Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

QUOTE(pienių vynas @ 2016 03 20, 10:54)
Šifruoju Jums paraidžiui: GERL- GastroEzofaginio Refliukso Liga

Dar karta kartuoju, kad refliuksu yra itin daug, skirtingu, skirtingose vietose, ir skirtingi aplamai pagal parametrus, skausmas gerklej arba diskomfortas skrandije dar reiske kad cia GERL, sakau gi nesuprantat apie ka kalbat ir ale gydytojai jusu nesupranta apie ka kalba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2016 03 20, 10:54)
Šifruoju Jums paraidžiui: GERL- GastroEzofaginio Refliukso Liga

Pasakyk man kas yra refliuksas ir GERL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 03 20, 15:55)
Nuo šitų susilaikykit 4u.gif

Aha, zinau.. bet labai nedaug dejau ax.gif rolleyes.gif zinau zinau.. negerai.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 03 20, 13:38)
Reiks ir man gal pabandyt.. paumejo man vel  doh.gif tai vel pradejau saltalankiu alieju rytais gert.. gerasias bakterijas nusipirkau sugert.. uzkniso is tikro  doh.gif nejasu visa gyvenima reiks taip ir kovot  verysad.gif  verysad.gif

Aš šaltalankius jau padėjau į šoną, gerąsias irgi, dar magnį kartais išgeriu, bet pagrinde liko citrina ax.gif

QUOTE(korespond @ 2016 03 20, 14:27)
Bandžiau citrinos sultis su vandeniu rytais. O kiek įsipilat sulčių? Nes jei daugiau, man nesigeria, tiesiog tokia atmetimo reakcija iš kart, kad rūgštu.
Papildyta:

Persipjaunu citriną ir išspaudžiu pusės citrinos sultis, supilu jas į puodelį šilto virinto vandens, pramaišau ir geriu, man net skanu sakyčiau blush2.gif biggrin.gif

Kažkas klausė apie Gastrotuss, tai 5 vakarus iš eilės gėriau, bet man labai šlykštus skonis to sirupo, tampydavo net blush2.gif , o ir nieko geriau nuo jo nebuvo, tai mečiau tą reikalą smile.gif

Bulvių sunka padėjo tik tam kartui, bet ją irgi buvo labai nemalonu gerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 03 19, 20:32)
Aš perku ekologiškas kavas iš Iki, geriant be cukraus- jokio poveikio skrandžiui nėra ir rūgštys nekyla. Bet nuo kokio Jacobso ar pan.- mirtis alyvose  doh.gif  be kofeino nemėginau, nes kavą geriu būtent dėl kofeino, be to, manau, kad visas "reikalas"- pupelėse. Visiškai negaliu gerti arbatos- nei juodos, nei ypač žalios, rūgštys sukyla gana ilgam. Arbatą geriu tik žolelių, dažniausiai ramunėles.

Aciu uz ideja! Panagrinejau eko kavas, stai sita raso kad ir nedirgina skrandzio. Turetu tikt. Galima imt ir be kofeino jei baisu visgi kad jis kelia rugstinguma:
https://www.livinn.l...kologiska_500_g
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 03 20, 14:40)
Tai va...  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Nu db pvz pietum bus omletas su spinatais ir pievagrybiais ir salia salotos: rukola, spinatai, feta ir silpnai marinuoti burokeliai  g.gif

O man gydytoja nerekomendavo grybų. Ir iš tikrųjų, užvalgius troškinio, kuriame buvo pievagrybių, buvo labai sunku. Grybai sunkiai virškinami.
O burokėlius galima parauginti. Raugintas daržoves man leido valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių vynas: 20 kovo 2016 - 16:46
QUOTE(pienių vynas @ 2016 03 20, 17:42)
O man gydytoja nerekomendavo grybų. Ir iš tikrųjų, užvalgius troškinio, kuriame buvo pievagrybių, buvo labai sunku. Grybai sunkiai virškinami.

