Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Pasiziurejau ir issirinkau tas 5 pamokeles plius tempimo pratimus, patiko, ypac tempimo pratimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 31, 13:54)
Pasiziurejau ir issirinkau tas 5 pamokeles plius tempimo pratimus, patiko, ypac tempimo pratimai  thumbup.gif

Tas 5, kur ilgesnės, ar trumpesnės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 31, 13:10)
Tas 5, kur ilgesnės, ar trumpesnės?  smile.gif

Nusprendziau visas padaryt, pradedant nuo trumpesniu + tempimo pratimai, biggrin.gif nuo rugsejo galo nesportavau, reik atsargiai ax.gif Ten ir tempimo pratimu daug, imu ir darau, visus noriu isbandyti, nors atrodo daug. Issisaugojau puslapiukus, aciu uz nuorodas dar karta, labai patenkinta 4u.gif
Jilian reikia per torentus siustis, tai cia jau nemoku schmoll.gif ir neismoksiu, nedraugauju su juo, nes ten registruotis reik.
Dar su svoriais pamokeliu yra, noriu isbandyt, ir tos kur dviese daro, stipresne ir silpnesne treniruote thumbup.gif thumbup.gif
Dar zumbos pamokele turiu, anksciau daydavau, tokia nuotaikinga, vienu zodziu prisirinkau thumbup.gif Buciau zinojus,nebuciau nepirkus abonemento doh.gif Nors idejo nauja zumbos pamokele, patinka, kaip tik man blush2.gif, reik ieskot kazkokiu pliusu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 31 sausio 2016 - 12:28
Dontspot, tos trumpos pamokeles po minute-dvi? Jei tas turejai omeny, tai ju net nepriskaitau prie atskiru pamokeliu, o tos kitos po pusvalandi, tai jas ir vadinau trumposiomis smile.gif siandien pirma darau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 31, 16:03)
Dontspot, tos trumpos pamokeles po minute-dvi? Jei tas turejai omeny, tai ju net nepriskaitau prie atskiru pamokeliu, o tos kitos po pusvalandi, tai jas ir vadinau trumposiomis  smile.gif siandien pirma darau  rolleyes.gif

Nea, turėjau omeny, ten buvo 5 dienų kursas "užimtiems" su treniruotėmis po pusvalandį ir analogiškas 5 dienų kursas su treniruotėmis apie valandą trukmės smile.gif Na bet kokiu atveju abu kursai smagūs, abu esu praėjus thumbup.gif Tos pusvalandinės treniruotės nemažai kalorijų sudegina, kiek atsimenu po 200-300, tai kaip per tokį laiko tarpą tiesiog super smile.gif

Aš šiandien nesportuoju, pasivaikščiojau lauke su vežimėliu smile.gif
Atsakyti
Tikiuos gražiai praleidot savaitgalį 4u.gif mes su drauge vakar šiek tiek pasikokteiliavom (aišku su užkandžiais), tai jau bijojau šiandien svertis, bet viskas gerai.. draugei dar leisim pagyventi biggrin.gif
dabar niekaip negaliu apsispręsti.. praėjo mėnuo, reikia naujo vasario tikslo ir neapsisprendžiu.. sausio tikslas buvo 57 kg (įvykdyta.. šiandien svėriaus 56.8, tai sakyčiau net su kaupu), bet manau, kad dabar svoris neturėtų taip lengvai pasiduoti, tad ir neapsisprendžiu ar tikslas 56 kad būtų (na didžiausia tikimybė įvykdyti be to, šiaip tiek sverti būtų nerealiai fainai..) ar 55 (kas mano nuomone per daug, nerealu ir gresia nusivylimu).. o kaip jūs darot? turit kokius nors tikslus laikui?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 01 31, 20:24)
Tikiuos gražiai praleidot savaitgalį  4u.gif  mes su drauge vakar šiek tiek pasikokteiliavom (aišku su užkandžiais), tai jau bijojau šiandien svertis, bet viskas gerai.. draugei dar leisim pagyventi  biggrin.gif
dabar niekaip negaliu apsispręsti.. praėjo mėnuo, reikia naujo vasario tikslo ir neapsisprendžiu.. sausio tikslas buvo 57 kg (įvykdyta.. šiandien svėriaus 56.8, tai sakyčiau net su kaupu), bet manau, kad dabar svoris neturėtų taip lengvai pasiduoti, tad ir neapsisprendžiu ar tikslas 56 kad būtų (na didžiausia tikimybė įvykdyti be to, šiaip tiek sverti būtų nerealiai fainai..) ar 55 (kas mano nuomone per daug, nerealu ir gresia nusivylimu).. o kaip jūs darot? turit kokius nors tikslus laikui?smile.gif

