Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

QUOTE(Odna @ 2016 03 22, 20:33)
Na net nezinau kas cia man darosi, bet vargstu juodai, ne tik su rugstimis, bet ir su akimis.. vienu zodziu reikia kuo daugiau optimizmo ir pozityviu minciu, primas vaistas nuo visokiu bedeliu 4u.gif

Va jums atsakymas del akiu:
user posted image

Gali del rugsciu persteti akis.

Sarminkite organizma tinkama mityba. Daug darzoviu, augalinio maisto, mineralinio be gazo, sarmina kalis, magnis, natris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 23 kovo 2016 - 20:26
Labai patiko straipsnis:
http://sulieknek.lt/...mu-pusiausvyra/
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 03 23, 20:26)
Va jums atsakymas del akiu:
user posted image

Gali del rugsciu persteti akis.

Sarminkite organizma tinkama mityba. Daug darzoviu, augalinio maisto, mineralinio be gazo, sarmina kalis, magnis, natris.

Dekui 4u.gif Radau, kad dar yra Basica maisto papildai padedantys sarminti organizma, gal sakiau pabandysiu, nes jau nebezinau ko dar griebtis...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 03 22, 12:09)
drinks_cheers.gif

Dedu chia sėklas į vandenį (1 a.š./dieną).

Mums ir šiaip nieko į skrandį negalima 3 val prieš miegą, ne tik maisto, bet ir vandens.

O ką juos duoda tam vandeniui? Nors dabar pasigooglinau, tai paaiškėjo smile.gif Dar paskaitinėsiu, o jas pačias reikia suvalgyti?

Bet kodėl negalima net vandens? Man labai norisi prieš miegą pusę puoduko ar bent jau kelis gurkšnius? g.gif Kartais troškina, o kartais tiesiog šiaip norisi atsigerti...
Atsakyti
Merginos, sventes ant nosies. Valgysim viska? smile.gif)

Dabar sakykite su kokiu alko galeciau per grand vakarelius sugresinti? Vynas, kuri vieninteli geriau, bye bye amziams su GERL. Dar skanu man zalios devynerios arba jegeris. Kitu gerimu negaliu pakest, ka jau kalbet apie ta rekomenduojama skrandininkams- degtine blink.gif schmoll.gif

Na pas mane bendrai paemus reikalai nekazka, gerkle toliau skauda, remuo negriauzia, bet daznai jauciu lyg maisto nevirskinima lengva ir skauda kas kazkelinta diena skrandi :/ ka valgau, praktiskai ta pati jau 3 sav: avizu koshe, vakarykste balta duona su kokiu avokadu, kiaushini minkstai virta, troskintos darzoves, sriubos, jogurtai, grudeta varske, bananas, zuvis folijoj su morkomis, vistienos kukulius, krutinele, dziuvesius, ramuneliu, medetku, ciobreliu arbatos, kava ekologiska be kofeino.

Atrodo nuo ko cia skaudet tam skrandziui!? Sian pvz darzoves orkaiteje uzkepiau kepimo maise, jos net neapskrudo, o issitushino, o vat skaudet skrandi pradejo :/ kepiau bulves, morkas, cukinija, brokolis, ziedinis kopustas, paprika. Su druska ir kmynais. Skanu bet suskaudo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2016 03 25, 23:12)
Merginos, sventes ant nosies. Valgysim viska? smile.gif)

Viską tikrai ne, bet naminio torto ar pyrago gabaliuką - taip! thumbup.gif
Papildyta:

Dabar sakykite su kokiu alko galeciau per grand vakarelius sugresinti? Vynas, kuri vieninteli geriau, bye bye amziams su GERL. Dar skanu man zalios devynerios arba jegeris. Kitu gerimu negaliu pakest, ka jau kalbet apie ta rekomenduojama skrandininkams- degtine  blink.gif  schmoll.gif

Vyno pusė taurės galima, bet tik per Velykas smile.gif ir gal geriau balto g.gif smile.gif . Jei degtinės negali, tai gero konjako ar brendžio pora stikliukų, nieko baisaus. biggrin.gif
Papildyta:

