Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Labas rytas 4u.gif ne kas beliko is metanciu svori,tai kaip cia suprast? Vasaros nebijot? blink.gif lotuliukas.gif
o del sverimosi tai as manau,kad kai jau tikrai meti svori nera svarbu kada prisiduoti,vis vien priduosi minusa,o kai daugmaz meti/nemeti tai ar tu pirmadieni,ar treciadieni,ar diena is dienos sverkis,vis vien bus ne kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 30, 08:31)
Labas rytas 4u.gif ne kas beliko is metanciu svori,tai kaip cia suprast? Vasaros nebijot? blink.gif  lotuliukas.gif
o del sverimosi tai as manau,kad kai jau tikrai meti svori nera svarbu kada prisiduoti,vis vien priduosi minusa,o kai daugmaz meti/nemeti tai ar tu pirmadieni,ar treciadieni,ar diena is dienos sverkis,vis vien bus ne kazka  ax.gif

Labas rytas 4u.gif vava, visos dingę,tyli, nejaučiat kad tuoj palaidinių, maudymukų sezonas??? Ar vėl maskuosutės cool.gif
Tai taip, kas meta,tai ir numeta, bet savaitgaliais dauguma mūsų pagrybauja dažniausiai ir labiausiai, dažiausiai kas sverias pirmadienį pliusą mato biggrin.gif tai šiokia tokia savikontrolė būtent tom dienom GAL atsirastų.
Aš dar nenugrybavau, o ryt lucky day, tai ir šiandien atsilaikyt stengsiuos rolleyes.gif iš lovos vistik išlipau, bet prašoau vyro, kad pastumtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
As siandien jauciuosi taip, lyg vakar mane kelis kartus butu pervaziaves sunkvezimis. Skauda kiekviena raumeneli. Net nusiciaudet normaliai negaliu. doh.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 30, 10:34)
iš lovos vistik išlipau, bet prašoau vyro, kad pastumtų lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Del prisidavimo dienu, man visiskai nesvarbu. Tinka penktadienis, tinka ir pirmadienis. rolleyes.gif

Siandien buvau pas stomatologe, galvojau numirsiu. Pusantros valandos kankino ten mane. Pirma ten kazka darant kazko pripyle i gerkle, pradejo grauzt, gydytoja pradzioj net nepastebejo. Kai jau tik pradejau muistytis, tada jau ji sumaste purkst vandeni i gerkle ir susiurbinet, tikrai maniau, kad tuoj prigersiu arba uzdusiu. Nusiplesiau ten viska, atsisedau, o ta - ar jums viskas gerai? Ne, blem, siaip gulet nusibodo. Dave prasiskalauti burna, pagerti. Lyg ir atsiciuchinau, bet gerkle puse dienos grauze. Veliau matesi, kad labai pradejo skubeti, tai numete netyciom kazkoki savo instrumenta man ant virsutines lupos ir ant danties, galvojau ismus. doh.gif Cia mano nuotykiai poliklinikoj, kur ale uz darba moket nereikia, tik uz priemones. Sumokejau, moviau is ten ir daugiau eisiu tik privaciai. Skirtumas kainu nedidelis, bet bent jau komfortiskai viskas vyksta...
Atsakyti
Jetus, Airise, kaip baisiai susiskaitė nuotykiai pas stomotologus blink.gif aš kai grįžtu į Lt ir visad einu į polikliniką dantis pasirikrint, higieną pasidaryt, bet visad laabai patenkinta būnu ir man nesiskiria nuo privačių, bet gal todėl, kad mano mama ten dirba, tai kitaip ir dirba kaip kolegės dukrai unsure.gif

