pykinimai prasidės ir neaugs kurį laiką tongue.gif kaip aš dėl jūsų šeimynėlės džiaugiuosi wub.gif

Airise, kaip pokalbiai sekės? Aš frolkos pareigų neperimu, dėl lentelių kūrimo, bet stegsiuos čia palaikyti bent motyvaciją visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai sekes. smile.gif Esu jau nusiteikus, kad gausiu darba, kuris man patinka. Nors sitos abi pozicijos labai vilioja, bet viena sritis ta, su kuria esu labiau susipazinus, o va kita visai nauja. Nulis patirties, reiktu daug ko ismokt. g.gif Tai is pirmos imones sake informuos ar mane pasirinko iki pirmadienio, o antradieni vaziuosi i ta antra imone. Sake dienai atvaziuot, pamatyt kaip ir kas ten vyksta, kas per darbas. Visai gal ir ne toks, kokio tikiuosi. Tai va. Manau greit baigsis mano katino dienos. biggrin.gif Bet lenteles, temu kurima galiu perimt be problemu. biggrin.gif

Issisveiciau namus, prisedau pailset. karsta.gif Rytoj jauciu busiu ant gedos stulpo. doh.gif
Atsakyti