QUOTE(Almost. @ 2016 01 26, 16:59)
ai, o dar ką norėjau paklausti - kaip matau, pvz.
tytuka , Jūs valgote labai mažus pusryčius. ar Jums tiek užtenka iki pietų / užkandžio prieš pietus?
tai iš esmės man pusryčiai turi būti sotūs ir stiprūs, gerai užkemšantys, kaip sakau
Galim sakyti tu?
Kava, tai ne pusryciai, tai greitoji pagalba atsikelt, vaikus, kurie sunkiai keliasi, suruost, nuvest i mokykla. Paskutiniu metu cia man taip, rasiau, kad is savo mitybos rezimo iskritau
Anksciau visa tai padarydavau ir grizdavus valgydavau socius pusrycius, panasiai kaip pietus, pvz 2 kiausiniai, avokadas, kada norisi kokia darzove, sviesto gabalas ant kiausinio, arba vietoj kiausinio surio gabalas, darzoves su aliejum ar avokadas, arba lasinukai su darzovem, vasara budavo uogu (braskiu, vysniu) stikline plius kiausinis, sviestas, avokadas. Dar gerdavau kava su 100-150 gr. grietineles, kai tingedavau taisytis, o dabar per anksti man taip valgyt, isgeriu kava, pradedu atsigaut, bet ner laiko taip papusryciaut.
Jei noriu uzkandziaut ir nera galimybes sociai pavalgyt, tai vaisius valgau, o jei galimybe yra, pasitaisau normaliai ir pavalgau.
Dar vakare jei velai gaunasi vakariene soti, ryte dar nesinori.
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 26, 17:03)
Išrašė antibų, davė dviem dienom biletenį, liepė daug skysčių gerti

kadangi eilė belenkokia, tai ilgai nesiterliojom, viens du ir next
Jei ilgai tesesi persalimas, tai visada duoda antibiotiku, nes jei ir buvo virusine infekcija, tai prisidejo ir bakterine. Dabar tai tikrai pasveiksi