Man kazkoks uzburtas ratas: stresuoju nes blogai jauciuosi, o blogai jauciuosi nes stresuoju... gersiu nexium dabar 6 sav, tikiuosi pasveiksiu, bet kaip su savim dirbti ir nusiraminti tai nezinau...

O man kai prasidėjo tai irgi pirmiausiai ėjau pas lor, kad kažkas su gerkle negerai, ir lygiai taip pat vos nesusipykom su ta gydytoja :sutinku , nes juk man su skrandžiu tai viskas buvo puikiai, o ji man čia skrandis ir taškas...
Nu aš iš tikro tai net nežinau :hm , bet pagal save sprendžiant, tai nuo gerklės uždegimo toks kaip visos gleivinės sudirgimas einantis aukštyn. Kiti skundžiasi kad net į ausį nueina..
Papildyta:
Tik pirmą kart susirgus ji po to kelia stresą, ilgainiui, kai simptomai ne tokie aštrūs, taip nesinervini, prisitaikai ir beveik nejauti. Man pvz paūmėjimas šį pavasarį, bet aš jokio streso dėl to nepatyriau. aiški buvo liūdna kažkiek, bet radau pozityvumo savyje, atliktas tyrimas nuramino, kad nieko rimto nerasta, na ir pradėjus sveikaiu maitintis man kaip tik savijauta pagerėjo. Ir energijos pakanka. Bet svoris pakrito.
Aš kaip tik einu Maximoj ir džiaugiuosi, kad man iš šito skyriaus nieko nereikia, iš šito irgi ( sausainiai, saldainiai, dešros) , bet užtai daržovių visada daugiau prisiperki.
Suprantu tą palyginimą su lūžusia koja, bet raukas tai ne judamasis aparatas. Čia išlieka rizika pooperacinių reiškinių. Juolab yra visokių atvejų ir kiekvienas ligonis vis kitaip, pvz man po tyrimo pasakė, kad raukas tik vos vos prasivėręs, tai nieks čia jokios operacijos net ir norint nedarytų.
O Loba kad nesirodo, nežinau, buvo mintis jai až parašyti, kaip ji jaučiasi?
Sveikos merginos. Turiu gerti daug vaistu. Pajutau kad sutriko virskinimas. Rado akmenu ir mazu akmenuku tulzies pusleje. Bet su kontrastu rado stemples susiaurejima ir nezino kas ten yra. Vakar geriant vaistus taip suskaudo gerkle, kad nieko nesupratau. Keisciausia tai, kad laikausi grieztai dietos- vartoju pries valgi mezym. Gyd liepe. Negaliu banano, obuolio, nei kepto nei rukyto. Pienas tinka, darzoves verdu, kukulius is farso verdu. Miegu ant nugaros, ryte pilna burna seiliu, kartu, kartuma jauciu, viduriai kieti. Padeda raudona roibos arbata, zarna ryti del nepraeinamumo neiseis. Merginos, gal galite patarti ? Valgyt noriu, ypac mesos.
Rowacol-žolinis preparatas nuo tulžies akmenų, man jis buvo išrašytas gerti tris mėnesius, nežinau, ar nuo to, bet praėjo.
Kartumas-nuo tulžies patekimo į skrandį, o iš skrandžio š stemplę, burną. Miegant pasidėkit po pagalve kokį čiužinuką ar dar vieną didesnę pagalvę, kad miegotumėt pusiau sėdom. Tikrai nemalonu nepratus taip miegoti, bet bent jau nebus skaudančios gerklės ir kartumo burnoje.
Dėl žarnos rijimo, tai Santariškėse turi žarną, skirtą kūdikiams ir mažiems vaikams bei ligoniams, turintiems stemplės nepraeinamųmą ar sergantiems stemplių vėžiu irgi naudoja vaikiškas žarnas, tad išsitirti tikrai galite ir jūs be jokių problemų

Valgyti norit dėl vartojamo Mezym, jis skatina apetitą. Tai ir valgykit, tik dažnai ir po nedaug.
Kartumas-nuo tulžies patekimo į skrandį, o iš skrandžio š stemplę, burną. Miegant pasidėkit po pagalve kokį čiužinuką ar dar vieną didesnę pagalvę, kad miegotumėt pusiau sėdom. Tikrai nemalonu nepratus taip miegoti, bet bent jau nebus skaudančios gerklės ir kartumo burnoje.
Dėl žarnos rijimo, tai Santariškėse turi žarną, skirtą kūdikiams ir mažiems vaikams bei ligoniams, turintiems stemplės nepraeinamųmą ar sergantiems stemplių vėžiu irgi naudoja vaikiškas žarnas, tad išsitirti tikrai galite ir jūs be jokių problemų

Valgyti norit dėl vartojamo Mezym, jis skatina apetitą. Tai ir valgykit, tik dažnai ir po nedaug.
Didelis dekui , kad atsakete. Keista, kodel jie man to nepasiule, o dave siuntima i Kauna. Tipo nezino kas spaudzia stemple.

Mano spėjimas

Gal kaupiasi smelis tulzies latakuose?

Dar dešinės pusės maudimas gali būti dvylikapirštės uždegimas. Jis dažnas prie GERLo.

Parodo. Man atliko echo ir buvo aprasyti latakai.
Sveikos. negereja man visiskai....sakykit, kada jums tie pablogejimai praeina? ir dar, mane vis neramina vienas klausimas. kai man pries 3men oradejo skaudeti skrandi ir kilti rugstys nuejau pas seimos daktare ir ji nustate bakterija. Tik pradejus gerti antibijotikus ir nexium man prasidejo visi sitie keisti jutimai (kasnis gerkleje, sunkumas ryti, maisto kilimas, pulvo putimas ir pan). ar gali man tas nexium netikti? nes su keliu sav pertraukom as ji geriu 3 men, bet ne velnio ne geriau. Po men gerimo pradejo dar ir gerkle skaudeti. atsosakiau visu negalimu produktu GERlui ir visu kietu produktu del gerkles tai nekazkas cia beliko valgyti. aciu D pradejau ramiau reaguoti, baigesi mano panikos priepuoliai, tai ramiai laukiu pagerejimo, o jo kaip ner taip ner...ryte geriu nexium 40, vakare raniberl 150. dar kelis kart per diena linu semenu kisieliu geriu...gal dar kokiu nezinomu patarimu papasakosi? tiesa rugstys dienos metu nekyla visiskai, pradeda kilti paryciais, bet nezinau kaip to isvengti, nes ir taip miegu sededama su kelionine pagalve😭