5-6 % nuo esamo kūno svorio yra sveika ir saugu mesti 4u.gif Bet, jei svoris pagal KMI yra normalus, ir tai paskutiniai keli kg iki idealaus svorio, tai 0,5-1 kg realu numesti, na bent jau man smile.gif
Kitais žodžiais, kol mano svoris buvo virš KMI, mesdavau po 2-3 kg per mėnesį, paskui po 1-2, dabar džiaugsiuos 0,5-1 kg rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 01 31, 19:24)
o kaip jūs darot? turit kokius nors tikslus laikui?smile.gif

Nukrito 1 kg thumbup.gif , kita savaite imsiuos antrojo, tai toks ir tikslas, puskili nurident, dar kita savaite dar viena puskili nurident, o po to jau 5 likusiu imtis biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 01 31, 19:39)
5-6 % nuo esamo kūno svorio yra sveika ir saugu mesti  4u.gif Bet, jei svoris pagal KMI yra normalus, ir tai paskutiniai keli kg iki idealaus svorio, tai 0,5-1 kg realu numesti, na bent jau man  smile.gif
Kitais žodžiais, kol mano svoris buvo virš KMI, mesdavau po 2-3 kg per mėnesį, paskui po 1-2, dabar džiaugsiuos 0,5-1 kg rezultatu  smile.gif

Kazi kuri busit pirmoji tiksla pasieks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 31 sausio 2016 - 21:45
Labas rytas 4u.gif

Šiandien aš ankstyva - dar nėra 7 ryto, o aš jau pasisvėriau, padariau kūno analizę ir išsimatavau visas problemines kūno vietas smile.gif
Per šį mėn numesta 0,9 kg, po 2 cm nuo krūtinės, liemens, klubų, šoninės, šiek tiek sumažėjęs riebalų proc ir padidėjęs raumenų, vadinai lieknėjau riebalų sąskaita smile.gif
Pirmą kartą po savaitgalio nėra pliuso, net šioks toks minusas, stebuklas smile.gif

Vakar kalorijų neskaičiavau, bet vėl grįžtu prie skaičiavimo, kai neskaičiuoju, spėju, užviršiju blush2.gif
Vakar valgiau: pusryčiams keptą duoną, pietums kiaulienos plovą, vakarienei 2 virtus kiaušinius ir pusę poko šaldytų daržovių, troškintų pomidorų sultyse. Tarpuose: dž. slyvos juodame šokolade, kriaušė. Vietoje kapučino nusipirkau pabandymui 100 % kakavą. Ji be cukraus ir puodelio kaloringumas artėja prie 0 thumbup.gif Skanu, dabar gersiu dažnai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pagaliau pirmadienis biggrin.gif
Jūs visos šaunuolės 4u.gif o aš apsiėdėlė doh.gif vakar tiek prikapojau visokių pievų, kad net baisu unsure.gif
Bet šiandien vakarienei suvalgysiu pakelį varškės su kiviu ir viskas. cool.gif moraliai geriau jausiuosi už vakarykštį apsiėdimą biggrin.gif
Mano vasario tikslas -nusipirkti svarstykles biggrin.gif grįžti į sportą ir mažiau ėsti savaitgaliais (per sausį šito nepasiekiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 08:03)

Per šį mėn numesta 0,9 kg, po
100 % kakavą. Ji be cukraus ir puodelio kaloringumas artėja prie 0  thumbup.gif  Skanu, dabar gersiu dažnai  smile.gif

4u.gif Kiek dar liko?
o kakava turi kaloriju, ne taip kaip kava g.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 01, 09:05)

Mano vasario tikslas -nusipirkti svarstykles biggrin.gif grįžti į sportą ir mažiau ėsti savaitgaliais (per sausį šito nepasiekiau)  smile.gif

Nusipirksi svarstykles, matysi skaiciukus, gal labiau motyvuos?

Siandien visas kojas skaudena, ir sikna, prisisportavau biggrin.gif Siandien tik tempimo pratimai ir svoris rankom rolleyes.gif
Pusryciams kava su lesalu, reiks pasverti porcija, kad mazdaug aisku butu, ar ne per mazai kaloriju g.gif tada avokada pridesiu.
Pietums aliejus alyvu, darzoves su zuvim, kaip jos uzsinorejau wub.gif , sia savaite 3 kartus bus.
Vakarienei dazoves su mesyte,ir kokoso aliejus. Dar apelsinas.
Atsakyti
Tytuka, kakava turi kalorijų 4u.gif
Mano 100 % kakava turi tik 200 kcal/100 g, ir jos labai nedaug reikia, 1 a.š. man gana, tai tik 5 g - 10 kcal thumbup.gif
O šiaip paprasta kakava net labai kaloringa mirksiukas.gif Pvz Beatos virtuvės kakava turi 400 kcal/100 g ir berti vienam puodeliui jos reikia žymiai daugiau. Nesquick tirpios kakavos vienas puodelis 250 ml turi net 235 kcal ax.gif

O liko man dar daug smile.gif Apie 4 kg iki priešnėštuminio svorio, apie 7 kg iki svajonių svorio 4u.gif

*CoCoNuT*, kokias svarstykles pirksi, paprastas ar su kūno analizės funkcija? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 vasario 2016 - 09:34