Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Sveikos. Prisiduodu su mazu minusu -300gr. Mizeris visiskas doh.gif Svarbu ne pliusas aisku, bet galejau labiau pasistengti..

QUOTE(frolka25 @ 2016 01 21, 19:00)

bevale,yra tikrai ir pas jus tu uogu ir chia seklu 4u.gif tiesiog kai nereikia tai nekreipi demesio I tokias ax.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 21, 21:29)
Turėtų būti kokiose sveikų prekių pardose ar prie sveikų produktų bele kokiose pardose. Mano pusseserė Italijoj gyvena, tai tikrai visko ten gauna  mirksiukas.gif

nu bandysiu ieskot, nes sudominot mane cia.

QUOTE(cukriniai avineliai @ 2016 01 22, 06:58)
Dukte paklydele gryzta...tsakant uzsvenciau naujaka. 128  doh.gif

sveika sugrizus smile.gif
QUOTE(Airisė @ 2016 01 22, 07:15)

Zinai, jeigu ta akimirka kai pateikiau prasyma zaliai kortai, buciau isejus is darbo - as jau kelis metus buciau bedarbe. biggrin.gif Zinai kaip sakoma, life goes on. Jei laimiu - metu darba ir ate. lotuliukas.gif Simple. biggrin.gif

nu tai taip, juokauju as. Bet pati jau nebesitikiu laimeti, kazkaip po tiek metu tikejimo atvesau jau.. Turbut neskirta man buvo g.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 22, 08:37)

Siryt as laiminaga - vaikas paprase valgyt[B] , o tai man tokia gera zinia po 5  vos ne badavimo -sirgimo dienu . Pati abar apsislogavus , bet patenkinta ,kad nors vaikai sveiki smile.gif

dziaugiuosi uz tave, nes tikrai nera blogiau ir baisiau, kai vaikai serga. As pati irgi sloguoju ir kosciu, dar herpis ant lupos uzaugo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mane irgi pliusas +0.9 ,reiks kita savaite prisiziuret jau,nes jei taip toliau tai oioioi 4u.gif
mes katik grizom is lauko,paciuozinejom su ratais thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu 94.1 kg bigsmile.gif laaabai nudžiugino, nes per savaitę buvo ir kebabų, ir mcdonalds, o amerikiečiuose valgėm didelį padėklą grillintų mėsų, kokteilių, desertą su ledais, grietinėle, cookie dough ir karamelės daaaaug wub.gif o šiaip ten, jolotamarija, burgeriai (kokių 15 rūšių), steikai, hotdogai, daaaaug kokteilių ir desertų, makaroni cheese, tortilojos, wrap'ai, grillėsos įvairios ir viskas baisiai didelėm porcijom, skęsta sūrio padažuose ir pan wub.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 22, 11:19)
Labas rytas, prisiduodu 94.1 kg  bigsmile.gif  laaabai nudžiugino, nes per savaitę buvo ir kebabų, ir mcdonalds, o amerikiečiuose valgėm  didelį padėklą grillintų mėsų, kokteilių, desertą su ledais, grietinėle, cookie dough ir karamelės daaaaug wub.gif  o šiaip ten, jolotamarija, burgeriai (kokių 15 rūšių), steikai,  hotdogai, daaaaug kokteilių ir desertų, makaroni cheese, tortilojos, wrap'ai, grillėsos įvairios ir viskas baisiai didelėm porcijom, skęsta sūrio padažuose ir pan  wub.gif  doh.gif

Saunuole 4u.gif Bet tai kaip tu sugebejai tiek valgydama dar minusa isspaust? biggrin.gif Kiba tavo vakaryksciai zali kokteiliai taip padejo?
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 22, 11:35)
Saunuole 4u.gif  Bet tai kaip tu sugebejai tiek valgydama dar minusa isspaust? biggrin.gif Kiba tavo vakaryksciai zali kokteiliai taip padejo?

Palyginus su mano ankstesne mityba, tai kiekiais mažesniais valgiau ir daaaug mažiau saldumynų kimšau, pyragų/tortų jokių nekepiau, namie nesmaližiavau beveik biggrin.gif žodžiu, spėdavau išalkt tarp valgymų, o ne tik kimšt ir kimšt pastoviai vien iš įpročio, o taip ėdžiau (valgymu jau to nepavadinsi) beveik tris mėn doh.gif tai savotiškai organizmuiatyt gavos deficitas ir su tais nelabai sveikais maistais smile.gif)
Atsakyti
Sveikos.

