Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(bevale @ 2016 01 23, 10:05)
fainai tikrai. As kadangi megstu valgyt, tai labai noreciau ir gaminti gerai, bet nemoku, nebandau kazko naujo. Kokius kursus palankyt noreciau gal visai.

Oij kam tų kursų, virtuvė sava geriausia bandymams mirksiukas.gif aš gryna savamokslė, iki 25 metų iš vis nieko nebuvau gaminus biggrin.gif

Airise tikrai naudokitės proga, šaukit su vyru į pasimatymą wub.gif kaip norėčiau, bet mūsų 4 vaikų niekas neapsiima prižiūrėt doh.gif

Bevale, sveikatos mažiui,kad neįsisirgtų 4u.gif

Mes šiandien į savo centriuką papramogaut ruošiamės, oras nerealus wub.gif
Atsakyti
Oj ne, maniskis namiseda. Kinas tikrai ne jam, kavines ar restornai irgi... Jis jau toks zmogus. biggrin.gif Geriausia bus namie koki filma paziuret ir eit miegot. rolleyes.gif O be to jis dabar i Kauna pas teva isvare, gris tik vakare.

As jau namuose. Palikau vaika pas mama. Nuejo jos su pasikniuku ant kalniuko. smile.gif As koki serijala paziuresiu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 23, 14:34)
Oj ne, maniskis namiseda. Kinas tikrai ne jam, kavines ar restornai irgi... Jis jau toks zmogus. biggrin.gif Geriausia bus namie koki filma paziuret ir eit miegot. rolleyes.gif O be to jis dabar i Kauna pas teva isvare, gris tik vakare.

As jau namuose. Palikau vaika pas mama. Nuejo jos su pasikniuku ant kalniuko. smile.gif As koki serijala paziuresiu. cool.gif

Nu tai namie koki kokteiliuka sumiksuok,valgyt ka padaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fita @ 2016 01 23, 13:15)
Sveikos. Noriu pas jus  4u.gif

Prasom prasom mirksiukas.gif

Pasakok koks tikslas,ugis,svoris,kaip zadi kovoti su kilogramais mirksiukas.gif

As ka tik is miesto. Pavargau kol parsinesiau viska karsta.gif karsta.gif ir tai dar ne viska nusipirkau doh.gif jokiu darzoviu,pieno,atsigert kazko doh.gif teks veliau dar eiti.
Pietus siandien ne itin sveikuoliski,tikrai nenormalus blush2.gif bet labai norejau kazko saldaus ir skanaus. Fitness javainiai ir hematogenas prie kavos blush2.gif bet manaau jie geriau nei koks pyragas butu.

Vakarienes bandysiu atsisakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 23, 15:37)
Prasom prasom mirksiukas.gif

Pasakok koks tikslas,ugis,svoris,kaip zadi kovoti su kilogramais  mirksiukas.gif

Sportuoju 4-5 k per savaitę, ilgi pasivaikščiojimai su šunim, sveika mityba smile.gif 172cm ir 94 kg blush2.gif
Atsakyti
Mes prasinešėm šiandien po Primarką lotuliukas.gif 100 metų buvau ten nebuvus, pižamų užsipirkau atsinaujinimui ir aišku vaikams krūvas kasdienai... po to Costoj mocha didelę išgėriau su pyrgu, paskutinį kartą doh.gif ryškiai skrandis susitraukė, nes anksčiau laisvai išgerdavau, o dabar dar po poros val bloga nuo tokio kiekio, apžora nu biggrin.gif vakarienei kepsiu fish pie su krevetėm wub.gif

Fita, sveika prisijungus 4u.gif kiek nori numesti? Panašus mūsų svoris, galim viena kitą motyvuoti, kad neatsiliktume,dar Airise į kompaniją mirksiukas.gif aš tik nesportuoju tik turiu 4 vaikus,tai man atstoja kartais sportą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 23, 18:36)
Fita, sveika prisijungus 4u.gif  kiek nori numesti? Panašus mūsų svoris, galim viena kitą motyvuoti, kad neatsiliktume,dar Airise į kompaniją  mirksiukas.gif  aš tik nesportuoju tik turiu 4 vaikus,tai man atstoja kartais sportą bigsmile.gif

Koks 20 tikrai būtų ax.gif iki nėštumo svėriau 70. Va ten ir norėčiau sugrįžt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fita @ 2016 01 23, 19:31)
Koks 20 tikrai būtų  ax.gif  iki nėštumo svėriau 70. Va ten ir norėčiau sugrįžt  wub.gif

