Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 02, 21:32)
Vadinasi, ir jums dvylikapirštės uždegimas gali būti, jei tulžis sugrįžta į skrandį. 4u.gif Echoskopas ir man dvylikapirštės nerodė, sako, nesimato ji, tik konstatavo, kad tulžies buvo rasta skrandyje irgi. Rowacol-žolinis preparatas, bet tikrai praėjo visi skausmai drinks_cheers.gif

Ačiū, sena pažįstama smile.gif Šiandien pat nusipirksiu to Rowacol blush2.gif

Ir gal galit tiksliau surašyt, ką po ko ir kuriuo metu gėrėt?
Nes db ryte geriu Nexium (20 mg), vakare Raniberl (150 mg), per pietus Linex. Tada kuriuo metu man įterpt tą Rowacol? Ir kiek laiko visą tai vartot? Ačiū labai 4u.gif Džiaugiuos, kad Jūs čia esat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 03 gegužės 2016 - 07:20
QUOTE(Delfinna @ 2016 05 03, 08:19)
Ačiū, sena pažįstama smile.gif Šiandien pat nusipirksiu to Rowacol  blush2.gif

Ir gal galit tiksliau surašyt, ką po ko ir kuriuo metu gėrėt?
Nes db ryte geriu Nexium (20 mg), vakare Raniberl (150 mg), per pietus Linex. Tada kuriuo metu man įterpt tą Rowacol? Ir kiek laiko visą tai vartot? Ačiū labai  4u.gif Džiaugiuos, kad Jūs čia esat  wub.gif

Pirmiausia, tai juokingos dozės jums išrašytos 4u.gif Rašau, kaip gėriau aš paeiliui:
1. Nexium 40mg
2. Po pusvalandžio pusryčiai, kartu su piliule Linexo
3. Po 15 minučių Rowacol.
4. Priešpiečiai.
5. Vėl Rowacol prieš pietus pusvalandį
6. Pietūs.
7. Po pusvalandžio Linex
8. Pavakariai
9. pusvalandis prieš vakarienę-Rowacol
10. Vakarienė ir po jos Linex
11. Prieš miegą Raniberl(ar Ratitindiną) 300mg

Va toks mano meniu, kai vartojau vaistus. Pirmą mėnesį viską ir gėriau griežtai. Antrą mėnesį sumažinau per pusę Nexiumo ir Raniberlo. Trečią mėnesį nuėmiau Nexiumą ir Raniberlą, gerųjų bakterijų irgi tik dukart gėriau, tik Rowacolą gėriau dar triskart. O paskui viską nutraukiau-ir sveika kaip bitutė buvau kokius 9 mėnesius thumbup.gif Vėl galėjau vinis virškinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 03 gegužės 2016 - 09:31
Labas rytas 4u.gif Turiu ir aš klausimėlį gal kas susidūrėt. Žodžiu pradėjau gert Nexium nuo skrandžio bėdų, jos pas mane periodiškai atsinaujinančios dėl nvnu vartojimo. Ir pastebėjau tokį dalyką, išgėrus nexium atsiranda lyg guzo jausmas giliai stemplėj už krutinkaulio . Porą dienų savaitgaly praleidau neišgėriau nexiumo ir to jausmo nebuvo, tai suvedžiau, kad čia tikrai vaistai sukelia tą jausmą. Gal kuriai irgi panašiai pasireiškia? Kažin ar čia normalu, ar vadinas vaistai nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2016 05 03, 09:59)
Labas rytas  4u.gif Turiu ir aš klausimėlį gal kas susidūrėt. Žodžiu pradėjau gert Nexium nuo skrandžio bėdų, jos pas mane periodiškai atsinaujinančios dėl nvnu vartojimo. Ir pastebėjau tokį dalyką, išgėrus nexium atsiranda lyg guzo jausmas giliai stemplėj už krutinkaulio . Porą dienų savaitgaly praleidau neišgėriau nexiumo ir to jausmo nebuvo, tai suvedžiau, kad čia tikrai vaistai sukelia tą jausmą. Gal kuriai irgi panašiai pasireiškia? Kažin ar čia normalu, ar vadinas vaistai nelabai tinka  g.gif

O neskaitėte vaisto anotacijoje, kokie šalutiniai požymiai?
Man Nexium kietino vidurius. Neturėtų būti to guzo jausmo, gal kitus vaistus reiktų pabandyti?