Nu ką, šiandien gavosi pasninkas kažkoks doh.gif visą dieną pas uošvienę buvom, ten niekuo nevaišina, išskyrus arbata, tai gavos, kad ryte suvalgiau pusryčius ir grįžtant namo sukimšau du bananus blink.gif o grįžus taip suėmė sloga ir gerklė staigiai, kad kaliau paracetamolio su arbata ir su mažiais į lovą tiesiai. Tikiuos neapsirgsim... nors mažai šansų doh.gif nusipirkau vakar savo cheatinimui ledų mėgstamiausių ir liks kameroj tūnot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 30, 23:55)
Jetus, Airise, kaip baisiai susiskaitė nuotykiai pas stomotologus blink.gif  aš kai grįžtu į Lt ir visad einu į polikliniką dantis pasirikrint, higieną pasidaryt, bet visad laabai patenkinta būnu ir man nesiskiria nuo privačių, bet gal todėl, kad mano mama ten dirba, tai kitaip ir dirba kaip kolegės dukrai unsure.gif

Nu ką, šiandien gavosi pasninkas kažkoks doh.gif  visą dieną pas uošvienę buvom, ten niekuo nevaišina, išskyrus arbata, tai gavos, kad ryte suvalgiau pusryčius  ir grįžtant namo sukimšau du bananus blink.gif  o grįžus taip suėmė sloga ir gerklė staigiai, kad kaliau paracetamolio su arbata ir su mažiais į lovą tiesiai. Tikiuos neapsirgsim... nors mažai šansų doh.gif  nusipirkau vakar savo cheatinimui ledų mėgstamiausių ir liks kameroj tūnot  g.gif
As sutinku, kad yra daugybe geru daktaru ir poliklinikose, taciau sita tikrai ne is ju. lotuliukas.gif Dar pries uzeinant puse valandos teko klausyt klykiancios mergaites. Taise jai dantukus, ji verke net kukciodama. Vis sake skauda skauda. Kai isejo norejos tevam pasakyti kad eitu i Pilene (cia tokia privati klinika pas mus yra). Ten visada savo maze vedu. Nei vienos asareles nebuvo, o del to, kad ten dirba nuostabi gydytoja, kuri moka uzimti vaika. Aisku, dar cia gal ir nuo vaiko priklauso, bet su saviske jau esam buve pas kelias gydytojas ir daugiau neeksperimentuoju. Aisku kaina irgi gera, bet man cia svarbiau netraumuoti vaiko. Tai va, pati jauciu irgi eisiu ten.
Oj, tai coa iskrova pas tave gavosi. Alkana prabuvai. Nesirkit 4u.gif

As tuoj vaziuosiu su draugem susitikt. flirt.gif
Atsakyti
Caramelia30,nesirkit 4u.gif
airise,gero pasibuvimo ir geru darbu sia savaite 4u.gif
sveikos
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 31, 11:30)
Caramelia30,nesirkit 4u.gif
airise,gero pasibuvimo ir geru darbu sia savaite 4u.gif
sveikos

Stengsimės, šiandien namie pabūsim, gal praeis taip ax.gif

Labas rytas 4u.gif

Airise, kaip pavydžiu susitikimo su draugėm wub.gif aš jei susitinku, tai vistiek vis su vaikais... labai noris laiko sau.. nors kai vyras sako varyk kur viena prasivedint galvą, vistiek visus kartu į kompaniją imu, gaila palikt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Ka veikiat? Mes siandien namuose, biski apsitvarkiau, skalbianke, dziovykle ir tt, dar lygint reikes veliau, tiiingiu. Vakar uztai kalnuose buvom, vaikis slidinejo su instruktore, o mes su MB sedejom lauko bare tuo metu biggrin.gif Muzika grojo, saule sviete, super thumbup.gif

Airise, nu ir nuskilo tau su dantiste blink.gif O ypac tam vaikui koks siaubas, taigi ivaro baime visam gyvenimui tokie daktarai, kaip sitaip unsure.gif Mums kai sunui reikejo kelias skylutes sutaisyti, tai ieskojom geriausios vietos, jau kaina buvo paskutinej vietoj tada, svarbu jam nieko neskaudetu. Uztai nei baimes neturi, eina visada su noru, o tie dantistai specializuojasi butent vaiku gydyme, tai labai moka elgtis su jais.
Gero susitikimo su draugem tau 4u.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 30, 22:55)

Nu ką, šiandien gavosi pasninkas kažkoks doh.gif  visą dieną pas uošvienę buvom, ten niekuo nevaišina, išskyrus arbata,

kodel nevaisina? Del to, kad ne pietu/vakarienes metu nuvaziavot ar siaip nera iprasta? As tai pati i saldytuva ilendu pas uosvius, jei ko uzkast noriu cool.gif Vaisiu kokiu suvalgau, nu ir aisku jei pietu ar vakarienes metu atvaziuojam, tai visi ir valgom.

