sveikos , buvau be interneto

jau pabodo trikdziai ... prasideda savaitgaliais

kazkas su erdvem negerai
inga777 supuoja mergyte , su tuo jas ir sveikinam aukit dideles ir sveikos, o gimdymo akimirkos pasimirs
Usnee su sunelio atejimu
na mes po sokoladuka vezem dovanu namuose belaukiantiems, bet si kart vaikai jau dickiai, tad nelabai supras sio poelgio

gi laukia ir zino kad tai leliukas
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 04, 13:22)
Sveikos tetos
Isgyvenau!!!!
Vakar 19.16 gime musu Linas 56 cm, 3720 g
Sveikinimai didziausi

svarbu gera pabaiga, o del epiduro neveikimo tai taip buna, va vienai pazistamai suleido epidura ir ruosesi CP daryti ,o ji sako tai as nueisiu, tada jau daktarams akys isvirto , gi turejo visa apatine dali atjungti

teko pilna narkoze daryti

bet jai sako ir siap vaistai nuo skausmo nelabai veikia
Papildyta:
QUOTE(chicane @ 2016 01 04, 11:59)
labas rytas
niu kąąą aš, ogi nieko. man lyg jau visi tuoj pradės savo klausimėlius "o tai jau, o tai dar ne, o tai kaip jauties?" nu aišku klausinėkit...tikiuos neperlenks lazdos ir neišves manęs iš kantrybės
jokių pojūčių nėr. vakar suvalgytas ananasas irgi naujovių neatnešė

man iki datos pagal echo nustatytos lygiai savaitė
a ko tu nerimsti gi laiko dar turi
Papildyta:
QUOTE(ciainga @ 2016 01 04, 10:20)

Aš irgi iki 2 val. Nemiegu, nes toks malimasis pilve...
Mane po TA išleido namo, nors jau sakė, kad 4 cm atsiverė.
na kad puikiai viskas eina tad manau geriausia bus namie stipresnes veiklos laukti, nei kad skatinamuju gautum

ateis laikas ir pacios dureles atsidarys
Papildyta:
QUOTE(mildamile @ 2016 01 04, 16:07)
Sveikos, panikes
Baltas pavydas leliukus jau supančiomis
Aš vis dar puskuoju ir nepanašu, kad iki rytdienos kas pasikeistų
* Skambina visi, kas netingi. Siryt norėjau ilgiau pamiegoti ir isjungiau mobilaus garsą, tai radau 7 praleistus skambučius

vos kaimynu nesukviete paziuret, kas nutiko.
Ryt varau į TA. Ziuresim, ką pasakys.
** Dėl vyresnių vaikų, tai kai parsiveziau vidurineli, jokių dovanų niekam nedovanojom. Užteko ir brolio

gimdymo namuose taip pat nemanau, kad vieta mažiems vaikams. Svarbu tik paskui skirti daug dėmesio vyresniesiems, kad atstumti nesijaustų. O miegojom visi viename kambaryje. Ir nebuvo problemu, gal tik pora kartu buvo pazadinta. Dabar abu atskirame kambaryje miega, todėl mažiau problemų bus, manau.
* oi zinau ta jausma... as paskutinuka visa sav. pernesiojau ...
** o dickai manau isipasys i ligonine , pas mus vienvietes palatos tai niekam nepakenksim, aisku jei guletu kitas leliukas sale tai grieztai pasakyciau, kad nera ko i ligonine vaziuoti ir lankytojus atsaukciau