Valgau tvarkingai,judu daug,bet minusas mažas unsure.gif ir nežinau kodėl unsure.gif unsure.gif
Aišku,geriau nei +..bet tikėjausi geresnio rezultato.. -0,500g.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 22, 11:43)
Palyginus su mano ankstesne mityba, tai kiekiais mažesniais valgiau ir daaaug mažiau saldumynų kimšau, pyragų/tortų jokių nekepiau, namie nesmaližiavau beveik  biggrin.gif  žodžiu, spėdavau išalkt tarp valgymų, o ne tik kimšt ir kimšt pastoviai vien iš įpročio, o taip ėdžiau (valgymu jau to nepavadinsi) beveik tris mėn  doh.gif  tai savotiškai organizmuiatyt gavos deficitas ir su tais nelabai sveikais maistais smile.gif)

daznai kepi? Mano seimynai nepasiseke- nesu nei karto kepus pyrago, tuo labiau torto blush2.gif Per Kaledas pirma karta sausainius kepiau biggrin.gif Nors pati esu ziauri saldumynu megeja
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 22, 12:55)
Sveikos.

Valgau tvarkingai,judu daug,bet minusas mažas unsure.gif ir nežinau kodėl  unsure.gif  unsure.gif
Aišku,geriau nei +..bet tikėjausi geresnio rezultato.. -0,500g.

na visai puikus minusas , kad tik stabilus bus kas savaite smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 22, 12:19)
burgeriai (kokių 15 rūšių), steikai,  hotdogai, daaaaug kokteilių ir desertų, makaroni cheese, tortilojos, wrap'ai, grillėsos įvairios ir viskas baisiai didelėm porcijom, skęsta sūrio padažuose ir pan  wub.gif  doh.gif

na paskaiciau ir prisivalgiau vaizduotej smile.gif
bet ju te makaronai su suriu , nezinau ... man tai fui . pas mus gyveno amerikonai , tai jai mama atsiunte tu ju specifiniu makaronu . Paragvau - jie tokie minskti . Ne italiski . visa kitka tai skanu turbut smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bevale @ 2016 01 22, 11:08)

dziaugiuosi uz tave, nes tikrai nera blogiau ir baisiau, kai vaikai serga. As pati irgi sloguoju ir kosciu, dar herpis ant lupos uzaugo doh.gif

del herpio

ar nori kad ryt jo nebejaustum ?

cia sm platybese radau keista , bet veiksminga recepta . Dukra isbande - ant rytojaus nebebuvo .

paimi fenas ir puti sau i lupa . nenusidegink , bet silta srove padziovink pora minuciu , paskui pakartok dar syki . Turi jausti ,kad nustojo persteti , niezeti .

Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 22, 12:00)
daznai kepi? Mano seimynai nepasiseke- nesu nei karto kepus pyrago, tuo labiau torto blush2.gif Per Kaledas pirma karta sausainius kepiau biggrin.gif Nors pati esu ziauri saldumynu megeja

Kai nemetu svorio ir leidžiu sau viską, tai kepu kone kasdien biggrin.gif ar bent kas antrą. Tai galima sakyti mano hobis, tiek pyragus kept, tiek tortus, tiek aplamai gamint rolleyes.gif

Jolitamarija, aš tų makaronų irgi nemėgstu, bet jie tokie turbūt turi būti-minkšti, nes jie nieko bendro su itališku maistu neturi biggrin.gif amerikiečiai viską savaip pagadina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 22 sausio 2016 - 15:18
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 22, 13:04)
na visai puikus minusas  , kad tik stabilus bus kas savaite smile.gif

Maniau,kad bus daugiau,nes per dvi savaites tik tiek yra smile.gif
Atsakyti
Saunuoles minusiukes! thumbup.gif Sergantiems sveikateles. 4u.gif

As po stomatologo. doh.gif Dieve, Dieve, uz ka man tokios kancios. doh.gif Ir nuskausmina, gi neskauda, bet guli issiziojes, visas isitempes, ir galva skaudet pradejo, ir burna sustingo, ir uzpakali paskaudo, dar kazkokiu neskaniu vaistu nurijau pora kart, ir taip valanda visa. Po to supratau, kad tik laikina plomba padare, nes kanalus plombuot reiks. O ta plomba tokia neskani. Brrr... Nu kodel negali tie dantus negesti. verysad.gif

Laukiu mazes dabar. Dainuoja. Savaitgaliui vaziuos pas mociute, tai plotas bus. lotuliukas.gif

Tiesa, lentele ikelsiu kai grisiu, apie 18 val. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 22 sausio 2016 - 15:59
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 22, 14:41)
Maniau,kad bus daugiau,nes per dvi savaites tik tiek yra  smile.gif

Kartais taip būna, kai per mažai valgom, tada vis mažint ir mažint tenka, nes organizmas ką tik gauna, tą savinasi. Gal pagal tavo fizinį aktyvumą per mažai valgei ir sulėtėjo apykaita 4u.gif
Atsakyti