Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Airisė @ 2016 02 13, 14:01)
Labas rytas. Na, man rytas. Atsikeliau 11 val. Isvedziau suni, pasigaminom su maze avizines koses pusryciams, MB cenakus gamina, as namus issisiurbiau ir prisedau pailseti.
Rytoj jauciu reik eit pasportuot. Jau pasveikau, tai visai noreciau koki elipsiuka valandziuke pamint.
Caramelia, tai as ta foto tik taip ikeliau, na supratai tu mane. As tai tokia ir nebusiu, bet kaip sakoma - be the best version of yourself. smile.gif
O mcdonalda tai as ziauriai megstu, maniske irgi. Anksciau uzsukdavom karta per kelis menesius, bet kai Oliveris laimejo teisma pries juos, kad naudoja ne mesa, o atliekas, tai priverte susimastyt. Aisku ir anksciau tokios kalbos buvo, bet dabar toks "dzingt" ivyko. Is prinsipo nieko is ten nevalgau, dukrai irgi neperku.
Del kritimo, tai as nieko pries leta kritima, taip tik geriau, ir kiekviena savaite po -1,5 nera gerai. Na pradzioj, kai yra is ko kristi tai taip. Bet veliau tai as suprantu, kad po 200 g yra visai normalu. As tik sakau, kad anksciau jeigu as taip laikyciausi, kaip sia savaite, buciau numetus 3 kg.

Mano chebra tai į mc užsuka vien dėl tų Happy meal'ų, aišku vyras irgi privalgo, o mergaičių dauguma maisto šiaip ar taip į šiukšlinę doh.gif nevalgios jos... galėtų vien vaisisiais ir daržovėm gyvos būt, kad yra visai gerai biggrin.gif

Dėl kritimo,tai o jetus, per savaitę 3 kg blink.gif net jei badaučiau turbūt tiek nenukristų 😀 nebent po kokio gero užėdimo, bet tai būtų daugiau žarnyno turinys nei grynas svoris lotuliukas.gif na taip jau būna, kad kuo mažiau lieka mesti, tuo lėčiau krenta. Normalus kritimas yra 1% svorio per savaitę, tai va kad taip kristų, tai būtų labai thumbup.gif niu tikrai tau lemta mažiau nei tuos 90 svert, taip pat ir man wink.gif jau kai pasieksim normalų BMI, tada galim sakyt lemta/ nelemta mirksiukas.gif svarbu nenuleist rankų, o su tokia kompanija, nenuleisim, ane? rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif pas mus dar rytas, vyras ruošia pusryčius, gera ir jauku namie, kai už lango lyja lietūs ax.gif
Atsakyti
Laba mergaites

Airise aciu uz lentele drinks_cheers.gif dar ir priza gavau biggrin.gif

Atsikeliau irgi apie 11. Savaitgali namie sedesim del dukrytes, tai reiks namus issikuopt, jau pirma auksta iveikiau cool.gif o ir su maistu geriau kai namie sedim, nes mieste pagundu daug.
Mcdonalda stengiames aplenkt, nu gainas kokie keli kartai per metus... Maniskiai bulvytes ir ledus is ju megsta...

Pas mane psr buvo virti kiausiniai; pietum planuoju salotas su tunu.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 13, 13:16)
Mano chebra tai į mc užsuka vien dėl tų Happy meal'ų, aišku vyras irgi privalgo, o mergaičių dauguma maisto šiaip ar taip į šiukšlinę doh.gif  nevalgios jos... galėtų vien vaisisiais ir daržovėm gyvos būt, kad yra visai gerai biggrin.gif

Dėl kritimo,tai o jetus, per savaitę 3 kg  blink.gif  net jei badaučiau turbūt tiek nenukristų 😀  nebent po kokio gero užėdimo, bet tai būtų daugiau  žarnyno turinys nei grynas svoris lotuliukas.gif  na taip jau būna, kad kuo mažiau lieka mesti, tuo lėčiau krenta. Normalus kritimas yra 1% svorio per savaitę, tai va kad taip kristų, tai būtų labai thumbup.gif  niu tikrai tau lemta mažiau nei tuos 90 svert, taip pat ir man wink.gif jau kai pasieksim normalų BMI, tada galim sakyt lemta/ nelemta  mirksiukas.gif  svarbu nenuleist rankų, o su tokia kompanija, nenuleisim, ane?  rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif  pas mus dar rytas, vyras ruošia pusryčius, gera ir jauku namie, kai už lango lyja lietūs ax.gif
Aisku, kad nenuleisim. Jau tiek pasiekem. thumbup.gif