Na pas mane bendrai paemus reikalai nekazka, gerkle toliau skauda, remuo negriauzia, bet daznai jauciu lyg maisto nevirskinima lengva ir skauda kas kazkelinta diena skrandi :/ ka valgau, praktiskai ta pati jau 3 sav: avizu koshe, vakarykste balta duona su kokiu avokadu, kiaushini minkstai virta, troskintos darzoves, sriubos, jogurtai, grudeta varske, bananas, zuvis folijoj su morkomis, vistienos kukulius, krutinele, dziuvesius, ramuneliu, medetku, ciobreliu arbatos, kava ekologiska be kofeino.

Atrodo nuo ko cia skaudet tam skrandziui!? Sian pvz darzoves orkaiteje uzkepiau kepimo maise, jos net neapskrudo, o issitushino, o vat skaudet skrandi pradejo :/ kepiau bulves, morkas, cukinija, brokolis, ziedinis kopustas, paprika. Su druska ir kmynais. Skanu bet suskaudo sad.gif

Kiek žinau paprika netinka, arba bent jau be odelės. O kokį kiekį suvalgei?
Aš stengiuosi suvalgyti tokį kiekį, koks yra mano kumštis, sakoma, kad tokio dydžio yra tavo skrandis. O kadangi aš smulki, tai jis kaip didesnis obuolys. Kiek mažai.. bet įpratau ir gerai, kai dar lėtai kramtai, tai net nusibosta valgyt biggrin.gif

Aš buvau išvykus tris dienas iš LT, tai vieną dieną pajutau, kad gerklę skauda. Kadangi vaikščiojom visą dieną lauke ir pūtė vėjelis, pagalvojau, kad peršalau. Nebuvo galimybės miegoti pakeltu galvūgaliu, mažiau daržovių, pasikeitė maistas, kažkiek kelioninio nuovargio. Grįžau, išgėriau šaltalankio aliejaus, gerai išsimiegojau, gerklės neskauda. Ir nors vaistai dar geriami, reiškia rūgštys savo darbą atliko.

Kad skauda skrandį, jei atrodo kad stovi ten viskas, gal reikia fermentų pagerti.
Atsakyti
Merginos, o kazkas vartojo gal neolife produktus? As vaikams buvau paemus siu vitaminu, tai konsultantas man vis pasiskambina paklaust kaip gyvenam. Uzsiminiau apie savo beda tai aisku nori prakisht savo produktus. Sakau davai po men pasuk kai busiu 2 men prasigydzius daktares vaistais. Sian idomumo delei ilindau pasiskaityt ka jis ten man siule ir ziuriu yra atsiliepimas parasytas. Nu gundausi! Aisku kainos tu papildu po 20 eur, gal turit kokiu pazinciu kas nuolaidas padarytu neolife? smile.gif) cituoji ta atsiliepima:
Gintarės Liaučiuvienės atsiliepimas apie NeoLife/GNLD natūralius maisto papildus

Gastroezofaginis refliuksas – diagnozė kurią išgirdau prieš daugiau kaip penkis metus. Tai yra liga, kuri kamuoja šiandien milijonus žmonių visame pasaulyje. Gydymas vienas – skrandžio rūgštingumą mažinantys vaistai. Daugiau jokių rekomendacijų iš gydytojo negavau. Priskirti vaistai man nepadėjo. Gerklė visada buvo paraudusi, jaučiau nemalonų aštrumą ir „kąsnio“ jausmą. Vienus vaistus keitė kiti. Nuo jų tik dar daugiau nemalonių pojūčių, skonių, pykinimas, dingo apetitas. Atsirado baimė valgyti, nes rodės, kad ką beįsidėčiau į burną, nuo visko rūgštu.

