Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Laba

Zodziu +0,9 doh.gif ir 119,7 sia savaite...

Nu viskas reik susiimt...

Ne i ta puse judu kur reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutyte: 22 sausio 2016 - 16:03
user posted image

first.gif jolitamarija
second.gif Caramelia30
third.gif puszkinas

Vaizdelis merginoms, kurios siandien pridave pliusus. nono.gif Va jum ir stulpas.
user posted image

O cia visoms. 4u.gif
user posted image

Papildyta:
Tiesa, Frolka, kaip darom? Irasau lentutej atostogas? Ar ku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 22, 16:15)

third.gif puszkinas

bigsmile.gif bigsmile.gif o,netgi aš gavau medalį bigsmile.gif

Caramelia,gali būti 4u.gif

Kaip penktadieniaujat? smile.gif
Atsakyti
Airise, tai rasyk atostogos,nes dabar svoris palauks mirksiukas.gif
saunuoles merginos,kita savaite nebus raudonu isvis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos prisiduodu velai sory taigi 84, 9 pas mane
Atsakyti
Mes šiandien popietę vėl prekybcentry praleidom biggrin.gif nemėgstu tokių vietų, bet kai lauke lyja, nėr kur dingt... tik eit ir pinigua leist, sau nieko neleidau pirkt, atidėjau "kai sukūsiu", vaikam pripirkom kalną. Ant galo su vyru susipykom,nesutarėm kur eit valgyt, tai pasiutau ir iš vis nevalgiau, iš principo lotuliukas.gif guliu lovoj ir pilvas gurgia... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

siandien - sestadienis , o as vistiek darbiniu laiku pabudau smile.gif visi miega , ta gal eisiu su suniuke asivaiksciot .
Kokie planai savaitgaliui ?

Mes gal i Ikea nuvarysim , vyrui darbui reik lentynu visokiausiu.

si sekmadieni vel samojedu meeetas - rasa 6 km, bet itariu kad musu mergaites ''tos '' dienos , tai jai galima tik i mergaiciu meeeta.

QUOTE(puszkinas @ 2016 01 22, 19:16)
bigsmile.gif  bigsmile.gif o,netgi aš gavau medalį bigsmile.gif

Ir as ir as su medaliu si syki !!!! oi kaip smagu smile.gif

sakiua gi ,kad liux ir tas tavo puskilogramis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 22, 22:38)
tai pasiutau ir iš vis nevalgiau, iš principo  lotuliukas.gif  guliu lovoj ir pilvas gurgia...  doh.gif

ach tu , pasiutele !!!! Na viskas tau tik i gera , nieko nepraradai .

as sia savaite turejau kelias taisykles - jokio kavines ar pirktinio maisto .
Ryte - geriau karstus gerimus be ukraus - citrina, imbieras;
nuo 12- iki 16 val valgiau - kai alkana . iseidavo su kartai .
po 16 - nebevalgiau , tik gerdavau .
22 miegot , kitaip vel uzsives alkis.

Sunku buvo tik pirma vakara , o paskui mielai su visais pasededavau prie stalo , bet net nebuvo pagundos ka ragauti smile.gif super man taip patiko ir miegas toks lengvesnis buvo ir svoris po biski krito.

15 val pagamindavau vakariene ir visko prisiragaudavau, tai vakare manes jau nebevioljo maistas.

Airise , o is kur pas tave tas plusas ? tu gi visa savaite ant itampos - tie darbiniai interviu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 23 sausio 2016 - 08:03
Labas rytas pupuliukai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Saunuoles, merginos. 4u.gif Griztu ir as i trasa. Nuo siandien jokiu nesamoniu nevalgau.

Jolitamarija, zinai, as to tipo zmogus, kad jeigu nervinuosi, tai valgau. Neturiu laiko, tada valgau kas papuola po ranka. O dar tie gedulingi pietus. ax.gif Ir brendziukas prie ju. rolleyes.gif Vandens mazai geriau, nes nesinori kentet baznycioj ar kapinese. Taip ir susidejo... Bet kita penktadieni tikrai minusas bus. thumbup.gif

Vesiu tuoj saviske pas mociute, papietausim ten, as issimaudysiu vonioj, pagaliau (pas mus tik dusas), ir grisiu namo. Rytoj pasiimsiu. Tokie vat mano planai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 23, 08:49)
Labas rytas. 4u.gif

Saunuoles, merginos. 4u.gif Griztu ir as i trasa. Nuo siandien jokiu nesamoniu nevalgau.

Jolitamarija, zinai, as to tipo zmogus, kad jeigu nervinuosi, tai valgau. Neturiu laiko, tada valgau kas papuola po ranka. O dar tie gedulingi pietus. ax.gif Ir brendziukas prie ju. rolleyes.gif Vandens mazai geriau, nes nesinori kentet baznycioj ar kapinese. Taip ir susidejo... Bet kita penktadieni tikrai minusas bus. thumbup.gif

Vesiu tuoj saviske pas mociute, papietausim ten, as issimaudysiu vonioj, pagaliau (pas mus tik dusas), ir grisiu namo. Rytoj pasiimsiu. Tokie vat mano planai. smile.gif

Tai ka su vyru suplanavot nuveikt? Eisit gal kur? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip faina prabust sestadieni ir zinot, kad nereikia lipt is lovos anksti, galima pasivartyt valandele ilgiau. Siadnien turejom vest vaika i gimtadieni klasiokes, bet vakar biski temperaturos turejo, tai nezinau g.gif Nakti normaliai issimiegojo ir dabar kaip niekur nieko, tai ziuresim. Tikiuosi neapsirgs.. rytoj vel i kalnus norejom vaziuot, vel uzsakem pamokele slidinejimo jam.

QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 22, 14:04)

del herpio

o veikia, jei ir sasas jau sausas uzsidejes ar tik pacioj pradzioj, kai tempia lupa?

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 22, 14:04)
Kai nemetu svorio ir leidžiu sau viską, tai kepu kone kasdien biggrin.gif ar bent kas antrą. Tai galima sakyti mano hobis, tiek pyragus kept, tiek tortus, tiek aplamai gamint  rolleyes.gif

fainai tikrai. As kadangi megstu valgyt, tai labai noreciau ir gaminti gerai, bet nemoku, nebandau kazko naujo. Kokius kursus palankyt noreciau gal visai.

QUOTE(Airisė @ 2016 01 23, 07:49)
Tokie vat mano planai. smile.gif

tai eikit su vyru dviese kur nors, i kina, vakarienes, ar siaip kokteiliuko kokio, naudokites proga, kad vaiko nera biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar labai norejau koki mojito islakti,ar sampes doh.gif bet kadangi nieko neturiu,tai ir likau negerus biggrin.gif
Ir miegot apie 21:00 susiraiciau lovon g.gif kiba senstu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Neuzmigau dar aisku,muzikos paklausiau. Toks tas penktadienis buvo ax.gif

Siandien skalbimo diena. Antra partija tuoj desiu skalbt,o paskui eisiu miestan-reikia apsipirkti siek tiek. Vakarop nebent nuslinksiu pas ka nors g.gif ax.gif

Pirmas savaitgalis laisvas po ilgo laiko wub.gif
Atsakyti