Maniske irgi buvo nevalgi. Karta mociute net apsiverke, kad anuke kaip is koncentracijos stovyklos atrodo. Bet dabar viskas ok, aisku, galetu sveikesni maista valgyt. Stengiuos visad apkeisti jos nesveika maista sveiku. Pvz siandien buvo pokalbis apie vandens svarba organizmui. Va dziaugiuosi ir kad avizine kose su manim suvalgo. Labiausiai nervina kai MB mama prikaupia maisa saldumynu ir po to jai dovanoja kai vaziuojam aplankyti. Zinokit pas mus saldainiu... doh.gif Metam turbut, jei ne daugiau. Bandziau graziai uzsiminti, kad nepirktu, ir MB jai sake. Ne. Va neseniai MB parveze is jos vel visa maisa visokiu kramtuskiu ir twix'u. Sakiau zirnala koki ar knyga nupirkit. Nesupranta.
QUOTE(eglutyte @ 2016 02 13, 14:20)
Laba mergaites

Airise aciu uz lentele drinks_cheers.gif dar ir priza gavau  biggrin.gif

Atsikeliau irgi apie 11. Savaitgali namie sedesim del dukrytes, tai reiks namus issikuopt, jau pirma auksta iveikiau cool.gif o ir su maistu geriau kai namie sedim, nes mieste pagundu daug.
Mcdonalda stengiames aplenkt, nu gainas kokie keli kartai per metus... Maniskiai bulvytes ir ledus is ju megsta...

Pas mane psr buvo virti kiausiniai; pietum planuoju salotas su tunu.
Prasom prasom, uzsitarnavai. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai patys joms saldainius perkam, pikna spintelė visokiausių ir joms jie dzin biggrin.gif nenoriu nieko uždraust, tik palaokau saiką, nes uždraustas vaisius saldžiausias smile.gif šiaip meno merginos ne perkarę, tik nervuoja, kai paduodi pietus ar vakarienę ir suvalgo tik daržoves. Bus matyt vegetarės užaugę lotuliukas.gif arba vaikai dar instinktyviai pasirenka kas sveikiausia wub.gif mane labai masina tai, kad kai aš sveikai maitinuosi, tai ir joms labai patinka valgyt kartu wub.gif vyras irgi po truputį žiūriu jungias prie mūsų, tik daugiau j pagaminu, vis klausia kas šiandien meniu, jei jau labai netinka tai kažką pats susiranda rolleyes.gif sakė jau blogai jaučias šlamštą valgydamas kai aš taip laikaus teisingai, jam šiaip irgi reikia svorį mest, tai thumbup.gif uošvienė ar uošvis saldumynų joms neperka, nėra čia mados vaikam be progos ką pirkinėt, gauna dovanų tik per gimtadienius, Velykas ir Kalėdas smile.gif

Mes šiandien namie tupim, oras tragiškas, eisiu išsišveist vonią/wc ir toliau tinginiausiu rolleyes.gif pusryčiams buvo sumuštinis su keptu kiaušiniu, lašiša ir salotų kalnas. Kai jie tokie vėlyvi buvo, tai pietums kažin ar ko norėsis doh.gif nu nesigauma man tuos 5 kartus maitintis nora tu ką doh.gif
Atsakyti
O tavo vyras anglas?
Siaip tai tikrai saunuoles, kad darzoves valgo. thumbup.gif

As cenaku privalgiau. Bus ir pietus ir vakariene kartu. Siaip visa indeli suvalgydavau, dabar iveikiau tik puse. Akys nori, bet netelpa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 13, 18:08)
O tavo vyras anglas?
Siaip tai tikrai saunuoles, kad darzoves valgo. thumbup.gif

As cenaku privalgiau. Bus ir pietus ir vakariene kartu. Siaip visa indeli suvalgydavau, dabar iveikiau tik puse. Akys nori, bet netelpa.  biggrin.gif

Aha, anglas mano vyras doh.gif nu su tom daržovėm tai nežinau iš kur jos tokios sveikuolės, gal kad nedaug geria, tai su daržovėm skysčių kiekį patenkina.. vaisių irgi nemažai valgo.