Sveikatytes, nesirkit!

Mes kita savaitgali i Londona vaziuojam, ale ziuriu vien lietu pranesa g.gif
Papildyta:
labas frolka25 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 31, 13:28)
kodel nevaisina? Del to, kad ne pietu/vakarienes metu nuvaziavot ar siaip nera iprasta? As tai pati i saldytuva ilendu pas uosvius, jei ko uzkast noriu cool.gif Vaisiu kokiu suvalgau, nu ir aisku jei pietu ar vakarienes metu atvaziuojam, tai visi ir valgom.

Sveikatytes, nesirkit!

Mes kita savaitgali i Londona vaziuojam, ale ziuriu vien lietu pranesa g.gif
Papildyta:
labas frolka25 4u.gif

Nežinau, pas juos taip įprasta, nemoka vyro mama vaišint, nors ir pietų ir vakarienės laikas praeina ir vaikai sako, kad jau alkani doh.gif tada vyras užsako kooūą picą ar namo varom g.gif pasiimu užkandžių mergaitėms. Žiauriai keista būdavo, bet jau pripratau per tiek metų. O į šaldytuvą tik las savo tėvus lendu, nedrįstu kitur blush2.gif ir nesuprastų turbūt kas man užėjo biggrin.gif tai kadangi vakar nenorėjau jokio šlamštinio maisto, likau nieko nevalgius lotuliukas.gif

Pas mus šiandien tingėjimo diena, vyras su mergaitėm tuošias į lauką su paspirtukais, aš gal lysiu lauk su dvyniais, nes niekaip pietų nepamiega vargšai... nors vėjas bjaurus matos pro langą, nežinau unsure.gif

Bevale, o ko į Londoną? Papramogaut ar kažką aplankyt? Orai tai tikrai nieko gero..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 31 sausio 2016 - 15:30
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 31, 14:28)
Nežinau, pas juos taip įprasta, nemoka vyro mama vaišint, nors ir pietų ir vakarienės laikas praeina ir vaikai sako, kad jau alkani doh.gif  tada vyras užsako kooūą picą ar namo varom g.gif  pasiimu  užkandžių mergaitėms. Žiauriai keista būdavo, bet jau pripratau per tiek metų. O į šaldytuvą tik las savo tėvus lendu, nedrįstu kitur blush2.gif  ir nesuprastų turbūt kas man užėjo biggrin.gif  tai kadangi vakar nenorėjau jokio šlamštinio maisto, likau nieko nevalgius lotuliukas.gif

Pas mus šiandien tingėjimo diena, vyras su mergaitėm tuošias į lauką su paspirtukais, aš gal lysiu lauk su dvyniais, nes niekaip pietų nepamiega vargšai... nors vėjas bjaurus matos pro langą, nežinau  unsure.gif

Bevale, o ko į Londoną? Papramogaut ar kažką aplankyt? Orai tai tikrai nieko gero..

kaip idomiai klausyk biggrin.gif Bet tai kiekvienoj saly vis kitos tradicijos, ner ko stebetis. Pas mus tai pietu metas - ateina 13 val ir vsio, valgyt butinai. Uosviene tiesia staltiese, ruosia stala, gamina makaronus, normaliai biggrin.gif Vakariene visada 20 val ir neanksciau. Jeigu sveciai ateina, tai kai jau arteja "valgymo valanda", tai namo iseina, nes nemandagu lankytis tuo metu atseit. Ir irgi nera iprocio siulyti kazko, kaip kad Lietuvoj, atsigert aisku pasiulo, bet niekas neuzkandziauja ne pietu/vakarienes laiku.

