Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Laba mergaites

Kaip savaitgalis prabego?

Man greitai namuose biggrin.gif gaila ryt vel darban...

Su maistu isoko kai kas kas neturetu cool.gif bet dar proto ribose
Pliuso neturetu but, bet ir minuso kol kas ne.
Gal Valentina svenciat? Mes kazkaip nesvenciam sios sventes, nu nelimpa ji mum biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif mes labai smagiai dieną praleidom, vyras gelėm apdovanojo, atvirute su meilės žodžiais ir karališkais pusryčiais wub.gif paskui visą dieną visi pramogavom mieste. Kaip tik šiandien ir cheat day, tai prismaližiavau belekiek, svarbiausia sąžinė negraužia, nes žinau kad ryt vėl į sveikas vėžes grįžtu rolleyes.gif gal pabandysiu pasidaryti šiokį tokį pasninką g.gif penktadienį gimtadienis, tai noris minusiuką išspaust ta proga bigsmile.gif thumbup.gif
Airise,tai va,kad savo vyrui aš tokia dramblavota esu kažkodėl gražiausia ir labiausiai sexy lotuliukas.gif užtai jis ir bando vis mane iš kelio patempt... doh.gif

Bevale, susiimk gi su mumis!!! Dėl nieko kito, tik dėl savęs mirksiukas.gif wub.gif kooooks geras jausmas kai ką rengiesi, tas tinka, kaip pasisuki, taip graži, svarbiausia sau wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Bevale, kaip galetume tave uzmotyvuoti? Davai atvaryk i LT! bigsmile.gif Beje, man irgi cia su jumis gera. rolleyes.gif

Ai, mes irgi valentino nesvenciam. Pasibuciuoj ir tiek. Va mazoji ant rubu po sirdele uzklijavo ir gerai. biggrin.gif

Vakar buvo ir pas mane cheat day. Net ne cheat day, o visa cheat-edu-ka-matau-nors-ir-netelpa-day. doh.gif Net bloga po to buvo. Uff, ant svarstykliu net nelipau. Siandien iskrova pas mane. rolleyes.gif

Geros dieno, merginos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 15, 14:02)
Sveikutes. 4u.gif

Bevale, kaip galetume tave uzmotyvuoti? Davai atvaryk i LT! bigsmile.gif Beje, man irgi cia su jumis gera. rolleyes.gif

Ai, mes irgi valentino nesvenciam. Pasibuciuoj ir tiek. Va mazoji ant rubu po sirdele uzklijavo ir gerai. biggrin.gif

Vakar buvo ir pas mane cheat day. Net ne cheat day, o visa cheat-edu-ka-matau-nors-ir-netelpa-day. doh.gif Net bloga po to buvo. Uff, ant svarstykliu net nelipau. Siandien iskrova pas mane. rolleyes.gif

Geros dieno, merginos. 4u.gif

Man ir bloga buvo ir iki dabar dar bloga lotuliukas.gif su kuo iškrovauji? Aš ir bandau iškrovaut, bet ne ant vandens, tiesiog MKD.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 15, 13:17)
Man ir bloga buvo ir iki dabar dar bloga  lotuliukas.gif  su kuo iškrovauji? Aš ir bandau iškrovaut, bet ne ant vandens, tiesiog MKD.

Sorry, zuiki, darbe uzsikuiciau ir neatrasiau. doh.gif As iskrovauju su kefyru ir bananais. Tai valgau atskirai banana, atskirai geriu kefyra, arba susiplaku kokteili. Siandien i darba pietum atsinesiau kokteili. Namuose kaip gaunasi. Ai, dar darbe suvalgiau 4 figas dziovintas. Tokia ta iskrova. smile.gif

Rytoj as dirbu, seimyna lieka namie. Noriu savaitgalio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 15, 21:52)
Sorry, zuiki, darbe uzsikuiciau ir neatrasiau. doh.gif As iskrovauju su kefyru ir bananais. Tai valgau atskirai banana, atskirai geriu kefyra, arba susiplaku kokteili. Siandien i darba pietum atsinesiau kokteili. Namuose kaip gaunasi. Ai, dar darbe suvalgiau 4 figas dziovintas. Tokia ta iskrova. smile.gif

