QUOTE(orangesun @ 2017 01 20, 19:38)
lietuvos med isilavinimas labai zemo lygio, gydytojai labai silpnoi ) i banalu med klausimus atsakyti
Atsiprašau, bet tie žemo išsilavinimo medikai bent jau moka rašyti ir nedaro po kelias klaidas viename žodyje. Pirmiausiai rašyba ir parodo, ar žmogus išsilavinęs, ar tiesiog prisigraibęs atsitiktinių žinių kažkur ir pasidaręs savas išvadas. Atsiprašau dar kartą, bet aš niekaip negaliu tikėti žmogumi, kuris net rašyti nemoka, o sprendžia apie kitų išsilavinimą.
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 01 20, 19:57)
O Jums lengvai eina praryti, nes man viskas kas su alkoholiu labai degina.

Nors galvoju gal reiktų pasidaryti. Temoje radau jog Borjomi padeda, tai tikrai kažkiek padeda.

Žaviuosi, kad turite tokią valią ir sugebate maitintis vien sveikai, nors šiaip aš nevalgau jokių ten greitų maistų, viską stengiuosi gaminti, neperkam jokių 2 rūšies produktų, bet žinoma norisi ir saldumyno, ir kokių vaisių, ir vyno kartais. O su ekologiškais produktais apskritai problema, neįsivaizduoju net kur tokius reiktų pirkti ir ar finansinės galimybės leistų taip maitintis deja.
Iš pradžių buvo man irgi problema, bet kiekis nedidelis, tik 15ml, vienas valgomas šaukštas. Aš pripratau kažkur per savaitę, iki tol tai su pasipurtymais kaip alkašas

Boržomis taip, padeda, bet mane nuo jo 33 susuka, tai neišeina jo vartoti
Dėl maisto- skaityti etiketes, jei daug konservantų, pakol perskaitai kas parašyta- apetitas tam šlamštui prapuola ir pirkti nebesinori

Tas liečia visus produktus, ypač jogurtus , sūrelius ir pan., grietinė irgi, nepirkit liesos, nes ji yra nenatūrali, ten prikrauta tirštiklių. daržoves- galima susirasti ūkininkus, kad ir turguje (tik ne perpardavinėtojus, o kurie savo produkciją atveža), jei turite fb- ten yra visokių eko ūkių, švariai auginančių ir pristatančių į namus, jie fb pagalba parduoda savo produkciją. Ledai- tik natūralūs grietinėlės (perkame Nykštuką, nuo jo nieko), jei uogas- būtų gerai su grietinėle riebia, tada neišgraužia skrandžio. Jokiu būdu nenaudokite margarino ir produktų į kuriuos jis dedamas, tai yra labai kenksmingas sveikatai produktas. Kava- ją galima, tik reikia atsirinkti, aš vartoju ekologišką. na ir pan. Kažkurį laiką sveikai pasimaitinus atsistatys organizmo pojūčiai ir to, kas netinka, tiesiog nesinorės. Dėl ekologijos ir brangumo- nėra brangiau, nes šiuo atveju galioja principas "geriau mažiau, bet sveikiau"