Seip sau virskinimo trakto problemas neatsiranda, kazka vartavot arba vartojat is vaistu, arba narkotiku , taip pat narkotikai is vaistines, turiu omeni, antideprisantai, neiroleptikai, antideprisantai, nootropiniai ir visa kida suda, kuri gadina ne tik virskinimo trakta bet ir visa organizma.
http://lnkgo.alfa.lt...nda-su-ruta-229
šioje laidoje maždaug ties 1val 10 min (pabaigoje laidos) kalba apie druską, tie keli gabalėllai po liežuviu.. negaliu pamiršti šio fakto, vis ieškau, ar tikrai yra šio dalyko nauda? Laidoje daug priešpriešų, nesuprasi tikėt, ar ne? Ką manot?
Laikraštyje aptikau Frutin reklamą, bet ne apie jį, ten buvo pavardinti produktai, kas negerai padidėjus rūgštingumui, tai vienas iš jų paminėti avokadai, rašo - juose yra riebalų, kurie lėtina virškinamo maisto judėjimą iš skrandžio.
Prie jų dar paminėti sūris, riešutai, sultingi kepsniai. Pastarieji viskas aišku, nu bet avokadas, visada atrodė man toks nekaltas, nors koloringas...
negi ir šito vengti???
šioje laidoje maždaug ties 1val 10 min (pabaigoje laidos) kalba apie druską, tie keli gabalėllai po liežuviu.. negaliu pamiršti šio fakto, vis ieškau, ar tikrai yra šio dalyko nauda? Laidoje daug priešpriešų, nesuprasi tikėt, ar ne? Ką manot?
Laikraštyje aptikau Frutin reklamą, bet ne apie jį, ten buvo pavardinti produktai, kas negerai padidėjus rūgštingumui, tai vienas iš jų paminėti avokadai, rašo - juose yra riebalų, kurie lėtina virškinamo maisto judėjimą iš skrandžio.

QUOTE(korespond @ 2016 05 02, 09:27)
bet avokadas, visada atrodė man toks nekaltas, nors koloringas...
negi ir šito vengti???

Kiekvienam gerlininkui kiekvienas produktas veikia skirtingai

Sveiki. Gavau bakterijos atsakymus. 23,3. Neigiama būtų, jei būtų iki 20. Kaip suprantu ji yra, bet labai silpna? Ar eit pas gydytoją rašytis antibų? Antrą dieną geriu rytais Nexium, bet atrodo, kad tik dar blogiau. Skauda visą lanką po šonkauliais, net nugarą riečia. Rūgšties nejaučiu, tik ištisinis skausmas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 02, 11:04)
Kiekvienam gerlininkui kiekvienas produktas veikia skirtingai
Manau, jei puikiai toleravote avokadą, tai galite sėkmingai jį vartoti ir toliau 

Tai taip, bet man buvo skirtas Donperidonas, kuris skatina maisto slinkimą virškinamuoju traktu ir pasišalinimą iš skrandžio greičiau, tai kai pagalvoji, vaistą geri, o valgai priešingai...
Kai tas maistas užsistovi, tai gal ir tas raukas nenori užsivert? Gal čia kokia sąsaja?
Avokadą toleruoju, ir jo visiškai atsisakyt nenoriu, bet man vistiek tas refliuksas įvyksta, nors tu ką

Papildyta:
QUOTE(Delfinna @ 2016 05 02, 12:03)
Sveiki. Gavau bakterijos atsakymus. 23,3. Neigiama būtų, jei būtų iki 20. Kaip suprantu ji yra, bet labai silpna? Ar eit pas gydytoją rašytis antibų? Antrą dieną geriu rytais Nexium, bet atrodo, kad tik dar blogiau. Skauda visą lanką po šonkauliais, net nugarą riečia. Rūgšties nejaučiu, tik ištisinis skausmas.
Dėl bakterijos nieko negaliu patart, man jos nėra. O kad skauda po šonkauliais, tai nelabai panašu į skrandį, nors gal