Oij aš laisvai sukapočiau cenaką 😀 pas mus vakarienei bus ėrienos steikai su saldžiom bulvėm ir salotom. Pietums buvo pomelo pasidalintas mano su merginom aij ir dar jų pusryčių likučius damušiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 13, 18:30)
Aha, anglas mano vyras  doh.gif  nu su tom daržovėm tai nežinau iš kur jos tokios sveikuolės, gal kad nedaug geria, tai su daržovėm skysčių kiekį patenkina.. vaisių irgi nemažai valgo.

Oij aš laisvai sukapočiau cenaką 😀 pas mus vakarienei bus ėrienos steikai su saldžiom bulvėm ir salotom. Pietums buvo pomelo pasidalintas mano su merginom aij ir dar jų pusryčių likučius damušiau  blush2.gif
Aaa, tai dabar daejo man ka apie uosvius rasei. biggrin.gif A ko toki smaila padejai? Uzsienietis. Egzotika. lotuliukas.gif Tu tik nesupyk, as juokais. ax.gif
Tai tu mesos, grudu trukuma kompensuok darzovem. Visai fain. thumbup.gif Gal kokios veganes uzaugs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 13, 19:53)
Aaa, tai dabar daejo man ka apie uosvius rasei. biggrin.gif A ko toki smaila padejai? Uzsienietis. Egzotika.  lotuliukas.gif Tu tik nesupyk, as juokais. ax.gif
Tai tu mesos, grudu trukuma kompensuok darzovem. Visai fain. thumbup.gif  Gal kokios veganes uzaugs. biggrin.gif

Už tai kad visad sakiau su kuo kuo, bet su anglu niekad gyvenime neprasidėsiu lotuliukas.gif aišku kad nepykstu biggrin.gif niu jei nepriversim įpročių perimt, tai nenustebčiau kad vegetarės būtų. Veganės gal ne, nes mėgsta labai kiaušinius, lašišą, krevetes, šiaip žuvį 😊 bet jaučiu išaugs ir viską valgys, bele tik sveikos būna rolleyes.gif dabar ruošiuosi jau brolių primaitinimui, ryt jiems pusmetis stuktels bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 13, 21:13)
Už tai kad visad sakiau su kuo kuo, bet su anglu niekad gyvenime neprasidėsiu lotuliukas.gif  aišku kad nepykstu biggrin.gif  niu jei nepriversim įpročių perimt, tai nenustebčiau kad vegetarės būtų. Veganės gal ne, nes mėgsta labai kiaušinius, lašišą, krevetes, šiaip žuvį 😊 bet jaučiu išaugs ir viską valgys, bele tik sveikos būna  rolleyes.gif  dabar ruošiuosi jau brolių primaitinimui, ryt jiems pusmetis stuktels  bigsmile.gif

O, tai svente. thumbup.gif Kuo primaitinsi?

As jau lovoj susipakavus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 14, 00:09)
O, tai svente. thumbup.gif Kuo primaitinsi?

As jau lovoj susipakavus. cool.gif

Dar galvoju ar tradiciškai bulve, morka ir t.t., ar šį kartą pradėti nuo grūdinių g.gif dar neskubu labai, svorio gerai priauga, tai kai jau matysiu, kad domina juos maistas, tada ir duosiu paragaut košės kokios rolleyes.gif

Niu aš ir jau lovoj. Vyras mano skanumynų spintelę siaubė prie teliko ir vis bėdavojo kaip jam nuobodu kai aš neprisijungiu lotuliukas.gif bet atsilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
Oj tie vyrai. Veda is kelio, o nori, kad zmonos graziu formu butu. lotuliukas.gif

Labas rytas!

Einu sunio vest ir leksiu sportuot. showoff.gif
Atsakyti
Labas rytas, su Meiles diena 4u.gif Ar pasisveikinot su savo mylimaisiais? Maniskiai abu per lietu bego geliu pirkti, kol as dar lovoj varciausi biggrin.gif wub.gif Sedesim namuose siandien, vaikui daug namu darbu uzduota, o ir lyja dar, tai kiurksosim. Bet man patinka kartais taip smile.gif

Saunuoles visos trys, sveikinu su gerais minusais thumbup.gif Vis pirmyn ir pirmyn! Nu kaip man save sumotyvuot nezinau. Jau tuoj metai, kaip trinuosi sitoj temoj, o rezultato jokio doh.gif Pradzioj taip stengiausi, tikejau savimi, o paskui nusivyliau,aptingau ir sh gavosi. Bet nebegsiu niekur is cia, vis dar tikiu, kad gali pavykti ir man, o be to jus tokios fainos wub.gif
Nu pakalbejau, tai gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti