Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(tytuka @ 2016 01 26, 15:14)
Nera blogybe ta bulve, jei virta, lengva. Vistik lietuviski skrandziai yra prisitaike  prie bulviu visokiuose pavidaluose biggrin.gif Nelabai virskinu bulves. Daug valgiau nuo mazens, musu seima bulvine, bet visada sunkiai jas virskindavau. Bet skanu budavo. tai ir galvoju, kad skonis tai pripratimas, kazkoks isiteigimas, apsvaigimas. Dabar nutariau, kad skanu tas, kas man energijos duoda, sveikata gerina.  bigsmile.gif

man virtos bulvės - pačios neskaniausios blink.gif biggrin.gif bet va bulvių košė - gėris wub.gif nereik man nei sviesto į ją, užtenka pieno mažiausio riebumo ir krapų, morkų kokių.. eina sau wub.gif skaniausia tai kepta aišku, bet jau čia į sveikumo kategoriją neįeina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 26, 18:46)
man virtos bulvės - pačios neskaniausios  blink.gif

Tai kad nevalgei skaniu virtu bulviu? Ne visos rusys tinkamos. Ir priklauso kokioj dirvoj augo, ka is tos dirvos susiurbe. Uzbarstyt pipiru, druskos, krapu, kitu megstamu zoleliu, sviesto arba alyvu aliejaus wub.gif atsiskleidzia bulves naturalus skonis. Uztat sunku rasti TOKIU bulviu.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 26, 16:00)
Tai kad nevalgei skaniu virtu bulviu? Ne visos rusys tinkamos. Ir priklauso kokioj dirvoj augo, ka is tos dirvos susiurbe.  Uzbarstyt pipiru, druskos, krapu, kitu megstamu zoleliu, sviesto arba alyvu aliejaus  wub.gif atsiskleidzia bulves naturalus skonis. Uztat sunku rasti TOKIU bulviu.

nežinau, gal ir nevalgiau, bet ir šiaip nepatinka man virtos bulvės blush2.gif biggrin.gif ir virti normalūs makaronai nepatinka iš esmės, ir šiaip keistas mano skonis maisto atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 26, 16:33)

nu čia irgi variantas. aš A.J. knygos dar neskaičiau, nors turiu (kaip ir krūvą kitų sveikuoliškos mitybos ir motyvacijos knygų, o dar prieš kelias dienas užsisakiau keturias berods knygas to tipo). gal kažkada paskaitysiu ir tai mane stebuklingai paveiks laugh.gif
galima drąsiai  drinks_cheers.gif

As turbut neprisiversciau sveikuolisku ir motyvaciniu knygu skaityt. Kad labai truksta motyvacijos atsidarau koki pinterest'a arba tumblr, isivedu "fitspiration" - tai viiiiisko daug ten, ir nuotrauku, video, ir treniruociu, ir receptu, tai taip uzsimotyvuoju, kad iskart keliuos nuo sofos ir einu judet arba kokiu svieziu sulciu spaust biggrin.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 01 26, 17:46)
man virtos bulvės - pačios neskaniausios  blink.gif  biggrin.gif bet va bulvių košė - gėris  wub.gif nereik man nei sviesto į ją, užtenka pieno mažiausio riebumo ir krapų, morkų kokių.. eina sau  wub.gif skaniausia tai kepta aišku, bet jau čia į sveikumo kategoriją neįeina laugh.gif

Bulviu kose ir man geris wub.gif taip kaip ir virtos - pacios neskaniausios biggrin.gif
Atsakyti
Aš mėgstu virtas bulves. biggrin.gif keptas irgi biggrin.gif bulvių košės ne.
Tytuka teisi, skirtingos bulvių rūšys - skirtingas skonis išvirus. Mano močiutė kelių rūšių augina, tai ji žino, iš kurių geriausi cepelinai, o kurios suverda labai, tai geriau į sriubą mest smile.gif
Iškepus tai jos visos man vienodos biggrin.gif
Atsakyti
Siandien vakarienei nedidele porcija vistienos su kariu ir ryziu. Ir diiiiidelis puodas brokoliu tik man vienai. Dievinu brokolius, tik daugiau nezinau nei vieno zmogaus, kuriam jie patiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 01 26, 21:52)
Siandien vakarienei nedidele porcija vistienos su kariu ir ryziu. Ir diiiiidelis puodas brokoliu tik man vienai. Dievinu brokolius, tik daugiau nezinau nei vieno zmogaus, kuriam jie patiktu biggrin.gif

As juos valgau beveik kasdien, pati skaniausia darzove, greit, paprastai paruosiama thumbup.gif tinka su bet kuo thumbup.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku!! thumbup.gif tik pas mane visi aplink saukia fuuuu kai brokoli pamato doh.gif siaip as visas darzoves labai megstu, garintas, virtas, troskintas, vienas pacias ar kaip garnyrus, nu laaabai skanu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 01 26, 23:27)
Pilnai sutinku!! thumbup.gif tik pas mane visi aplink saukia fuuuu kai brokoli pamato doh.gif siaip as visas darzoves labai megstu, garintas, virtas, troskintas, vienas pacias ar kaip garnyrus, nu laaabai skanu man smile.gif

Pas mane tas pats, dazniausiai tik as valgau, tik jei pasitaiko skanus, MB irgi, bt siaip tai ne. Labai megstu darzoves, kartais gaunasi, kad valgau tas pacias kiek laiko, bet perku tas, kurios sviezesnes isvaizdos, ir kokia akcija ar siaip nebrangios...paskui pagalvoju, kazi kaip augintos, irgi nereik ju padaugint. Kasdiena jei nesuvalgau kokio puskilio-kilogramo, tai neprivalgius jauciuosi. Kuo paprasciau, dazniausiai virtos-garintos-troskintos, tuo geriau virskinu. Vaisiu anksciau dauuug valgydavau, kol supratau, kad jie irgi svori augina, tai dabar 2-3 vaisiai per dina, kai labai noriu, o siaip 1 pasitenkinu.
Atsakyti
As siaip vaisiu isvis nesu labai didele megeja, ziemos metu valgau nebent tik bananus, na laaabai retai koki kivi ar apelsina. Vasara daugiausiai valgau sviezas uogas, kartais obuoli. Man butinai reikia darzoviu, vaisiu gali ir nebuti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas su arbatos puodeliu su medumi bigsmile.gif 4u.gif
Iki pietų padirbsiu, po pietų pasitvarkysiu namus. Kartais visai gerai neplanuotos išeiginės biggrin.gif
Aš brokolius irgi mėgstu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, as taip pat arbata siurbcioju ax.gif
seimyna nori pusryciams karstu sumustiniu doh.gif
Atsakyti