Rytoj as dirbu, seimyna lieka namie. Noriu savaitgalio. biggrin.gif

Niu tai mes kaip susitarę, aš ir išgėriau litrą kefyro 2.5% ir keletą bananų suvalgiau biggrin.gif niu dar porą puodelių kavos ax.gif bet kažkaipan nuo to kefyro ar ko rūgštys kyla g.gif šiaip lengvai atlaikiau, vis kažką veikiau namie. Ryt svečių turėsiu draugę su vaiku, tai nežinau kaip kuo vaišinsimės unsure.gif pasistengsiu būt gera biggrin.gif eina sau kaip liūdna eit į darbą kai visi kiti namie verysad.gif nors parašiau ir pagalvojau, kad mano vyras visad taip... reik pasistengt bent dėl to būti jam geresne, nuolaidesne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 15, 21:43)
Niu tai mes kaip susitarę, aš ir išgėriau litrą kefyro 2.5% ir keletą bananų suvalgiau biggrin.gif niu dar porą puodelių kavos  ax.gif  bet kažkaipan nuo to kefyro ar ko rūgštys kyla  g.gif šiaip lengvai atlaikiau, vis kažką veikiau namie. Ryt svečių turėsiu draugę su vaiku, tai nežinau kaip kuo vaišinsimės  unsure.gif  pasistengsiu būt gera  biggrin.gif  eina sau kaip liūdna eit į darbą kai visi kiti namie verysad.gif  nors parašiau ir pagalvojau, kad mano vyras visad taip... reik pasistengt  bent dėl to būti jam geresne, nuolaidesne  biggrin.gif

Nu va, matai kaip sutapo. thumbup.gif Man rugstys nekyla. Kildavo man anksciau ir labai daznai, kol nepradejau svorio mest. Net pas gydytojus ejau, ligu man prirase. Svoris nukrito, dingo ir negalavimai. Dar budavo, kad skrandi nakti labai suspazmuodavo, bet va irgi jau tfu tfu tfu, kiek laiko neteko to patirti. Ir viskas del numesto svorio, manau. thumbup.gif
As niekad dar nedirbau per sventes, bet sitoj imonej tokia politika. Uztad gausiu viena laisva diena, kuria galesiu isnaudoti bet kada. thumbup.gif
Tikrai taip, reikia buti vienas kitam ramsciu. Suprasti ir palaikyti. Jeigu seimoj yra viskas gerai, tai joks stresas darbe nebaisus. smile.gif

Einu ruostis. Geros dienos. 4u.gif Ai, gi nu su Svente, merginos! lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 16, 07:19)
Labas rytas. 4u.gif

Nu va, matai kaip sutapo. thumbup.gif Man rugstys nekyla. Kildavo man anksciau ir labai daznai, kol nepradejau svorio mest. Net pas gydytojus ejau, ligu man prirase. Svoris nukrito, dingo ir negalavimai. Dar budavo, kad skrandi nakti labai suspazmuodavo, bet va irgi jau tfu tfu tfu, kiek laiko neteko to patirti. Ir viskas del numesto svorio, manau. thumbup.gif
As niekad dar nedirbau per sventes, bet sitoj imonej tokia politika. Uztad gausiu viena laisva diena, kuria galesiu isnaudoti bet kada.  thumbup.gif
Tikrai taip, reikia buti vienas kitam ramsciu. Suprasti ir palaikyti. Jeigu seimoj yra viskas gerai, tai joks stresas darbe nebaisus. smile.gif

Einu ruostis. Geros dienos. 4u.gif Ai, gi nu su Svente, merginos! lithuania.gif

Aha, mes čia dviese dialogus varom, tuoj telepatiškai bendrausim, valgom va kaip susitarę biggrin.gif geras lengvas jausmas po tos iškrovos bigsmile.gif o rūgštys, tai jaučiu man nuo kefyro, nes nepratus aš jo taip va vieno gert, aplamai retai vartoju blush2.gif aij nieko, pagraužė ir praėjo thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif su Vasario 16-ąja!!! Kaip myliu Lietuvą, kad ir per atstumą wub.gif jaučiuosi kartais net ne meilės emigrante, o tremtine doh.gif gražios visoms šventinės dienos...
Atsakyti
Su sv. mergaites lithuania.gif
Kokios saunuoles su iskrovom thumbup.gif as vakar vidutiniskai, vakare biski padauginau maisto, nu bet dar proto ribose. Zodziu makaluojuos, nebus didelio minuso sia savaite doh.gif
Geros dieneles! Vyrus isleisiu gal i svente lithuania.gif i miesta
Atsakyti
Sveikos, su vasario 16-aja! thumbup.gif Gaila,nera lietuviu daug aplinkui, butu faina susitikt ir paminet tokia svente wub.gif Kazkaip tokiomis dienomis jauciuosi labai atsiribojusi nuo Lt, jokios bendruomenes lietuviskos, jokiu renginiu, visiskai italiska gyvenima gyvenu g.gif
Vandeni geriu vis, galva isiskaudejo kazko. Lauke krapina,klausausi Adeles dainu, dievinu ja wub.gif
Atsakyti
Niu va, išleidau svečius, nenugrybavau šiandien, tik daaaug kavis gėriau biggrin.gif smagu, kad draugė pastebėjo, kad apmažėjau bigsmile.gif sakė aptirpus gerokai atrodau! niu ką, einu darytis vakarienę, omletas šiandien su grybais, greita ir skanu rolleyes.gif
Atsakyti
Saunuole. smile.gif

Gero vakaro visoms, as liulia einu. 4u.gif
Atsakyti