Jo, siaip, papramogaut. Pora kartu jau esam buve, labai patiko, tai va vaziuojam vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 31, 14:54)
kaip idomiai klausyk biggrin.gif Bet tai kiekvienoj saly vis kitos tradicijos, ner ko stebetis. Pas mus tai pietu metas - ateina 13 val ir vsio, valgyt butinai. Uosviene tiesia staltiese, ruosia stala, gamina makaronus, normaliai biggrin.gif Vakariene visada  20 val ir neanksciau. Jeigu sveciai ateina, tai kai jau arteja "valgymo valanda", tai namo iseina, nes nemandagu lankytis tuo metu atseit. Ir irgi nera iprocio siulyti kazko, kaip kad Lietuvoj, atsigert aisku pasiulo, bet niekas neuzkandziauja ne pietu/vakarienes laiku.

Jo, siaip, papramogaut. Pora kartu jau esam buve, labai patiko, tai va vaziuojam vel smile.gif

Aha, visur savos tradicijos, bet man mieliausios lietuviškos wub.gif nuoširdus svetingumas, be jokių taisyklių, pasiūlai,pasidalini tuo ką turi. O čia... bet čia taip gal mano vyro mama nemoka, nes amžiną atilsį jo močiutė, tai visad mokėdavo pavaišint, kad ir netikėtai užsukus..

Faina Londone, bet pavasariop gražiau gal, viskas žydi, parkai nuostabūs, dabar niūroka rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif vakar pricheatinau, nors ryškiai skrandis apsitraukęs, tai ne tiek daug ir tilpo kiek norėjos lotuliukas.gif bet kai gerai tokia duota diena, be jokių sąžinės priekaištų šiandien grįžtu į vėžes. Kūną dar skauda nuo sporto, sloga iki kelių, fe.
Atsakyti
Labas rytas ,

paskaiciu jus - tai pasigerinau nuotaika wink.gif

Airise, sklandzios pirmos dienos darbe !

Des maisto - reik susiimti , nes pavasaris ne uz kalnu. Mna kaip ir daugeliui - tik siek tiek prisilaikyti neuztenka , reiks gerokai pamazinti.

Caramelia, Bevale , kaip idomu paksaityti apie kitu tautu sveciavimosi paprocius. Man ir keista ,kad niekuom nevaisina . Bet tokiu zmoniu ir cia Lietuvoj buna . Bet tiesa sakant, o ka veikti tada ilgai - pabuni valandele ,pabendrauji kazkiek ir reik keliauti . Ypac jei su vaikais .

Vakar ir turejau sveciu , lyg viskas gerai buvo , bet siandien kazkokia slogi nuotaika, gal cia po ju . Kitu zmoniu elgesio nepakeisi , bet pagal juos gali pats nusresti kokiu sveciu busi .

o jus turite kokiu pastebejmu ?

Man patinka ,kai svecius pasitinka prie duru ir patys seimininkai , tada jautiesi laukiamas smile.gif teko ne karta ieiti i namus , nieks nepasitinka arba tik vaikai ar gyvunai arba kiti sveciai smile.gif o seimininkai triusia kazkur virtuvej ar kazkuom uzsiima . Jautiesi lyg maistas ar rubai butu svarbiau nei patys zmones.
Tai dabar visad stengiames abu prieiti prie duru , kai laukiam sveciu , o ne ka nors kita siusti atidaryti duru.

Dar man svarbu ,kad sveciai pagirtu namus ir padekotu uz maista . vistiek gamini, stengiesi gaziai ir skaniai patiekiti , susitvarkyt namus , papuost , tai norisi nors mazo aciu uz tai .
Ypac ,kai suvalgoma viskas iki paskutinio kasnio .

Svecias (vyriskis) tai gyre maista labai , o viesnios , tai gyre tik savo namus , savo tvarkymosi buda ir stiliu . Na nejaukiai jauciausi .

Cia kaip tam anekdote:
- neskanus maistas .
- aha , neskanus .
- ir procijos tokios mazos.

Atsakyti