Aciu uz patarimus.. zinosiu drinks_cheers.gif Reik ir man ryta pradet siltu vand ir citrina.. bet mane nuo silto vand kvapo supykina doh.gif nzn kaip cia butu.. bet siaip lb lb sveika..
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2016 03 20, 16:42)

Ar atsakysit ka reiske refliuksas ir GERL? blush2.gif

ta zodi ismoket gerai kaip ir musu aledaktereliai, ir kisat ja visur bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 20 kovo 2016 - 18:10
QUOTE(orangesun @ 2016 03 20, 19:09)
Ar atsakysit ka reiske refliuksas ir GERL?  blush2.gif

ta zodi ismoket gerai kaip ir musu aledaktereliai, ir kisat ja visur  bigsmile.gif

doh.gif bet kokio ikyrumo este zmogus doh.gif nu nera tokios GERL ligos,NERA!!!! yra sundaktariai,siaip is niekur uzeinantys gerkles perstejimai ir visos kuriom pavyko bent apgydyti GERLA ,tiesiog pataike i kita liga tinkancius metodus .na miegokit sianakt ramiai ITIKINOT mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 03 19, 20:32)
Aš perku ekologiškas kavas iš Iki, geriant be cukraus- jokio poveikio skrandžiui nėra ir rūgštys nekyla. Bet nuo kokio Jacobso ar pan.- mirtis alyvose  doh.gif  be kofeino nemėginau, nes kavą geriu būtent dėl kofeino, be to, manau, kad visas "reikalas"- pupelėse. Visiškai negaliu gerti arbatos- nei juodos, nei ypač žalios, rūgštys sukyla gana ilgam. Arbatą geriu tik žolelių, dažniausiai ramunėles.

As irgi is tu kuri negali be kavytes blush2.gif taip norisi rytais. girdejau, kad reikia butinai ne ant tuscio skrandzio gerti, tuomet ner taip blogai. Man blogiausia yra tai, kad nejauciu nuo ko man blogai, nuo ko gerai. Todel nezinau KAIP atsirinkti kas man tinka, o kas netinka. Rukytu, astriu, saldziu patieklalu ir taip nevalgau, alkoholio visai nevartoju, nerukau, miegu pakeltu lovos priekiu, vartoju vaistus nuo rugstingumo, bet vis tiek niekas nepadeda.. O pagrindinis simptomas - perstintis liezuvis ir padidejes seiletekis. verysad.gif Bandau ieskotis internete info del maisto, bet ir cia daug klausimu kyla ka galima ir ko negalima valgyti... vieni vienaip kiti kitaip sako.
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 18:22)
doh.gif bet kokio ikyrumo este zmogus  doh.gif nu nera tokios GERL ligos,NERA!!!! yra sundaktariai,siaip is niekur uzeinantys gerkles perstejimai ir visos kuriom pavyko bent apgydyti GERLA ,tiesiog pataike i kita liga tinkancius metodus .na miegokit sianakt ramiai ITIKINOT  mirksiukas.gif  doh.gif

jus kvailes esat ) ziauriai tikrai )) ta ka jus rasot dabar su medicina nieko bendro neturi )) jus dar pradekit gydyti sau ligas kurias neturit, su vaerlemis, barsuku takomis, mociutes slapimu..ir taip toliau, lotuliukas.gif

jus gi protinguos esat? tai kodel neatsake niekas kas yra refliuksas ir gerl ))

jums gydytojas pasake gerl kad greiciau jus namo isejtumet , gerai dar kad psichotropines nepasake vartuoti smile.gif nes kitiems sako, stiprus narkotikus israso , kad blokuoti receptorius smegenise, ir zmogus nejaustu nei kumstelio nei skausmo ri taip toliau, ziauriai smile.gif) lietuvos medicina g.gif

net pastovusiai moterei, israso tas narkotikus, kad pvz ne pikintu ne vemtu, baisu smile.gif)

paskui pas sveika mot, gimsta vaikai kaip pas narkomanus ,isprotejusios kaip is kitos planetos , o jie pradeda ieskoti, per gimines visokias ligas, ziuretti kortas, daro darbo imitacija , o kudikis autistas gimsta tik tada kai moteris gauna psichotropiniu nuodu is isores . bigsmile.gif

taip kaip jus gydat ligos sioje temoje ir galvojat kad ligos del tokio gydymo praejna? liga pati praejna o jus galvojat kad padejo ta ka jus darot smile.gif ta pati su homeopatija ir taip toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai kam pirmiausia gramatikos reiktu pasimokinti, o ne kitus kvailiais vadinti. ax.gif
Atsakyti