QUOTE(Delfinna @ 2016 05 02, 12:03)
Reikia eiti jums daktarą ir prašyti echoskopijos

Man kurį laiką skaudėjo po šonkauliais, tarsi skrandį, tarsi 'duobutėje', skausmas plisdavo į nugarą. Tai po pilvo organų echoskopijos paaiškėjo, kad kalta tulžies pūslė + akmenys joje.
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 02, 13:45)
Reikia eiti jums daktarą ir prašyti echoskopijos
Kai man skaudėjo dešinį lanką(tikrai galvojau, kad kepenys
), o paaiškėjo, kad dvylikapirštės uždegimas
Išrašė Nexiumą, vakare Ratintidiną, plius, kadangi tulžis man išsiskirdavo į dvylikapirštę(ten tas klapanas irgi neužsidarydavo ir uždegimą sukeldavo
), tai išrašė Rowacol+gerųjų bakterijų. 3 mėnesiai-ir be antibiotikų viskas susitvarkė 

Visus tris mėnesius kasdien gėrėt šį vaistų derinį?
Jau svarstau ir aš prie Nexiumo pridėt Raniberl. Bet kur dar įterpt prokinetikus Progit (kad greičiau iš skrandžio pasišalintų maistas), ir tulžį surišančius Ursofalk, kuriuos buvo išrašius gastro.
Ekoskopija neseniai daryta; inkstų, kepenų, tulžies... Viskas buvo gerai.
Skrandžio endoskopija irgi nieko blogo neparodė, išskyrus, rasta tulžies.
Kepenų ir kasos fermentai geri.
Nu nebežinau, nei kur kreiptis, nei ką bedaryt...
Gal žarnyną dar išsitirt, bet šitam reikalui tikrai narkozės prireiks

jums taip patinka vaistus gerti? patis geriat, vaikus savo maitinat, kiti net su narkotikais deprisantais maitina, paskaciau foruma ,ziauriai ka isidirbinejat 
betkokia liga gydosi pigiai ir greitai, jeigu jums israso brangei vaistus, arba pastovei israso, reiske jusu gydytojai komersantai, arb atesiog nemoka gydyti.
Papildyta:
kokiu bakteriju? helico bacteri pylori? jeigu tikrinai reiske reikia gydyti, gydosi su metranidozolu ir omeprozoliu, kartu, jeigu nenori gydyti bakterija, kam tikrinai? per krauja ir kvepavimo testa reikia padaryti, jeigu rodo kad yra, gydyk.
Papildyta:
rasot kad gydytoja jums israso tik raminamuosius ir vit b, tai del to jums ir yra problemos su sveikata, antideprisantai zudo kuda ir smegeni. Kaip jums grazei nepasakotu , kaip jums profesionalei nemeluota apie tai kad jie gydo.

betkokia liga gydosi pigiai ir greitai, jeigu jums israso brangei vaistus, arba pastovei israso, reiske jusu gydytojai komersantai, arb atesiog nemoka gydyti.
Papildyta:
QUOTE(Delfinna @ 2016 05 02, 11:03)
kokiu bakteriju? helico bacteri pylori? jeigu tikrinai reiske reikia gydyti, gydosi su metranidozolu ir omeprozoliu, kartu, jeigu nenori gydyti bakterija, kam tikrinai? per krauja ir kvepavimo testa reikia padaryti, jeigu rodo kad yra, gydyk.
Papildyta:
rasot kad gydytoja jums israso tik raminamuosius ir vit b, tai del to jums ir yra problemos su sveikata, antideprisantai zudo kuda ir smegeni. Kaip jums grazei nepasakotu , kaip jums profesionalei nemeluota apie tai kad jie gydo.
QUOTE(Delfinna @ 2016 05 02, 15:46)
Vadinasi, ir jums dvylikapirštės uždegimas gali būti, jei tulžis sugrįžta į skrandį.

nesamone tas rowahol , placebo ) fuflomicinas
cia tulze puslei. toks pas sudas kaip gerosios bakterijos ir taiptoliau, nuo tokiu ligu kuriu nera pasaulije,