Na, aš kol gėriau antibiotikus, tą savaitę paslika gulėjau, pasireiškė visi šalutiniai požymiai, vos atkentėjau. O paskui reikėjo gal trijų metų kol viskas atsistatys, iš pradžių irgi buvo toks įspūdis, kad jokie vaistai nepadeda, ir tik "pajungus" liaudiškas priemones ir sutvarkius mitybą pradėjo gerėti reikalai. Šiai dienai tik renie guli prie lovos- kartais prireikia, bet tikrai ne pastoviai. Valgau viską, kas be konservantų, acto ir pan., negaliu kai kurių vaisių uogų, ir nevalgau šlamštmaisčio.
Na, aš kol gėriau antibiotikus, tą savaitę paslika gulėjau, pasireiškė visi šalutiniai požymiai, vos atkentėjau. O paskui reikėjo gal trijų metų kol viskas atsistatys, iš pradžių irgi buvo toks įspūdis, kad jokie vaistai nepadeda, ir tik "pajungus" liaudiškas priemones ir sutvarkius mitybą pradėjo gerėti reikalai. Šiai dienai tik renie guli prie lovos- kartais prireikia, bet tikrai ne pastoviai. Valgau viską, kas be konservantų, acto ir pan., negaliu kai kurių vaisių uogų, ir nevalgau šlamštmaisčio.
Denaxa teisi: GERLas amžina liga, taip greit pagerėjimo nereikia laukti, čia ne pirštą įsipjauti-bac ir po savaitės užgijo.

Nexiumą geriat ant tuščio skrandžio? O kada geriat sėmenų aliejų? Raniberlą reikia gerti minimum 300, tikrai ne 150, tai vaikiška dozė. Dar bandykit mažinti tuos inhibitorius(Nexiumą keiskit į 20mg), sakykim, man irgi greičiau pagerėjo nuo naturalių priemonių, nutraukus Nexiumą. Ką valgot prieš miegą, jei rūgštys kyla paryčiais? Gal vertėtų nebegerti net vandens prieš miegą, kad skrandis absoliučiai tuščias būtų?
Nexiuma geriu ant tuscio skrandzio, po pusvalandzio semenys. Nieko blogo atrofo nevalgau, bet kiekviena ryta apie 5 val pilvas pradeda gurgti, labai stipriai pusti ir tada pradeda kilti rugstys😕 ir taip kiekviena ryta pabundu nuo to. nexiuma man del gastrito israse ir liepe 6 sav gerti, tai nuo tada kada israse geriu 2 sav, nors jiems sakuau, kad geriau ir pries tai jie man sake, kad skrandis paraudes ir reik uzgydyti, nu dar 4 sav gersiu tada pradesiu mazinti.
nu nuraminot. aciu.
o ko kokia jusu mityba, papasakokit ka per diena valgot, nes man atrodo kad as jau nieko nebegaliu valgyt, tikslisu labai jau ribotai😕
Valgau "paprastą" maistą

Prirašiau nesvietiškai

Jo jo, mama nupirko Rygos balzamo, laukiu kol atsius tada ir as gaminsiu isgirtaji gerima.
Beda mano ta, jog man nekyla pavalgius rugstys tai as ir nezinau kas man tinka😕 zinau tik kad citrinos negaliu, nes gerkle nudeginta (naktine rugstis) ir grauzia, o siaip atrodo galeciau viska valgyti....labiausiai pasiilgstu vaisiu ir riesutu. net seiles kaupiasi pagalvojus😭
Mano vienas kolega išsigydė šitą dalyką būtent su citrina- ryte ant tuščio skrandžio gėrė vienos citrinos šviežiai išspaustas sultis, be cukraus, žinoma. Gal vandeniu skiedė- šito nežinau. Ir be cukraus (cukrus sukelia rūgštis). Aš tokiai savižudybei kažkaip negaliu ryžtis, nors gal iš tiesų padėtų... Nakčiai netinka šitas bajeris, o ryte sako gerai rūgštis nuima- kaip ne keista. Dar kitas kolega po kariuomenės parsivežė opą, tai sakė, kad išsigydė tiesiog valgydamas alijošių, po šakelę per dieną nusilaužęs nuo palangės... brrr...

Nu va man paskutiniu metu irgi stogas vaziuoja, auginu tris vaikus, kuriu vyriausiajai 5, noriu pradeti dirbti, bet nesiseka susirasti darbo kokio noriu, pries 8 menesius vyras kairen suko...itariu man nervai cia ir kisa koja...tikiuosi viskas susitvarkys. Na o siandien svesiu-sunaus gimtadienis, gal netgi leisiu sau sauksta baltos misraines ta proga😚
p.s. dabar ieskau kas man alijosiu parduotu, pakolkas nesekmingai...parduotuveje tik mazus parduoda...
http://www.supermama...?...5104&st=432
Parduotuvėje nereikia jų pirkti, auginti juk vien ant trašų, kokius metus negalėsite vartoti, kol išsivalys augalas... Turguje, arba ieškoti kas dovanoja forumuose ar fb. Turguje būna visokių pas babulkas, būna, kad ir atskiras šakeles parduoda, ir įsodintus, ir didesnius.
Laba ryta. zodziu prisirijau per sunaus gimtadieni kaip kiaule😨 ir ka jus galvojat, ogi visiskai nieko neivyko, nei man rugstys kilo, nei pilvo pute, NIEKO! Ismiegojau normaliai be jokiu prabudimu nuo rugsciu, virskinimas nesutrikes, o jau buvau vaistu prisiruosusi... tai dabar as isvis pasimetusi kas man yra😕 p.s. taip gera buvo VALGYTI😇🤗😎
Tai normalu