Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

Sveikos, as jungiuosi i jusu gretas, nes man nustate kardijos nesandaruma, ar cia tas pats refliuksas ir yra?

Atsakyti
Tas pats
Atsakyti

O jums uz krutinkaulio nedegina? 

Atsakyti

Sveiki, ar bandete citrinos su vandeniu, kaip ar padeda?

Atsakyti
Net nebandykit,esu jau rašius nesenai,kaip pablogėjo liga. 73 pusl. O už krūtinkaulio man neskauda,nes nesigamina daug rūgšties man ir nera erozijų-pakitimų ,matomų darant endiskopiją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 balandžio 2018 - 18:31

O ka jus darote, kad nesigamina tiek rugšties kaip man? Vaistu jokiu negeriate?

Atsakyti

Gal darote kazka is liaudies medicinos, gal galite ka nors patarti?

Atsakyti

pasimečiau unsure.gifGydytoja išrašė negirdėtų vaistų-ESCADRA. Šiandien nuėjau,kad po dviejų savaičių vartojimo dar išrašytų. Išrašė jau spausdintą,ne ranka rašytą vaistą tik su veikliosios medž.pavadinimu-Omepr...,ir liepė paprašyt,kokių reikia.Nejau jų visų veikimas taip skiriasi. unsure.gifo ne taip,kaip sakoma,kad generiniai nera geresni unsure.gifO kainos skirtumas irgi milžiniškas blink.gif

Sveiki, norejau paklausti ar Nolpazos niekas nebandete, man pasiule vaistineje, bet man nuo ju kazkaip nelabai gerai, o nuo ko daugiau jusu vaistai ESCADRA nuo uzdegimu ar rugstis mazinantys?

Atsakyti
QUOTE(Brigita Šukelytė Mis @ 2018 04 18, 11:08)
Sveiki, norejau paklausti ar Nolpazos niekas nebandete, man pasiule vaistineje, bet man nuo ju kazkaip nelabai gerai, o nuo ko daugiau jusu vaistai ESCADRA nuo uzdegimu ar rugstis mazinantys?</p>

Man buvo israsius seimos gydytoja, tai geriau nebuvo. Sakyciau, net labiau skaudejo skrandi.
Atsakyti

Man buvo israsius seimos gydytoja, tai geriau nebuvo. Sakyciau, net labiau skaudejo skrandi.

O kada nustojote gerti vaistus tos rugstys Jums neatsinaujino?

Atsakyti
QUOTE(Brigita Šukelytė Mis @ 2018 04 18, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mamce" data-cid="72073859" data-time="1524042180"><div><p>Man buvo israsius seimos gydytoja, tai geriau nebuvo. Sakyciau, net labiau skaudejo skrandi.</p></div></blockquote><p>O kada nustojote gerti vaistus tos rugstys Jums neatsinaujino?</p>

Mane ne rugstys, o daugiau sunkumas , maudimas skarndyje kamuoja. Nustojus gert Nolpaza, skausmas tapo ne toks stiprus.
Atsakyti
QUOTE(Brigita Šukelytė Mis @ 2018 04 16, 19:38)
<p>O ka jus darote, kad nesigamina tiek rugšties kaip man? Vaistu jokiu negeriate?</p>

Prigimtis matomai,tokia.Kyla vistiek viskas į viršų.Geriu vaistus,tai viską valgau,prisirijau riešutų,tai turėjau progos per naktį perkramtyti juos smulkiau biggrin.gif Geriau kurį laiką ir mažinančius rūgštį vaistus.Apie eskadra pasiskaitykit internete.Baigias vaistai,matomai.teks pripažinti kitą gyvenimo būdą ir maitintis pagal ligą,o ne ėsti.Paskaitykit išimtinai Senos pažystamos postus,ir turėsit ligos abecėlę-apie vaistus,maitinimąsi.Aš net susikonspektavau.matomai,visą gyvenimą su ta liga teks šokti pasiutpolkę blink.gif
Atsakyti