Sveikos, as jungiuosi i jusu gretas, nes man nustate kardijos nesandaruma, ar cia tas pats refliuksas ir yra?
O jums uz krutinkaulio nedegina?
Sveiki, ar bandete citrinos su vandeniu, kaip ar padeda?
O ka jus darote, kad nesigamina tiek rugšties kaip man? Vaistu jokiu negeriate?
Gal darote kazka is liaudies medicinos, gal galite ka nors patarti?
pasimečiau
Gydytoja išrašė negirdėtų vaistų-ESCADRA. Šiandien nuėjau,kad po dviejų savaičių vartojimo dar išrašytų. Išrašė jau spausdintą,ne ranka rašytą vaistą tik su veikliosios medž.pavadinimu-Omepr...,ir liepė paprašyt,kokių reikia.Nejau jų visų veikimas taip skiriasi.
o ne taip,kaip sakoma,kad generiniai nera geresni
O kainos skirtumas irgi milžiniškas
Sveiki, norejau paklausti ar Nolpazos niekas nebandete, man pasiule vaistineje, bet man nuo ju kazkaip nelabai gerai, o nuo ko daugiau jusu vaistai ESCADRA nuo uzdegimu ar rugstis mazinantys?
Man buvo israsius seimos gydytoja, tai geriau nebuvo. Sakyciau, net labiau skaudejo skrandi.
Man buvo israsius seimos gydytoja, tai geriau nebuvo. Sakyciau, net labiau skaudejo skrandi.
O kada nustojote gerti vaistus tos rugstys Jums neatsinaujino?
Mane ne rugstys, o daugiau sunkumas , maudimas skarndyje kamuoja. Nustojus gert Nolpaza, skausmas tapo ne toks stiprus.
Prigimtis matomai,tokia.Kyla vistiek viskas į viršų.Geriu vaistus,tai viską valgau,prisirijau riešutų,tai turėjau progos per naktį perkramtyti juos smulkiau