Įkraunama...
Įkraunama...

GOSH ir INSCENE

vakar isigijau Gosh maskuokli skystam pavidale su teptuku "Touch up" concealer - smooth out small imperfections and brigthens your eye complexion - labai geras, paemiau pacia sviesiausia 1 spalvyte, gera uztusavo paakius, tokie gaivus, labai geras jausmas ir nesubeg i raukslytes
Gosh eye liner piestuka, spalva pilkai ruda - mettalic brass, atsparus vandeniui, prakaitui, nenusitrina thumbup.gif
Atsakyti
Turiu naujai pasirodziusia "Gosh" skaidria baze ir nesigailiu, kad pirkau thumbup.gif
Atsakyti
As dar Anglijoje isigijau Gosh tusa ir kaip apsidziaugiau, kai ji radau ir cia Lietuvoje ir visai nebrangiai - 24lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 11, 23:51)
Turiu naujai pasirodziusia "Gosh" skaidria baze ir nesigailiu, kad pirkau  thumbup.gif

Nusipirkau ir aš tą bazę pagaliau biggrin.gif
Iš pradžių labai faina, ir pudra nuostabiai ant jos dengiasi. bet vat kaip išplaukdavo man makiažas į antrą dienos pusę (ar dar anksčiau), taip ir išplaukia, kaip sueidavo makiažas į poras, tai taip ir tebesueina doh.gif
Atsakyti
Gal yra isbandziusiuju nauja blakstienu tusa, cia kur sepetelis kaip Max Faktor Masterpyyys g.gif Labai vilioja, nes lyg ir sepetelio guminio sereliai plonesni ir tankesni. lauksiu atsiliepimu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu Gosh akiu makiazo valikli. Man tai nelabai schmoll.gif persti akis nuo jo... ir valo gana sunkiai.
Atsakyti
Turu dvi Gosh priemones - Gosh eye liner (superinis, labai puikiai laikosi ir, kas svarbiausia, ten ne plunksnelė, o toks kaip flomasterio galiukas, lengva lygiai nubrėžti liniją)
ir dar turiu Gosh tušą Lenght'n'Build (atrodo, taip rašos...).
Tai kai nusipirkau tušą, maniau, nenaudosiiu, nes mėgstu sunkesnes blakstienas, o jis labai lengvai dažė (bet gerai ilgino). Bet va praėjo kelios savaitės, šiek tiek sutirštėjo ir super, blakstienos ilgos, tankios, ryškios. Net nesitikėjau.
Ir, kas man irgi labai svarbu, lengvai valosi..
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 01 23, 11:46)
Gal yra isbandziusiuju nauja blakstienu tusa, cia kur sepetelis kaip Max Faktor Masterpyyys g.gif  Labai vilioja, nes lyg ir sepetelio guminio sereliai plonesni ir tankesni. lauksiu atsiliepimu. Aciu  4u.gif

Aš turiu smile.gif
Tušas neblogas, bet pats šepetukas yra plastmasinis, o ne guminis, kas man nepatiko. Paskutiniu metu įsigudrinau Gosh tušą tepti Masterpiece šepetuku thumbup.gif ir tikrai neblogas rezultatas gaunas, tik galėtų ryškiau dažyt ir daugiau priduot tankumo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 20 gegužės 2008 - 18:25
Gal kuri jau bendete naujaji Gosh vasarini blizgi? Nes jau spalva wub.gif
Atsakyti
Labai nepatiko Gosh Eye'deal tusas. Dazo is karto su gumuliukais, kurie veliau nubyra. Ne velnio neilgina, o daugiau padazius sulipina. Sssss....
Atsakyti
Turiu Inscene šešėlius labai gerai tepasi, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
man tai Inscene seseliai vos ne vienodi kaip senieji IsaDora thumbup.gif
Atsakyti