Prigimtis matomai,tokia.Kyla vistiek viskas į viršų.Geriu vaistus,tai viską valgau,prisirijau riešutų,tai turėjau progos per naktį perkramtyti juos smulkiauGeriau kurį laiką ir mažinančius rūgštį vaistus.Apie eskadra pasiskaitykit internete.Baigias vaistai,matomai.teks pripažinti kitą gyvenimo būdą ir maitintis pagal ligą,o ne ėsti.Paskaitykit išimtinai Senos pažystamos postus,ir turėsit ligos abecėlę-apie vaistus,maitinimąsi.Aš net susikonspektavau.matomai,visą gyvenimą su ta liga teks šokti pasiutpolkę
Prigimtis matomai,tokia.Kyla vistiek viskas į viršų.Geriu vaistus,tai viską valgau,prisirijau riešutų,tai turėjau progos per naktį perkramtyti juos smulkiau
Geriau kurį laiką ir mažinančius rūgštį vaistus.Apie eskadra pasiskaitykit internete.Baigias vaistai,matomai.teks pripažinti kitą gyvenimo būdą ir maitintis pagal ligą,o ne ėsti.Paskaitykit išimtinai Senos pažystamos postus,ir turėsit ligos abecėlę-apie vaistus,maitinimąsi.Aš net susikonspektavau.matomai,visą gyvenimą su ta liga teks šokti pasiutpolkę
O kiek laiko sergate sia liga?
man per paūmėjimus mesdavosi į ausį.
aš nuo šiandien pradėjau, kaip bus taip...
Ar isbandete citrina, gal padejo?
mam jau n menesiu basi raudona gerkle, LOR galvoja kad cia GERL...
(jokie purskalai aisku nepadeda),...
mam jau n menesiu basi raudona gerkle, LOR galvoja kad cia GERL...
(jokie purskalai aisku nepadeda),...
skauda,arba geresniu atveju nedaug,bet yra dirginimas ir sukelia kosulį.Prie lovos turiu šaltalankio buteliuka ir naktį gurkšteliu,kad nustočiau koseti
Seimos israse tinkama antibiotika.
LOR labai skeptiskas. sako kol skrandzio neisigydysiu - tol ir skaudes.
nesuprantu.. bet po 2 sav antibiotiko aisku nustojo..bet nepraejo ir savaites- vel gerkles skausmas ir temperatura ....
Seimos israse tinkama antibiotika.
LOR labai skeptiskas. sako kol skrandzio neisigydysiu - tol ir skaudes.
nesuprantu.. bet po 2 sav antibiotiko aisku nustojo..bet nepraejo ir savaites- vel gerkles skausmas ir temperatura ....
Streptokokas. Arba netinkamas antibiotikas išrašytas, arba jo dozė maža, kad streptokoką užmušti. Vyrui taip buvo. Kas savaitę. Vienintelis skirtumas nuo GERLo, kad nuo išdegintų rūgščių nekyla temperatūra

bet streptokoka juk randa tyrimai?
man nerado...
Sveikos.Aš tai nežinau kas man darosi,tad jungiuosi pas jus į grupę.Aš pastoviai krenkščiu.atrodo kad skreplys koks gerklėj yra bet kiek krenkščiu nieko tem nebūna.visą gerklę skauda nuo to krenkštimo,kaip kokia tuberkulioznike. prieš mėnesį ryjau žarną,tai rado stemplės išvarža,na ir žinoma gerlą..bet gal čia dar iš lor pusėe kokios problemos.kaip manot?ar yra tokių ,kurioms tik tokie simptomai?geriu ryte Nolpaza vakare raniberla.
Sveikutes, Grizus rudeniui, griztu ir as 😀 Kaip jums sekasi?

Aisku galima pas Lor nueit. bet va mane LOR kaip tik pas gastro siuncia...

jus buvote teisi! rado man streptokoka!