Tai ir grįši, čia tik laiko klausimas 4u.gif aš irgi noriu atsikratyti 20 kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 24 sausio 2016 - 00:51
Sveikutes. 4u.gif Norejau rasyti labas rytas. lotuliukas.gif
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 23, 14:57)
Nu tai namie koki kokteiliuka sumiksuok,valgyt ka padaryk mirksiukas.gif
Valgyt buvo padaryta, alkoholio nenorejom. rolleyes.gif
QUOTE(Fita @ 2016 01 23, 15:15)
Sveikos. Noriu pas jus  4u.gif
Sveika prisijungus. 4u.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 23, 18:36)
Fita, sveika prisijungus 4u.gif  kiek nori numesti? Panašus mūsų svoris, galim viena kitą motyvuoti, kad neatsiliktume,dar Airise į kompaniją  mirksiukas.gif  aš tik nesportuoju tik turiu 4 vaikus,tai man atstoja kartais sportą bigsmile.gif
Tep tep, svoris panasus - galim motyvuoti viena kita. smile.gif

Siandien pusryciai buvo velyvi ir lovoj. Avizine kose su medum, riesutu sviestu, bananu ir cinamonu + kava. Niam! smile.gif Po to dar su MB pagulinejom, neseniai tik atsikeliau. rolleyes.gif Kazkaip keista be vaiko ir vakar vakare buvo, ir siandien ryte. Vakar nereikejo miegui ruost, ryte pusryciu gamint atskirai. Suo ryte bego ieskot jos, nerades atbego pas mus. biggrin.gif Siaip naudinga tokia pertraukele pasidaryt. Caramelia, butum LT - paimciau tavo saika paglobot. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 24, 12:15)
Sveikutes. 4u.gif Norejau rasyti labas rytas. lotuliukas.gif
Valgyt buvo padaryta, alkoholio nenorejom. rolleyes.gif
Sveika prisijungus. 4u.gif
Tep tep, svoris panasus - galim motyvuoti viena kita. smile.gif

Siandien pusryciai buvo velyvi ir lovoj. Avizine kose su medum, riesutu sviestu, bananu ir cinamonu + kava. Niam! smile.gif Po to dar su MB pagulinejom, neseniai tik atsikeliau. rolleyes.gif Kazkaip keista be vaiko ir vakar vakare buvo, ir siandien ryte. Vakar nereikejo miegui ruost, ryte pusryciu gamint atskirai. Suo ryte bego ieskot jos, nerades atbego pas mus. biggrin.gif Siaip naudinga tokia pertraukele pasidaryt. Caramelia, butum LT - paimciau tavo saika paglobot. thumbup.gif

Faina, aš jaučiu nežinočiau ir namie ką daryt be vaikų 😀 och, ačiū, bet jei Lt būčiau, tai su mielu noru mano chebrą mano tėvai su sese prižiūrėtų wub.gif pasiganau aš ten! Reiks gal Kaune kokį meetą padaryt? Lietuvos vidurys beveik mirksiukas.gif bigsmile.gif

Kaip savaitgaliaujat? Aš tai nuodėmiauju su spurgom Krispy creams doh.gif na bet tuoj viešnia išsikris ir stosiu griežčiau į sveiką gyvenseną, dabar nenoriu būti party pooper biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 24 sausio 2016 - 17:54
labas rytas ,

kaip jauciates po savaitgalio ?

as pilnos entuziazmo vel viska graziai pradeti , susidelioti valgymus ?

as per savaitgaly nenumeciau , bet ir nepriaugau . Sveciavomes , bet ne mano skaonio desertai buvo - tai nesuviliojo smile.gif

kaip jus praleidote savaitgali ?

Mes tai sestadieni siaubem Ikea . Taip smagu ,kai radom viska ,ko reikejo ir uz tinkama kaina, vos sugrudom i masina , o pas mus ji nemaza . Musu servisas darbar daug didesnis , tai visko daug reikejo, ,kad jaukiau butu . Iki velyvo vakaro surinkinejom baldus kartu su vaikais . Dukra net nenorejo namo grizti - siule ten ir nakvoti - ant lankytoju sofuciu smile.gif

o sekmadieni pradejom lankyi seimu kluba Darna. Gal kuri jau esate buvusi ? Kaip idomu ,kazkas naujo , dabar kol ziema man Patinka visokie mokymai , kursai . Yra proga karTu su vyru kazka idomaus paveikti ir su fainom seimom susipazinti .
Atsakyti