Beje, pritariu kad pradėti gerti reikia nuo stipresnių 40mg, po to mažinti 20mg ir vėliau retinti kas antrą, dar vėliau kas trečią dieną.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 03, 09:55)
Pirmiausia, tai juokingos dozės jums išrašytos 4u.gif Rašau, kaip gėriau aš paeiliui:
1. Nexium 40mg
2. Po pusvalandžio pusryčiai, kartu su piliule Linexo
3. Po 15 minučių Rowacol.
4. Priešpiečiai.
5. Vėl Rowacol prieš pietus pusvalandį
6. Pietūs.
7. Po pusvalandžio Linex
8. Pavakariai
9. pusvalandis prieš vakarienę-Rowacol
10. Vakarienė ir po jos Linex
11. Prieš miegą Raniberl(ar Ratitindiną) 300mg

Va toks mano meniu, kai vartojau vaistus. Pirmą mėnesį viską ir gėriau griežtai. Antrą mėnesį sumažinau per pusę Nexiumo ir Raniberlo. Trečią mėnesį nuėmiau Nexiumą ir Raniberlą, gerųjų bakterijų irgi tik dukart gėriau, tik Rowacolą gėriau dar triskart. O paskui viską nutraukiau-ir sveika kaip bitutė buvau kokius 9 mėnesius thumbup.gif Vėl galėjau vinis virškinti biggrin.gif

Ačiū, na bandysiu pagal Jūsų pateiktą schemą ir aš 4u.gif
Dabar man toks jausmas, kad visą pilvą skauda, viskas ten gurguliuoja, lyg dujos kaupiasi. Čia gal koks Nexiumo šalutinis poveikis g.gif

O kas Jums nutiko po 9 mėnesių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 03 gegužės 2016 - 13:41
QUOTE(Delfinna @ 2016 05 03, 14:40)

O kas Jums nutiko po 9 mėnesių?

lotuliukas.gif Nieko ypatingo-GERLo priepolis biggrin.gif Tik kad jau manęs jis nebegąsdino, mokėjau greit jį sužaboti. Tiesiog norėjau pabrėžti, kad po tokios schemos problemas pamiršau 9 mėnesiams drinks_cheers.gif O šiaip, žinau, tai liga visam gyvenimui su pagerėjimais ir nuopoliais.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 05 03, 09:27)
Man Nexium kietino vidurius. Neturėtų  būti to guzo jausmo, gal kitus vaistus reiktų pabandyti?

Beje, pritariu kad pradėti gerti reikia nuo stipresnių 40mg, po to mažinti 20mg ir vėliau retinti kas antrą, dar vėliau kas trečią dieną.

linex tai irgi fuflomicinas, tai tas pats kaip isgerti vandens irpasakyti tas man padejo isgidyti liga smile.gif) ziauriai cia jus prikolinat. lotuliukas.gif mokslas ne irdone kad yra nors koks efektas nuo probiotiku smile.gif o jo ir negali buti, nes mes patis turim daug savo geru bakteriju, o tas lineksas tai lasas juroi.
Atsakyti
Zodziu man mano istorija jau darosi juokinga. Lapkriti del pasikartojancio gerkles skausmo man pripaise refliuksa, geriau Dexilanta, ana savaite atkentejau zarna, nerado jokiu pozymiu. Sestadieni bac uzkimau, nusiunte pas lora, loras pareiske kad refliukso pas mane ne su ziburiu nera ir siaip man greiciausiai alergija. O as dariausi alergijos tyrimus kazkada, man jos irgi nerado. biggrin.gif o uzkimimas praktiskai kasmet tuo paciu metu ateina.
Atsakyti
Kažkaip nerandu informacijos, ar mums galima virtas džiovintas slyvas, virtus džiovintus persikus, virtas džiovintas figas ar razinas? Kaip su virtom šaldytom vyšniom ir spanguolėm? Labai mėgstu virtis iš jų kompotus, bet gal netinka jie visai prie gerl? g.gif
Atsakyti
linex tai irgi fuflomicinas, tai tas pats kaip isgerti vandens ir pasakyti tas man padejo isgidyti liga smile.gif) ziauriai cia jus prikolinat. lotuliukas.gif mokslas ne irщву kad yra nors koks efektas nuo probiotiku smile.gif o jo ir negali buti, nes mes patis turim daug savo geru bakteriju,trilionai, o tas lineksas tai lasas juroi. Ir jusu organizmo bakterijos iskart panaikins ta lineksa is organizmo.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 05 03, 09:27)
Man Nexium kietino vidurius. Neturėtų  būti to guzo jausmo, gal kitus vaistus reiktų pabandyti?

Paskaiciau anotacija, na apie guza nera nieko. Bet turbut jie man nelabai tinka vistik, siandien jauciu galvos svaigima, o sitas salutinis pazymetas. Beja kam pucia vidurius tai toks salutinis irgi yra ax.gif Na norejau cia tipo veiksmingesniu pavartot, bet panasu kad reik grist prie Lanzul, su jais tokiu potyriu nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2016 05 05, 11:07)
Paskaiciau anotacija, na apie guza nera nieko. Bet turbut jie man nelabai tinka vistik, siandien jauciu galvos svaigima, o sitas salutinis pazymetas. Beja kam pucia vidurius tai toks salutinis irgi yra  ax.gif Na norejau cia tipo veiksmingesniu pavartot, bet panasu kad reik grist prie Lanzul, su jais tokiu potyriu nebuvo  g.gif

Aš ir neapsikentusi tų pilvo skausmų ir pūtimo, vakar nusipirkau paprasto omeprozolio. Vaistinėj sakė, kad kiek visokių išbando, vistiek žmonės grįžta prie Omepr. Sakė, jis dar ir žaizdeles apgydo, jeigu tokių yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 06 gegužės 2016 - 06:56