QUOTE(-Anna- @ 2016 03 25, 23:12)
Merginos, sventes ant nosies. Valgysim viska?

)
Viską tikrai ne, bet naminio torto ar pyrago gabaliuką - taip!
Papildyta:
Dabar sakykite su kokiu alko galeciau per grand vakarelius sugresinti? Vynas, kuri vieninteli geriau, bye bye amziams su GERL. Dar skanu man zalios devynerios arba jegeris. Kitu gerimu negaliu pakest, ka jau kalbet apie ta rekomenduojama skrandininkams- degtine
Vyno pusė taurės galima, bet tik per Velykas

ir gal geriau balto

. Jei degtinės negali, tai gero konjako ar brendžio pora stikliukų, nieko baisaus.
Papildyta:
Na pas mane bendrai paemus reikalai nekazka, gerkle toliau skauda, remuo negriauzia, bet daznai jauciu lyg maisto nevirskinima lengva ir skauda kas kazkelinta diena skrandi :/ ka valgau, praktiskai ta pati jau 3 sav: avizu koshe, vakarykste balta duona su kokiu avokadu, kiaushini minkstai virta, troskintos darzoves, sriubos, jogurtai, grudeta varske, bananas, zuvis folijoj su morkomis, vistienos kukulius, krutinele, dziuvesius, ramuneliu, medetku, ciobreliu arbatos, kava ekologiska be kofeino.
Atrodo nuo ko cia skaudet tam skrandziui!? Sian pvz darzoves orkaiteje uzkepiau kepimo maise, jos net neapskrudo, o issitushino, o vat skaudet skrandi pradejo :/ kepiau bulves, morkas, cukinija, brokolis, ziedinis kopustas, paprika. Su druska ir kmynais. Skanu bet suskaudo
Kiek žinau paprika netinka, arba bent jau be odelės. O kokį kiekį suvalgei?
Aš stengiuosi suvalgyti tokį kiekį, koks yra mano kumštis, sakoma, kad tokio dydžio yra tavo skrandis. O kadangi aš smulki, tai jis kaip didesnis obuolys. Kiek mažai.. bet įpratau ir gerai, kai dar lėtai kramtai, tai net nusibosta valgyt
Aš buvau išvykus tris dienas iš LT, tai vieną dieną pajutau, kad gerklę skauda. Kadangi vaikščiojom visą dieną lauke ir pūtė vėjelis, pagalvojau, kad peršalau. Nebuvo galimybės miegoti pakeltu galvūgaliu, mažiau daržovių, pasikeitė maistas, kažkiek kelioninio nuovargio. Grįžau, išgėriau šaltalankio aliejaus, gerai išsimiegojau, gerklės neskauda. Ir nors vaistai dar geriami, reiškia rūgštys savo darbą atliko.
Kad skauda skrandį, jei atrodo kad stovi ten viskas, gal reikia fermentų pagerti.