Draugė pasiūlė pabandyti Neolife (GNLD) produktus: Kal – Mag Plus D, Acidophilus Plus ir Aloe Vera Plus. Pradėjus vartoti šiuos produktus, po kurio laiko pajutau, kad galiu valgyti viską, nebejaučiu nemalonių skonių ir pojūčių. Dingo „kąsnio“ jausmas, erzinantis kutenimas gerklėje, kuris versdavo pastoviai kosčioti. Penkti metai nevartoju jokių skrandžio rūgštingumą mažinančių ir kitokių vaistų. Šitą bėdą reguliuoju natūraliai gerindama virškinimą su Acidophilus Plus gerosiomis bakterijomis ir Aloe Vera Plus gėrimu. Stiprinu skrandžio raumeninį rauką - sfinkterį (pagrindinė gastroezofaginio refliukso ligos priežastis yra stemplės rauko (sfinkterio) atsipalaidavimas tarp valgių). Tam puikiai padeda Kal – Mag Plus D. O taip pat kalcis natūraliai nušarmina ir neutralizuoja rūgštį. Svarbiausia, kad šitie produktai nesukelia šalutinių poveikių, ką daro rūgštingumą mažinantys vaistai.

Dalinuosi savo istorija, nes žinau, kad daugybę žmonių kamuoja ta pati bėda, kuri neleidžia kokybiškai gyventi. Yra sprendimas! Jei man padėjo, vadinasi padės ir kitiems .
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 03 25, 22:18)
Bet kodėl negalima net vandens? Man labai norisi prieš miegą pusę puoduko ar bent jau kelis gurkšnius? g.gif  Kartais troškina, o kartais tiesiog šiaip norisi atsigerti...

Kai mūsų skrandžio raukas neužsidaro, tai viskas, kas patenka į skrandį, horizontalioj padėty(gulint) grįžta į stemplę. O vanduo iš viso nuostabiai greit ir be vargo praskiedžia skrandžio sultis ir parteliuskuoja atgal.
Prisipažinsiu, kad vandens geriu iš viso labai mažai, o prieš naktį nuo 18 nebegeriu visai schmoll.gif
Vakar išgėriau vakare vyno taurę doh.gif Tai visą naktį sapnavau, kad man bronchinė astma, kad aš dustu, negaliu įkvėpti doh.gif

QUOTE(-Anna- @ 2016 03 26, 13:12)
Merginos, o kazkas vartojo gal neolife produktus?

Dalinuosi savo istorija, nes žinau, kad daugybę žmonių kamuoja ta pati bėda, kuri neleidžia kokybiškai gyventi. Yra sprendimas! Jei man padėjo, vadinasi padės ir kitiems .

Nu jau tokia išlaižyta reklama biggrin.gif
Kokios ten sudedamos dalys? Nusipirkit magnį, kalcį, vit.D ir gerąsias bakterijas, pagerkit, bus tas pats, ką neolife, tik pigiau kainuos penkiskart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2016 03 26, 12:12)
Merginos, o kazkas vartojo gal neolife produktus?

Na "atsiliepimas" tai reklaminis, taciau esu naudojusi GNLD produkcija, tai asmeniskai tik gerus atsiliepimus galiu pasakyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2016 03 27, 11:50)
Na "atsiliepimas" tai reklaminis, taciau esu naudojusi GNLD produkcija, tai asmeniskai tik gerus atsiliepimus galiu pasakyti.  g.gif

Uzsisakiau zinokit, ai nepakenks o gal pades! Jau noriu visko griebtis kad greiciau tik grizciau i normalu gyvenima maisto prasme smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 03 25, 21:18)
O ką juos duoda tam vandeniui?  Nors dabar pasigooglinau, tai paaiškėjo  smile.gif Dar paskaitinėsiu, o jas pačias reikia suvalgyti?

Bet kodėl negalima net vandens? Man labai norisi prieš miegą pusę puoduko ar bent jau kelis gurkšnius? g.gif  Kartais troškina, o kartais tiesiog šiaip norisi atsigerti...

Man gydytoja sake kad negalima nes ir vanduo kyla i virsu ir griauzia gerkle smile.gif esme yra ta kad nieko nebutu skrandyje bent jau 3 val.
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2016 03 27, 14:44)
Uzsisakiau zinokit, ai nepakenks o gal pades! Jau noriu visko griebtis kad greiciau tik grizciau i normalu gyvenima maisto prasme smile.gif)))

Linkiu, kad padetu 4u.gif ir laukisme atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti