Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

Dėl šventos ramybės galite nueiti pas LOR: jis apžiūrėti jūsų gerklę PRIVALO. O šiaip gastroenterologai, darydami endoskopija, keliauja per gerklę, stemplę, mato pakitimus. mirksiukas.gifIr jei nerašo, kad gerklėje yra pakitimai, vadinasi, ir nėra. Problema skrandyje, tas guzas kas antrai gerlininkei būtingas 4u.gifAš irgi šiuo metu su guzu-jei jus tai nuramins biggrin.gif

Bet ar ryjant jūs jaučiate tą guzą? nes man jis lyg jaučiasi, lyg būtų tikras, o ne menamas... dabar dar tik 13 d. pas šeimos užsirašiau, kol gausiu siuntimą pas lor, eina sau kiek prisistresuosiu..gal privačiai bandyt, bet kainos :oh:

Gal Kaune kas gerą lor rekomenduotų?? :unsure:

Atsakyti

Dėl šventos ramybės galite nueiti pas LOR: jis apžiūrėti jūsų gerklę PRIVALO. O šiaip gastroenterologai, darydami endoskopija, keliauja per gerklę, stemplę, mato pakitimus. mirksiukas.gifIr jei nerašo, kad gerklėje yra pakitimai, vadinasi, ir nėra. Problema skrandyje, tas guzas kas antrai gerlininkei būtingas 4u.gifAš irgi šiuo metu su guzu-jei jus tai nuramins biggrin.gif

As beveik irgi pastoviai su guzu  :D​ 

Atsakyti

As beveik irgi pastoviai su guzu  :D​ 

Ir ką daryt? Man jokie vaistai nepadeda, prigėrus omeprazolio, dabar perėjau ant kažkokių kitų, nepamenu, bet gerokai brnagesnių, tai tik pablogėjo. Jau ir lexotanil gert pradėjau, bet irgi nepadeda, kaip jaučiu tą guzą, taip jaučiu, o tada panika ima...siaubas.

Atsakyti

Ir ką daryt? Man jokie vaistai nepadeda, prigėrus omeprazolio, dabar perėjau ant kažkokių kitų, nepamenu, bet gerokai brnagesnių, tai tik pablogėjo. Jau ir lexotanil gert pradėjau, bet irgi nepadeda, kaip jaučiu tą guzą, taip jaučiu, o tada panika ima...siaubas.

Na, man tai jauciu Gerl nuo streso, nerimo ir PA, kai nervus susitvarkau, tai ir Gerl ir guzas dingsta...

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2018 02 01, 17:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Guote35" data-cid="71984742" data-time="1517494767"><div><p>As beveik irgi pastoviai su guzu  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p></p><p>Ir ką daryt? Man jokie vaistai nepadeda, prigėrus omeprazolio, dabar perėjau ant kažkokių kitų, nepamenu, bet gerokai brnagesnių, tai tik pablogėjo. Jau ir lexotanil gert pradėjau, bet irgi nepadeda, kaip jaučiu tą guzą, taip jaučiu, o tada panika ima...siaubas.
</p>

Kuo daugiau nervuositės-tuo ilgiau guzas gerklėje stovės mirksiukas.gif Nurimstat, susiimat, pasilaikot dietos-ir nepamatysit, kada jis dings. drinks_cheers.gif
Manau, kai žinosit, kad čia visos dažnai su guzais/kąsniais gerklėj, kurį nei nuryt, nei išspjaut neina, vaikšto, lengviau ir pačiai bus tą laikotarpį pragyventi.
Jei naujas omeprozolis išrašytas netinka, grįžkite prie savų įprastų 4u.gif Tikrai nevisiems tinka, reikia rasti sau priimtiną variantą.
Atsakyti

Kuo daugiau nervuositės-tuo ilgiau guzas gerklėje stovės mirksiukas.gifNurimstat, susiimat, pasilaikot dietos-ir nepamatysit, kada jis dings. drinks_cheers.gif
Manau, kai žinosit, kad čia visos dažnai su guzais/kąsniais gerklėj, kurį nei nuryt, nei išspjaut neina, vaikšto, lengviau ir pačiai bus tą laikotarpį pragyventi.
Jei naujas omeprozolis išrašytas netinka, grįžkite prie savų įprastų 4u.gifTikrai nevisiems tinka, reikia rasti sau priimtiną variantą.

Kas keisčiausia, paskutiniu metu gyvenau ramiai ir be stresų, džiaugiausi viskuo ir še tau...

O su dieta irgi keistai, paskaitau, kas tinka, o suvalgius kažką ale dietiško tik darsuaktyvėja tas krenkštimas.

Na stengsiuosi per daug neimti į galvą, bet nervina vien faktas, kad šalia kolegoms darbą trukdau krenkšdama kas minutę...

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2018 02 02, 10:04)
Kas keisčiausia, paskutiniu metu gyvenau ramiai ir be stresų, džiaugiausi viskuo ir še tau...
</p><p>O su dieta irgi keistai, paskaitau, kas tinka, o suvalgius kažką ale dietiško tik darsuaktyvėja tas krenkštimas.
</p><p>Na stengsiuosi per daug neimti į galvą, bet nervina vien faktas, kad šalia kolegoms darbą trukdau krenkšdama kas minutę...
</p>
[right][snapback]71985503[/snapback][/right]

Žinokit, kad kartais GERLo priežastis būna ir visai nežinoma: tai ne tik stresas, bet ir virusas, o kartais koks radikulitas-lyg ir visai nesusijęs dalykas, kartais GERLą iššaukia kokių vaistų vartojimas ar jų šalutinis poveikis ar naujas, egzotinis maistas/gėrimas.

O ką jūs laikote dietišku maistu? 4u.gif Gal mes skirtingai įsivaizduojame jį? GERLo dieta tik taip vadinasi, iš tiesų, tai tas pats maistas, tik ribojant rūgščius, rūkytus, aštrius protuktus mirksiukas.gif
Atsakyti

Žinokit, kad kartais GERLo priežastis būna ir visai nežinoma: tai ne tik stresas, bet ir virusas, o kartais koks radikulitas-lyg ir visai nesusijęs dalykas, kartais GERLą iššaukia kokių vaistų vartojimas ar jų šalutinis poveikis ar naujas, egzotinis maistas/gėrimas.

O ką jūs laikote dietišku maistu? 4u.gifGal mes skirtingai įsivaizduojame jį? GERLo dieta tik taip vadinasi, iš tiesų, tai tas pats maistas, tik ribojant rūgščius, rūkytus, aštrius protuktus mirksiukas.gif

Vengiu pomidorų, svogūnų, majonežo ir kitų padažų (nors šito dalyko sunkiausiai pavyksta išvengti), rūkytų dalykų iš viso nelabai pas mane racione būna. Stengiuosi daržovių troškinius arba maišytus su mėsa valgyti. Aišku būna visokių nusižengimų, bet kiek pavyksta tiek stengiuosi riboti norus tam, ko negalima grižetai.

Saldumynai man visai nepatinka, galiu be jų gyventi.

Bet va tirpios kavos su pienu neatsisakau...

Atsakyti

Vengiu pomidorų, svogūnų, majonežo ir kitų padažų (nors šito dalyko sunkiausiai pavyksta išvengti), rūkytų dalykų iš viso nelabai pas mane racione būna. Stengiuosi daržovių troškinius arba maišytus su mėsa valgyti. Aišku būna visokių nusižengimų, bet kiek pavyksta tiek stengiuosi riboti norus tam, ko negalima grižetai.

Saldumynai man visai nepatinka, galiu be jų gyventi.

Bet va tirpios kavos su pienu neatsisakau...

Sveika, o tau kai kavos atsigeri nebuna rūgštu burnoje?  Liežuvis nebuna rūgštus?  Aš kavos tik išgeriu, ruostus liežuvis palieka.. 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2018 02 02, 12:30)

</p><p>Bet va tirpios kavos su pienu neatsisakau...
</p>

Oi, tai jau žinau jūsų GERLo priežastį biggrin.gif
Sūnus mėgo tirpią kavą su pienu, kai įsivarė GERLą ir voliojosi, ieškodamas ligų, teko atsisakyti ne tik kavos tirpios, bet ir maltos kavos, ir iš pupelių. Perėjo prie žalios arbatos(tonusui pakelti, nes studentas)-baigėsi problemos mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi, tai jau žinau jūsų GERLo priežastį biggrin.gif
Sūnus mėgo tirpią kavą su pienu, kai įsivarė GERLą ir voliojosi, ieškodamas ligų, teko atsisakyti ne tik kavos tirpios, bet ir maltos kavos, ir iš pupelių. Perėjo prie žalios arbatos(tonusui pakelti, nes studentas)-baigėsi problemos mirksiukas.gif

Tai tų priežasčių ir daugiau atrasčiau, bet aišku ta kava 4 kart per dieną ir rytais dar ant tuščio skrandžio turbūt nelabai gerai...jei jau taip sakote, nuo rytojaus kavos nebus :( o dabar forumą atsidariau kaip tik ją gurkšnodama :D

Visad mėgau aštrų maistą, su daug prieskonių maistą, padažus, tad daabr visą tai riboju, bet neatsisakau 100 proc, nes gyvenimas visai būtų nemielas, jei nieko, ką labai mėgstu negalėčiau valgyti :)

Bet kava tai labiau įprotis, reikia tik atprasti.

Pasimetusi, ne, man nebūna rūgštu...nors juoda kava ta paprasta man iš viso visada rūgščiai karti, todėl jos ir negeriu.

Atsakyti

Tai tų priežasčių ir daugiau atrasčiau, bet aišku ta kava 4 kart per dieną ir rytais dar ant tuščio skrandžio turbūt nelabai gerai...jei jau taip sakote, nuo rytojaus kavos nebus :( o dabar forumą atsidariau kaip tik ją gurkšnodama :D

Visad mėgau aštrų maistą, su daug prieskonių maistą, padažus, tad daabr visą tai riboju, bet neatsisakau 100 proc, nes gyvenimas visai būtų nemielas, jei nieko, ką labai mėgstu negalėčiau valgyti :)

Bet kava tai labiau įprotis, reikia tik atprasti.

Pasimetusi, ne, man nebūna rūgštu...nors juoda kava ta paprasta man iš viso visada rūgščiai karti, todėl jos ir negeriu.

O man rūgštu nors ir su pienu :(

Atsakyti