Labas rytas ,
paskaiciu jus - tai pasigerinau nuotaika

Airise, sklandzios pirmos dienos darbe !
Des maisto - reik susiimti , nes pavasaris ne uz kalnu. Mna kaip ir daugeliui - tik siek tiek prisilaikyti neuztenka , reiks gerokai pamazinti.
Caramelia, Bevale , kaip idomu paksaityti apie kitu tautu sveciavimosi paprocius. Man ir keista ,kad niekuom nevaisina . Bet tokiu zmoniu ir cia Lietuvoj buna . Bet tiesa sakant, o ka veikti tada ilgai - pabuni valandele ,pabendrauji kazkiek ir reik keliauti . Ypac jei su vaikais .
Vakar ir turejau sveciu , lyg viskas gerai buvo , bet siandien kazkokia slogi nuotaika, gal cia po ju . Kitu zmoniu elgesio nepakeisi , bet pagal juos gali pats nusresti kokiu sveciu busi .
o jus turite kokiu pastebejmu ?
Man patinka ,kai svecius pasitinka prie duru ir patys seimininkai , tada jautiesi laukiamas

teko ne karta ieiti i namus , nieks nepasitinka arba tik vaikai ar gyvunai arba kiti sveciai

o seimininkai triusia kazkur virtuvej ar kazkuom uzsiima . Jautiesi lyg maistas ar rubai butu svarbiau nei patys zmones.
Tai dabar visad stengiames abu prieiti prie duru , kai laukiam sveciu , o ne ka nors kita siusti atidaryti duru.
Dar man svarbu ,kad sveciai pagirtu namus ir padekotu uz maista . vistiek gamini, stengiesi gaziai ir skaniai patiekiti , susitvarkyt namus , papuost , tai norisi nors mazo aciu uz tai .
Ypac ,kai suvalgoma viskas iki paskutinio kasnio .
Svecias (vyriskis) tai gyre maista labai , o viesnios , tai gyre tik savo namus , savo tvarkymosi buda ir stiliu . Na nejaukiai jauciausi .
Cia kaip tam anekdote:
- neskanus maistas .
- aha , neskanus .
- ir procijos tokios mazos.